Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
rezultati so že tu:

[table][row]abs. uvr.[col]rezultat[col]ime
[row]50 [col]09:44:02[col]MARAZ KLAVDIJ
[row]113 [col]10:39:50 [col]BOLTEZ IZTOK
[row]309 [col]12:57:06[col]KOS PAVEL [col]
[row]484 [col]14:13:42[col]JOVIC DUSAN[/table]
čestitke vsej četverici!
 dragons
Fantje kapo dol!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nekdo je rekel:"Ko bom velik bom tudi jaz toliko pretekel!" :lol: :lol: :lol:
No konec koncev vsaka vam čast za vse doseženo, mogoče se pa kmalu vidimo na taki dirki!
ČAO!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D spostovanja vredno. bravo
 Iztok-SAM
Hvala za čestitke.
To je bil moj drugi nastop na tem teku in praktično enak potek in končni rezultat. Razlika je le v tem, da sem takrat po tekmi mislil, da je to slabo, danes pa vem, da sem točno toliko sposoben.
Začetek teka je bil spet prehiter, ampak množica tekačev okoli mene s tempom ni imela težav, pa da ne bi kdo mislil, da ne morem... Imel sem celo pulz meter, toda prvi dve uri mi je bilo pomembneje teči v skupini kot pa spustiti pulz na načrtovanega (kar je pomenilo za več kot 30 udarcev na minuto). Ne priporočam posnemanja te taktike.
Klanec pred polovico teka sem skoraj v celoti prehodil in poleg tiste, tako želene skupine me je nato prehitelo še mnogo ostalih tekačev. Sledilo je osem ur mučenja, pri katerem pa se več kot za pol minute nisem smel ustaviti, kar me je sicer začelo zelo neprijetno zebsti (vročina). So bili pa ti postanki zadnjih 30 km zelo, zelo pogosti.
Nikoli več, sem si mislil med tekmo. Le dva dni kasneje razmišljam o specialni taktiki za naslednjič.
Iztok
Uporabniški avatar
 mihaperme
:cast: :clap: :clap: :cast:
Uporabniški avatar
 poldy666
BRAVO FANTJE !!
Uporabniški avatar
 miro
Čestitke fantje!
Tudi jaz večkrat pred ciljem razmišljam-Nikoli več take razdalje, že naslednji dan , ali pa čez dva dni pa isto razmišljam ,kako bom tekel bolj racionalno in mogoče celo hitrejena enaki razdalji.
Upam , da bom tudi jaz opravil s kakšno stotko!
Lp
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Iztok-SAM napisal/-a:Hvala za čestitke.
To je bil moj drugi nastop na tem teku in praktično enak potek in končni rezultat. Razlika je le v tem, da sem takrat po tekmi mislil, da je to slabo, danes pa vem, da sem točno toliko sposoben.
Začetek teka je bil spet prehiter, ampak množica tekačev okoli mene s tempom ni imela težav, pa da ne bi kdo mislil, da ne morem... Imel sem celo pulz meter, toda prvi dve uri mi je bilo pomembneje teči v skupini kot pa spustiti pulz na načrtovanega (kar je pomenilo za več kot 30 udarcev na minuto). Ne priporočam posnemanja te taktike.
Klanec pred polovico teka sem skoraj v celoti prehodil in poleg tiste, tako želene skupine me je nato prehitelo še mnogo ostalih tekačev. Sledilo je osem ur mučenja, pri katerem pa se več kot za pol minute nisem smel ustaviti, kar me je sicer začelo zelo neprijetno zebsti (vročina). So bili pa ti postanki zadnjih 30 km zelo, zelo pogosti.
Nikoli več, sem si mislil med tekmo. Le dva dni kasneje razmišljam o specialni taktiki za naslednjič.
Iztok

Iztok te popolnoma razumem ko prideš tako daleč da misliš da veš že vse pa spoznaš da bi še enkrat probal to kar si.Madonca naslednje leto je pa že res čas da tole trasico probamo in jo popikamo, anke tako in tako! :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 INOT
Prihod v cilj vedno odtehta vse bolečine.Pa odpihne tud tisto misel,ki se dostikrat pojavi med takimi podvigi,ko si rečeš,da nikoli več.... :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA