Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 kristy
Oče, moja sestra Lucija in jaz smo se udeležili Teka sreče v Grosuplju. Startali smo skupaj in vsak je pretekel 6 krogov. :lauf: :lauf: :lauf: :arrow:

Lucija in oče pohitela naprej. Jaz sem se držala bolj zadaj, kar se je na koncu izkazalo za ne preveč pametno potezo. Lucija je namreč pridobila na prednosti. S težkim naporom sem jo dohitela, vendar so mi na koncu zadnjega kroga čisto pošle moči. Na cilj sem pritekla 16 sekund za njo, oče pa je na pritekel prvi.

Po priteku na cilj so se nam prilegli topli makaroni z omako in seveda nepogrešljive rolade, ki pa smo jih prinesli s seboj.

Posebna zahvala gre tudi mami Lidiji, ki je med tekom skrbno pazila na naše stvari, nam držala pijačo ter nas fotkala.

S tekom sem bila res zadovoljna :lol: :D :lol: !

:juhuhu: Moj čas: 01:01:46 :juhuhu:
Uporabniški avatar
 poldy666
Absolutna zmagovalka 24urnega teka v ženski kategoriji je postala naša NIVES.

Savinjska je ponovila lanski uspeh. Kljub začetnim težavam, se je razpletlo sanjsko.
Hvala za Savinjsko organizacijo, vzpodbudne besede in prijetno družbo.

ČESTITKE vsem, ki ste se trudili na TEKU SREČE
Uporabniški avatar
 bigfrik
Se enkrat cestitke clanicam foruma iz savinjske :clap: ,pa se enkrat hvala Dusanu za pomoc,druzba krasna,tko da so tud tezave pri teku in mal posledic hitro pozabljene,o organizaciji pa sploh ne bom zgubljal besed,nic novega!
Uporabniški avatar
 dusan
Savinjčani smo se tudi letos udeležili TEKA SREČE, saj smo ga želeli posvetiti Marjanu, ki se je prav za ta tek tako vneto pripravljal. Polni lepih vtisov lanskoletnega teka, smo se na pot odpravili zelo zgodaj. Pričakovali smo namreč še večjo udeležbo tekačev kot lani. Izkazalo se je, da bi bilo dovolj biti na prizorišču pol ure pred začetkom teka :D Prostora za kampiranje in namestitev je bilo dovolj ves čas prireditve. Vzdušje med samo prireditvijo je bilo veliko slabše kot vreme. Lanska poplava rdečih pik je bila letos le želja :cry: - ni kaj, brez dobre zasedbe TF ni dobre tekme !!!!

Kjub temu je bilo nekaj svetlih točk. Najprej naj omenim odlično štafetno ekipo (žal je bila edina), ki je dosegla spoštovanja vreden rezultat. Pohvaliti je potrebno absolutnega zmagovalca med moškimi (102 kroga) in njegovo odlično taktiko.

In TF?? Ženska ekipa je ubranila lanski dosežek. Nives je postala absolutna zmagovalka (lani Mateja) :laola, Kristina je bila druga (lani tretja) in Maja tretja (lani druga). Paradna disciplina TF !!!

O organizaciji ne bom izgubljal besed. Že videno.

Vse čestitke tekmovalcem, ki so vztrajali kljub slabemu vremenu. Hvala tudi tistim, ki ste nas prišli obiskat !!!

Dušan

p.s. TEK SREČE Nikoli več .... No ja, mogoče :D
Uporabniški avatar
 mirko1
teka sem se udeležil, ker je odpadlo pohorje. resnici na ljubo, pa to ni bila najboljša zamenjava. za gorskega tekača, asfalt ni priljubljena podlaga. iziv pa je je vseeno bil. nekaj novega, pač. srečal sem se z bigfrikom in dušanom in še kom :?: .vreme je bilo idealno.tekal sem z rezervo, saj časa je bilo na pretek.pri 20 krogu sem pogledal na ekran,kjer je pisalo da sem naredil 17 krogov :shock: :evil: .saj ni važno, kaj pa bodo trije krogi od 100,ki jih bom pretekel :wink: .pri 32 krogu sem doživel bližnje (dotikalno)srečanje z avtomobilom,ki je prišel iz stranske ulice.prav mi je, saj nam je organizator lepo povedal, da tečemo po cesti in se držimo cestnih pravil.čez cesto pa nisem čel čez prehod za pešce.saj prav hudega ni bilo.še par krogov sem odpešačil do 1,30 ,potem pa spat do 5 ure. zbudil sem se utrujen,polomljen,moralno in fizično na nuli.odločitev,da jo popiham je bila v trenutku izpolnjena.
da sem danes kot ptiček, prekolesaril en kup km, zdrav kot riba :D ,se lahko zahvalim tudi erotu, ki je nam je dal nasvet kako teči-po ravnem,brez skakanja s pločnika na cesto in nazaj...
organizacija:za tako štartnino se je nudilo dosti premalo. majica ima 8 dkg plus 10 dkg nekakovostnega tiska. nikoli je ne bo nihče oblekel. hrana je bila samo mesena.pijačo sem imel s seboj.ostalo... :?:
dovolj kritik.ponavadi napišemo, bilo je hudo, a drugo leto spet pridemo.no pa naj bo tokrat drugače.mene ne bo.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 MojcaZ
No ja, tudi jaz nisem bila zadovoljna z organizacijo. Za ta denar bi lahko bilo boljše. In pa tudi zbrka pri podelitvi medalj. :roll: Za drugo leto pa še ne vem, če bom šla. Čestitam vsem zmagovalcem in tudi vsem ostalim, ki so se udeležili maratona. :clap:
Uporabniški avatar
 tadejz
Ta tek je bil sicer zamenjava za Pohorje (31km), sem ga pa izkoristil maksimalno. Do sedaj sem največ pretekel 30 km skupaj, tokrat 51 in sicer 46 teka brez ustavljanja (razen okrepčila) in na koncu še 5km pešačenja. Tako da MiroR in ZdravkoC, drugič se vama pridružim na 42 km preizkušnji zagotovo. Naj pohvalim še sestro, ki me je spremljala in na koncu odtekla in odpešačila 22,1 km. Kar se tiče organzacije tako tako (mal sem razočaran nad majco, nimam namreč rad takih prozornih), ampak napolitanke pa še niso nikol ble tak dobre. Sicer smo pa vse potrebno prinesli s sabo.
LP
Uporabniški avatar
 tadejz
Čestitke vsem forumovkam in forumovcem ter vsem ostalim, ki so nastopili v Grosupljem
Uporabniški avatar
 Manika
V Grosuplje sem prišla kot navijačica žabca, ki si je zadal zelo visok cilj. Začetek je bil kar obetaven, na koncu pa so ga izdali sklepi. 80 krogov :cast: je bilo vseeno dovolj za 2. mesto v kategoriji. Na srečo pa hoja po stopnicah že včeraj ni bila noben problem :D .

Prav fino pa je bilo videt Savinjčane oz. Savinjčanke, ki so spet razturali. Čestitke! :clap:
Uporabniški avatar
 GTA
Večinoma je že vse napisano pa vseeno na kratko s strani štafete.

Dober tek in taktika Boštjana, vsa čast njegovi mami za izdatno pomoč in razumevanje ob takšnih podvigih, bravo TF Savinjska, žal mi je Poldya, ker bi bil najbrž resna konkurenca Boštjanu, če ga ne bi izdalo zdravje in bi bilo malo bolj napeto.

Prav tako bi bilo lepše tudi če bi bila še kakšna štafeta, tako pa smo tekmovali sami s seboj. Zadali smo si cilj preteči 300 km, ki pa se nam je s časom pričetka 24 ur teka zdel vedno težje uresničljiv. Naredili smo si plan... vsak 4x po 10 do 12 krogov(1.7km), po dveh izmenah, ca 150 km določimo novo taktiko ali pa nadaljujemo kot smo si zamislili. Vsi smo se bali "tretje izmene", saj 2x ca 20 km pod uro in pol bo že šlo potem pa...?
Nihče še ni poizkusil kaj podobnega. A je šlo. Tretja izmena je bila celo najhitrejša do tedaj. Potem pa četrto: če smo pretekli tri bomo tudi še zadnjo. In kolektivni duh. Ne smem popustiti, poglej kako drugi garajo in ravno jaz da bi zamočil. Ni govora. O bolečinah v nogah, no ja povsod ne bom govoril. Bilo je prostovoljno, tak šport smo si pač izbrali. Šlo je vedno hitreje. Na koncu nam je ostalo po vseh predajah še uro in tričetrt, takrat pa se je v bistvu šele zares začelo. Gremo še vsak po tri kroge pod 7 min, da jih bo čez 320. Pa je še ostalo 26 min. Če smo zmogli do sedaj, gremo pa še vsak enega pod 6.30. Pa smo šli. Pod 6 in zaključili 2 min pred koncem. Človek je res žival. 333,2km oz. 4min19sec/km 24 ur.

Hvala vsem za moralno podporo in navijanje predvsem v zadnjih dveh urah, ko je najbolj letelo in je bilo najtežje. Hvala Lučko - ti že veš!!!

Imeli smo tudi FAVORITA v posamični kategoriji!!! Za malo pa bi mu uspelo, po prvem krogu je vodil! Potem pa...slava mu, ampak tempo je imel pa dober. Pa tudi ostalim je bil za "vzgled". Da vidite šele suporterja!

Kakorkoli, lep vikend, veliko pozitivnega ... za hrano in pijačo tako poskrbi vsak sam, saj najbolje ve kaj mu ustreza, tuširali smo se pa doma :wink:
Nazadnje spremenil GTA, dne 06 Jun 2006, 08:42, skupaj popravljeno 1 krat.
 žabc
Evo poročila še z moje strani!
Kakor je že Manika povedala sem si zadal visok cilj-100 krogov, ki pa so se mi zaradi predolgega spanja (4 ure skupaj) in zaradi napačne taktike izmuznili. Zaradi predolgega spanja sem moral izgubljeno nadoknaditi. kar mi je delno uspelo z 13-urnim neprekinjenim kroženjem (od tega je bila zadnjih 5ur hoja) in minimalnimi postanki, ki niso trajali več kot 5minut. Na koncu bi lahko stisnil še kar nekaj krogov, saj sem imel neverjetno podporo, ki me je zares ganila. Hvala bratu, Maniki, očetu in ženi za vso podporo!
Za konec bi čestitav vsem, ki so se spopadli s to izkušnjo in jo po svojih najboljših močeh premagali. Veliko sem se naučil novega in komaj čakam naslednje leto, da osvojim zastavljeni cilj.

Lep pozdrav od Žabca
 *maja*
NA KONCU IZPADLO VSE OK. CILJ BOLJ KOD NE IZPOLNJEN.
KONKURENCA SUPER :clap:
HVALA VSEM ZA POMOČ, KER BREZ VAS MI NE BI USPELO.
NA KONCU PA ŠE ČESTITKE VSEM ZA PREMAGANE KM IN PA SEVEDA ŠTAFETI, KI JE BILA SUPER :laola

PS: SE VIDIMO DRUGO LETO :oops:
 PPoce
Na hitro bi rekel takole: vreme idealno, organizacija glede na startnino OK (v skladu z preteklimi leti), malo manj udelezencev, taktika brez napak in cilj dosezen.
LD,
Bostjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA