Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

CIAO

No pa smo odtekle 1 tek za ženske. Na startu se nas je zbralo zelo veliko število a morda sem pogrešala drese TF sem imela občutek da sem edina v TF dresu. Kje ste bile ostale.
No proga je bila zelo razgibana in po dolgem vsponu nam je vsem nekje na polovici manjkala postaja z vodo.
Drugače pa prireditev na nivoju, nagradice prav luštne.

Se vidimo na drugem teku.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No ker sem šel Nadji za družbo tečt ta tek vam povem še nikoli nisem bil obkrožen z toliko ženskami. Ko je počila pištola da vidite kwa je to zazibal.
Žensk da se ti sfuzla. Bilo je med tekom tudi malo heca na moj račun češ če bi za nas podeljevali medalje bi bil na zmagovalnrem odru saj nas je bilo samo par ki smo imeli jajca in se podali med toliko žensk v tek proti cilju.
Uporabniški avatar
 Akchul
:D Jap, super je blo. Ogromno žensk, svaka čast vsem, ki jih štejejo že kar lepo število let, pa so zmazale tale tek za šalo. :wink:
Tudi malčki so se potrudili in usvojili tekaški duh.
Res, da moških ni bilo veliko, a še vseeno preveč, da bi vsakega opazila.
Dresov TF pa moj radar tud ni zaznal...če sem se še tako trudla. Bo drugič bolje, ko se tud jaz obogatim s to dodatno opremo.

Pijača in hrana - kul. Vodika se je prilegla na cilju... Hm, na vrhu klanca, ja, mogoče bi bilo res fajn, da bi bla, tako bi vsaj mela kaj počet, ker men se je tist klanec kar rahlo vlekel... Smo mel pa zato potem tok več doline. Pot je bila torej skrajno luštna.
Navijači ob njej, predvsem pa v cilju, pa še boljši.
Nagradice - uf, skoraj zasuta miza z vsemi prijetnimi malimi zadevicami. :D
Še bomo prišli. :D
Uporabniški avatar
 Darja
Ja, sem tudi jaz dobila občutek, da se moški del gledalcev neizmerno zabava ob pogledu na razgreta žensa telesca.
Moram pa tudi priznati, da sem bila prepričana, da bodo imeli organizatorji glede na množično udeležbo kar nekaj težav pa vendarle ni bilo tako. Torej, tek za ženske mora nujno postati tradicionalen, še bolj nujno pa bo treba v prihodnje organizirati eno postajo z vodo. Če bi bilo sončno, s temparaturami okoli 27°C, bi pošteno gagale. Celo pri današnji zmerni temparaturi, bi z neizmernim veseljem popila kozarec vode pred borbo z vzponom v drugem krogu.
Torej, če ne prej, se vidimo naslednje leto.
LP :D
Uporabniški avatar
 ali
Super! Tisti klanec se je malce dolgo vlekel, sicer pa 1a. Darilna vrečka je bila bogata, majčka luštna, družba odlična. Punce, rulate :-)
Lp
Ali
Uporabniški avatar
 Jereb
Bravo punce...sm mislu mav pogledat pa mi ni znesl:>sam da ste uzivele...se enkrat BRAVOOOOOOOOO... :wink:
Uporabniški avatar
 Jereb
aja, kje pa so kakšni rezultati objavleni?
 Heidi
Ja lušten tek je bil. Bi me pa vseeno zanimalo, zakaj se skica trase na netu niti pripližno ni ujemala z dejansko progo :? . Manjkalo je tudi oznak,koliko je še do cilja, vsaj za tiste, ki ne tečemo na rožnik vsak dan. Sicer pa pohvala organizaciji!! Se vidimo drugo leto :wink:
 eggy
Tale ženski tek je bil pa super. Zjutraj sem se še malo odločala, ali naj res grem.... vreme ni kazalo najbolj ugodno. Pa mislim, da bi zdaj lahko rekla, da je bilo vreme idealno za tek.
Vse pohvale organizatorju. Tudi....darilna vrečka...vse bo prišo prav :)

Punce.....se vidimo dugo leto.
Uporabniški avatar
 ali
Akchul napisal/-a:Na DM strani so rezultati. Sam, slikc pa žal (zaenkrat) še ni. :D

Še rezultati po starostnih kategorijah:
http://www.slo-timing.com/indexntj.asp?id=2&id1=2006

Čipi so nobel, ob objavi rezultatov se še čisti začetniki počutimo blazno profesionalno :-)

Če kdo kje najde kakšne fotke, naj to prosim javi ;-)

Kje in kdaj bo spet kakša podobno nezahtevna in prijetna tekaška prireditev? S sestro sva v Tivoliju odtekli 3. ženski tek, zdaj pa še tega in naju je prijelo, da bi šli še kam....

Lp
Ali
Uporabniški avatar
 ziga
Ena bližnja bo 20.6. na Centralnem stadionu - glej Ljubljanski Olimpijski tek!

Druga pa seveda Poletni tek TF na Planinskem polju!

Na obeh prisotnost obvezna :D :!:
Uporabniški avatar
 Manika
Evo, končno spet moja udeležba na enem od organiziranih tekov :) . Zdelo se mi je, da to pa ne bo nekaj tako hudo tekmovalnega. Ampak punce so zadevo vzele resno. Seveda, številka na prsih takoj spremeni razmišljanje.
Kaj naj rečem, proga super, na srečo nič blata, drugače bi bilo najbrž več padcev (enega videla, ni bilo prav nič lušno). Zaradi velike množice udeleženk je bila seveda celo pot gneča na preozkih potkah, tako da sva s sotekačico slalomirali in poskušali prehiteti, kolikor sva lahko :wink: .

Strinjam se, da bi lahko bila 1 okrepčevalnica in pa km oznake. Meni je bilo sicer vseeno, ker sem pot poznala, ampak za nepoznavalke bi bilo pa kar koristno, da ne bi kar naprej spraševale: Koliko je še do cilja :?:

Pohvalila bi nagrade. Se vidi, da je bil to tek za ženske :wink: . Če bi bila povsod tako bogata darilna vrečka, uh, kakšna udeležba žensk bi bila 8) .
Sem pa pri prijavi bila prav presenečena, ko sem ob prejetju številke, kupončkov, neke zapestnice, sponk in enih listkov prosila za vrečko, ki so jih imeli zloženi na nek kup, dobila tak malo strog pogled in vprašanje: A res nimate kam spravit teh stvari?
Hm, ne morem verjet, da varčujejo pri navadnih plastičnih vrečkah.

Drugače pa: vse OK :D .

Aja, po dolgem času sem videla lunco, na poti pa srečala tudi Nadjo, kustusa in pa nekaj Šiškarc :) .
 Heidi
Ja pa da pohvalim mojga dragega ,ki me ja čakal na cilju z obljubljenim bidonom. KISSS :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA