Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 skrb
Kljub mnogim današnjim tekaškim prireditvam po vsej Sloveniji,je bila današnja udeležba odlična in res močna. Močna je bila zasedba tudi rdeče belih dresov .
Bila je prava dirkaška dirka kljub razmočenem terenu po obronkih vasi . Pohvala organizatorjem . Vse je štimalo , le makaronov niso mogli kuhati sproti . Važno, da jih ni zmanjkalo . Niti za tiste, ki so si privoščili repete .
Muči me samo vprašanje , zakaj se imenuje tek Suša? :?:
Tekli smo po mokrem gozdu, mokri travi, blatu, ob potoku, prireditelji so nudili pijačo ob progi , pa tudi piva ni zmanjkalo .
Pozabite na Sušo ! V spominu bo ostala tekma v ZALEM LOGU in neokrnjeni naravi .
:D :D :D
 marjan
Zopet smo se udeležili družinsko, Patrik in Simona pobrala medalji, ata, ki najbolj trenira pa ostal praznih rok :oops:

Prijetna tekma po razgibanem terenu, za nas gorce seveda premalo strmine :twisted: , vendar je treba preskusiti tudi ravninske teke. Konkurenca res močna, vzdušje prijetno, res veliko TF, pa še vreme je zdržalo (temperatura pa ravno prava).

Lep tekaški pozdrav in čestitke vsem,
Marjan
Uporabniški avatar
 brankos
Prijetna tekma :D v manj prijetnem vremenu , ter dobra konkurenca. Organizatoju en predlog za drugo leto, če bo spet kako kislo vreme - na cilju bi pasala skodelca čaja. Ampak da ne bom izpadel kot tečko - vse pohvale za organizacijo takšne prireditve v tako majhnem kraju. Sem mel občutkek, da je vsak krajan dal nekaj k temu teku - če ni bil zraven pri organizaciji pa je navijal.

Sam sem zadovoljen s tekom in rezultatom, saj so mi noge tudi v tretji tekmi v tem tednu zvesto služile. Bo pa trebal še mal na spustih delat ;)
 glumac
prav fajn tek,odlična organizacija,ampak pivo je pa zakon :lol:
Uporabniški avatar
 jpotoc
Vse pohvale organizaciji - vsako leto boljša. Domačini s spodbubami tekačem prijetno presenečajo. Svoj čar le še doda štarno ciljni balon. Zanimivo :arrow: Suša :?:. Udeležba in hrana: ocena 5.
Uporabniški avatar
 bojanu
Pohvale za hitrost :D Lepa tekma. Proga tudi ni tako strma, kot sem si jo predstavljal in se je lotil preveč z rezervo. No ja, sva pa še na Porezen skočila pogledat, da je bila mera polna :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Ponovno se je pokazalo, da majhni kraji znajo narediti tekaško prireditev prisrčno, domačo in prijetno, obenem pa profesionalno in dovršeno.

Tako je bilo tudi v soboto v Zalem Logu. Pravijo, da se Zali Log imenuje po besedi zli in bi se moral imenovati Zli Log, a po prijaznosti prebivalcev sodeč je zagotovo Zali Log. Če Zali Log preberemo nazaj, se imenuje Goli Laz, kar pa ne drži, saj je okoli Zalega Loga veliko gozda, zelenja, travnikov in nikakor ni nobene golote. Razen tekačic in tekačev v kratkih hlačkah in majicah brez rokavov. Kakorkoli, tekli smo v Zalem Logu.

Doma sem še okleval ali naj grem v Zali Log ali okoli Brda, pa sem bil za Brdo prezgodaj in sem se odpeljal naprej proti Škofji Loki in še naprej proti Železnikom in še naprej v Zali Log. Tam so prijazni in prizadevni redarji našli parkirni prostor za vsakega udeleženca. Parkirali smo lahko po dvoriščih, pred garažami in hišami, domačini so sami ponujali prostore za parkiranje. Nikogar ni nič motilo, še več, imel sem občutek, da so veseli obiska in da smo zelo dobrodošli.

Nato sem se malo ogreval, srečeval TF-jevce na vsakem koraku, se nekajkrat slikal in počasi odšel na start. Ata PrevečZame Vilko me je malo ustrašil z opisom proge, da je precej strma, tako, da me je malo skrbelo, če bom zmogel. A to je že prehitevanje, saj še nisem prišel do začetka teka, to je do starta.

Sedaj je pa že start, stekli smo v manjšo strmino proti cerkvi, ki pa je kmalu pojenjala (strmina, ne cerkev) in se najprej zravnala, potem pa po znanem filozofskem izreku, če gre cesta navzgor gre obenem tudi navzdol, prevesila v spust. Tek po gostem gozdu, obdan s temnim zelenjem in narahlo pršenje dežja, je dajalo prijeten občutek. Zaznal sem tudi tišino gozda, ki je delovala zelo pomirjajoče. Nekje sem bral, da je najbolj iskana turistična destinacija naravna tišina, brez motečih civilizacijskih zvokov in da ima Slovenija le nekaj takih krajev, kjer lahko poslušamo izvorno in naravno tišino. V gozdu nad Zalim Logom je po mojem že en tak kraj.

Potem smo pritekli na cilj in kot je že v navadi sem izpolnil upanje tistim tekačem, ki se bojijo zadnjega mesta, da se jim strah ni uresničil. Tako sem opravil tudi družbeno koristno delo. Nujno pa moram povedati, da sem bil na progi med tekom tudi velik kavalir, ko sem pomagal gospe Rožici premagati kamnit, blaten, moker in spolzek spust. Zato sem bil deležen objema na cilju.

Vsekakor je to dobra proga, vsebovala je tudi okrepčevalnico, pogosti redarji so nas usmerjali na pravo pot, tekli smo po tihotnem gozdu in skozi naselje Zali Log, kjer so nas bodrili domačini, na koncu pa smo bili še pogoščeni z makaroni. Dobili smo svetlomodro majico in bil je lep dan v Zalem Logu.

Kot je že v navadi, so forumke pobrale kar nekaj medalj, moško čast Tekaškega foruma je rešil Simonin in Marjanov Patrik, ki je dobil medaljo med najmlajšimi. Vsem čestitke.

Mislim, da če bo situacija dopuščala, bom v Zali Log še prišel.
Uporabniški avatar
 miro
To Fotr, tako se teče in piše , optimistično s pohvalami organizatorjem , ki se potrudijo , ne pa samo iskati dlako v jajcu.
Dober tek- fotr in ekšn!
Lp
Miro
 jhabjan
Lepo pozdravljeni!

Hvala za spodbudne besede, ki godejo in nam dajo energijo za nadaljno delo v društvu.

Hvala vsem tekačem, ki ste se udeležili našega teka. Zahvala gre tudi vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi teka.

Se vidimo na 6. teku Suša, prihodnje leto.

Lep pozdrav,
Janez

P.s. Aja Suša? Kraj kjer stoji cerkev okrog katere ste dvakrat tekli se imenuje Suša- od tu tek Suša. Pa še ena slikca in opis: http://www.kam.si/romarske_cerkve/susa_ ... _logu.html

Lep pozdrav

Janez Habjan
 tae
Lep pozdrav !

Lani na ta dan sem začel teči, tako da je sedaj eno leto teka za mano. Začel sem z Radenci, kar sem letos spustil zaradi previsoke štartnine. Zato sem šel sedaj na ta tek. Zelo sem bil presenečen nad udeležbo in konkurenco. Pričakoval sem vsaj polovico manj ljudi zaradi podobnih prireditev na različnih koncih Slovenije. Organizacija zelo dobra, vključno z oznakami kje je ta tek. Glede na kratko progo, pa moram priznati, da mi je bila kar zahtevna. (navajen bolj na ravnino in asfalt). Na štartu in cilju sva bila skupaj s sosedom in prav tako forumovcem Matejom. (oba Kamničana). Drugače pa jaz z rezultatom nisem preveč zadovoljen, saj sem tekel 32 minut in še malo, računal pa sem 2 minuti manj. Sicer pa važno, da se gibamo in družimo.
Uporabniški avatar
 spehovka
:cast1: prirediteljem!
Mislim, da je Fotr vse, in to lepo, napisal, samo še nekaj bi posebaj poudarila.
Na okrepčevalnici je bila CEDEVITA in ne samo voda :clap: . Zelo pohvalno, saj je bil sicer kratek tekec vendar, če se slučajno malo preveč skuriš te oziroma me voda še bolj potolče. Super v glavnem. Ja in paradižnikova omaka na makaronih je bila tudi prijazna gesta za nas vegeterjance, okusno. Še pridem!!!
 matej-jethro
Točno tko, kot ste zapisali borci za obronke vasi Suša pred menoj!Demon bi v tej vasici težko skušal gospodično Prym in njene sokrajane.Tak prijeten feeling sem dobil že ob prihodu in prvih stavkih z redarjem (kam parkirat,jasno),da sem kasneje ključe avtomobila zaupal kar enemu od njih :roll: če kasneje avta slučajno ne bi bilo bi mislil, da je pač nekam nujno skočil....
Pa tek :?: pričakoval sem malček boljši čas a kmalu spoznal, da moj ego piše čeke za katere telo v tem dnevu ni imelo kritja :wink: bolj kot ne borba za preživetje in zahvala gre Tae-tu (hmm...), ki me je ujel in prehitel ter mi bil motivacija, da sem grizel do cilja. Na njegova vrata sva potrkala istočasno :D ja, cilj...se še spomnite..knock knock knockin' on a heaven's door...točn tko je blo!!
Na poti do avta pa...Drrrrrraaaaama :!: :?: proti meni je prihajal tip cca.185cm, širokih ramen, elastične hoje in s kapuco na glavi poveznjeno globoko čez oči...EYE OF THE TIGER! Italian stallion?..in, a je v roki kolebnica ali le bon za makarone?Dragi moji, sesul sem se vase.Mrazilo me je kot že od nekdaj ne! Šele pri avtu, ko sem tiščal nov cd v radi...matr, a ni bil to FOTR :?: :?: :!: ja, ja..tko je blo v Zalem logu :wink:

se vidmo k se zagledamo!
 Nataša
Hehe, vidiš, Fotr, ne boji se te samo vaša ta mlada...naš mali se je tudi čist pokakal :lol:
Uporabniški avatar
 Fotr
Je že prav tako, pred fotri je treba imeti rešpekt. :evil: Sicer sledi ekšn! :shock:
Pa da nemara Zali Log le res ni Zli Log? :roll:
Ampak kako je mogoče ne opaziti razlike med kolebnico in bonom za makarone, :shock: to mi pa ni jasno? :D :D
Tale "eye of the tiger" mi je pa všeč! :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA