Naj še jaz strnem nekaj utrinkov s sobotne prireditve.
Na tekmo sem šel sproščeno brez kakršnihkoli ciljev, vse sem vzel bolj za trening, saj moji kilogrami in gorski tek nekako še ne gredo skupaj! Imel sem samo eno željo, da celotno progo pretečem brez hoje, zato sem začel zelo rezervirano, tudi prve ovinke klanca sem vzel zelo z rezervo, kar se je kasneje pokazalo za dobro odločitev, saj sem na vrh Križne gore pritekel tako svež , da sem se takrat odločil, da začnem dvigati tempo, kajti vedel sem, da hudih klancev ni več, spust in ravnino bom pa že obvladal. Na manjših spustih do Lavtarskega vrha in Planice sem se dodobra spočil, ko pa je prišel prvi daljši spust proti Crngrobu, se je zaradi viška energije v meni začela prebujati "tekmovalna žival"

!
Spust je bil res adrenalinski, pustil sem gravitaciji svojo pot, noge so me kar same nesle in pri cerkvi v Crngrobu sem zaradi hitrosti komaj zvozil zadnji ovinek, malo je manjkalo, da se nisem znašel med svati, ki so se ravno zbirali pred cerkvijo.

. Tudi zadnji ravninski km mi niso povzročali težav, ko sem prečkal ciljno črto, sploh nisem bil preveč utrujen...
Aja, pa pozabil sem povedati: moja prva tekma, na kateri sem prehitel vse sodelujoče ženske, zmagovalko sem "strl" prav v ciljnem šprintu!
Skratka, lepa tekma, vreme malo preveč soparno, pa nič zato, se je vsaj "špeh" bolj topil

, res je bila kakšna okrepčevalnica premalo, vendar je sam zaradi "družinskega supporta" v najhujši strmini niti nisem pogrešal.
TF družba kot vedno številčna in dobre volje, navijačev kar nekaj, mogoče sem v cilju pogrešal nekaj sadja ali vsaj malo več vode, vendar so odlični makaroni kmalu prekrili to pomankljivost!
LP VB
PS: Vlado, najlepša hvala za objavo slik. Slike niso bogve kako kvalitetne, saj se Anže šele uči fotografskih spretnosti. Upam, da ga ne boste preveč kritizirali!!!