Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

V soboto sem se po skoraj mesecu dni spet udelezil organiziranega teka. Na vrsto je prisel gozdni tek v Mislinji, zame tretjic.
Med segrevanjem, kakih 15 minut pred pricetkom teka, se je nad Pohorjem zacelo kuhati, cisto se je stemnilo in mocno zapihalo. Nas je bilo kar malo strah, da ne bo toca padala po nas :roll: Na sreco je slo v glavnem mimo, dobili smo le nekaj kapljic. Tek je potekal po isti trasi kot zadnja leta, dobrih 5 km rahlo v breg, potam pa obrat in navzdol. Vmes tudi trikrat pijaca, ki sem jo hvalezno zauzil (v glavnem pa zlil po glavi :) ). Progo sem tako uspel premagati, cas pa je bil sicer 2,5 minute slabsi od lanskega, kar je pac odraz letosnje skromne kilometrine.
Po prihodu v cilj sem si privoscil golaz (ni bilo tezav niti z repetejem), pa se za prakticno nagrado so me izzrebali - super :D

Doma pa je bilo razdejanje: ista nevihta, ki se je zakuhala na oni strani Pohorja, je doma vrgla kup toce in z domacim sadjem in zelenjavo bo letos bolj skromno... :(
Uporabniški avatar
 tadejz
Odličen tek, lepa proga, okrepčevalnice, golaž, takojšnji rezultati, lestvica pokala, podelitev nagrad, žrebanje nagrad, fotografija vsakega udeleženca. Pohvale organizatorjem za odlično izpeljano prireditev, še nevihto so uspeli odgnati :D . Ocena:10, vsem, ki še niste bili, res priporočam.

LP
Tadej
 Obivankenobi
Še eden izmed tekov, kjer je bila prisotna moja malenkost. :oops: :lol: Vsekakor bi ga lahko uvrstil v kategorijo težjih ravninskih tekov (beri: nisem gorski tekač :P :roll: ), kar zahteven vzpon prvih 5 kilometrov, ter tek po isti poti nazaj, sicer kar veliko olajšanje, vendar mi tek navzdol ni "jaka strana". :twisted: :shock: :oops:, tako, da sem zaradi tega izgubil kar nekaj mest!
Drugače pa zanimiva prireditev, kjer ni manjkalo ničesar, bila je celo godba na pihala). Edino pomanjkljivost bi omenil nedelujoč WC oziroma splakovalnik :cenz: :nono: :wc:, kar sem na mojo grozo in grozo drugih opazil prepozno... :lol:

:wink:
 Tinca
jst sem bla samo gledalka, pa moram rect da je blo prav fajn.... se vreme se je zrihtalo....
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi jaz sem bila le gledalka. Bilo je prav prijetno, prijazne ženske pri strežbi, dobre volje prireditelji. Takšne prireditve si želi vsak tekmovalec.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA