hoj in se pridružujem pohvalam. dekleta in fantje so se super potrudili. stojnice, meritve pritiska, čaj, voda, dobro označene proge, prijazni usmerjevalci, ...
res škoda, da še vreme ni pomagalo. a kljub temu sem bil prijetno presenečen, ko sem po par minutah ogrevanja prišel malo pred pol sedmo na start in videl, da nas bo okoli štirideset. večinoma so bili študenti MF in FŠ, med njimi precej deklet. pa kakih šest občanov z močno zasedbo TF: BojanM, XRock, Bioforce in Ero. Sprinter400 in Bigfrik pa sta že prej odšprintala svoje.
tek sam nas je vodil skozi park in za Tivolskim gradom v klanec proti Šišenskemu vrhu. tu smo štirje TFjevci skupaj pihali v klanec, nato pa smo se malo razvlekli. levo proti Rožniku in v luknji pred ravnino ovinek strogo desno na pot, ki je vodila do trim steze. tu je sledil najtežji del - kros po blatu in drsečih koreninah. na spustu navzdol na drugo stran Mosteca sem se parkrat lovil na zunanjih robnikih. le da je noga bila na čisto napačni strani

no, šlo je brez padcev, upam. ko smo spet prišli do makadama, smo zavili v Mostec, pa mimo skakalnic v hrib in po ta strmi poti v cilj. dobrih šest kilometrov je nameril Garmin a slikce ne bom pripel, ker je parkrat zgubil signal in ubral bližnjico.
s svojim tekom sem zadovoljen, saj sploh nisem pričakoval, da bo to tekma. na koncu sem pa le dobro pretegnil noge in prišel v cilj okoli petega, šestega mesta. na prvih so bili itak sami atleti. spomnim se le imen prvih dveh deklet - Urška Klemen in Monika Turk. bravo, punci!
za konec še enkrat bravo prirediteljem

upam, da se bodo takih prireditev še lotili in za takrat jim v imenu nas vseh nudim pomoč. saj se strinjate, ne?
ps: Dule, tole najbrž ni za na gorsko lestvico, ne?