Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 brankos
firbec napisal/-a:Zarnik je za 13 sekund zamudil rekord.

se zgodi tudi najboljšim ;)

Drugače pa primerno vreme za tekmo, proga zlo napeta in zahtevna ;), konkurenca huda, udeležba TF pa kar konkretna.
Uporabniški avatar
 mirko1
po dolgem času je za mano še en gorski tek, predvsem zato, da se premaknem na duletovi lestvici 8) .
vremenski obeti so bili zelo slabi, toliko lepše pa je vse skupaj izpadlo nam tekačem in organizatorju, da smo lahko preživeli na osolniku tako lep dan. na tem teku sem bil prvič, ne zadnjič, vse je bilo lepo pripravljeno, v sproščenem razpoloženju. konkurenca je bila dovolj močna, da sem na podelitvi lahko opazoval vse skupaj bolj od zadaj :roll: .kar se proge tiče, bi lahko opisal tako: če bi odpisali prva dva kilometra, ki nimata z gorskim tekom nič opraviti,bi lahko progo primerjali s kojco. ciljna ravnina je bila strmina :wink: .
aleksander,ti pa napiši zakaj se nisi pustil slikati tik pred ciljem? 8)
lp, mirko
Uporabniški avatar
 yogo
Ta tek ima tri posebne lastnosti:
štart navzol
cilj skoraj navpični navzgor
pred ciljem pa množico navijačev, ki te dobesedno ponesejo čez strmino

Organizacija odlična.
Za mene eden najlepših tekov do sedaj.

lp Yogo
 aleksander
Sem bil prepočasen,pa nisem hotel da me prepoznajo :wink: :wink: ...
no sej ni tako,sem prav zadovoljen,ker smo z še nekaterimi ugotovili da je težko držat formo celo sezono in naš čas pride po počitnicah :twisted:
LP Aleksander
Uporabniški avatar
 olson
Super tekma,proga z izjemo začetnega spusta odlična,vremeOK,družba enkratna,organizatorju vse čestitke sebi pa pohvalo za izbolšanje tri leta starega osebnega rekorda,ki sedaj znaša 31,28 :juhuhu:

Lep pozdrav vsem forumovcem,tebi Mirko pa čestitke za odličen rezultat.

OLSON :P
Uporabniški avatar
 Dule
Nimam kaj dodati, bil je lep dan,po teku se šel še pohodnika do doma (mimo Tošča, Grmade, Katarine do doma). No tudi sam sem dosegel PB, ki pa je še vedno samo 39,** :oops: Hvala Firbcu za slike, če kdo ne bi vedel bi pri moji mislil, da se borim za prvo in ne za 12* mesto :D No tako zagrizen sem bil samo zaradi navijačev pri cilju, ki te "ponesejo". Enkrat jih bom razvrstil ob vso progo :shock:

Čestitke vsem za dosežke :laola
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Čestitke vsem udeležencem in to je moralo biti nora dirka.Maja se vidimo enkrat :lol: !
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA