- 19 Jun 2006, 20:56
V soboto sem se po skoraj mesecu dni spet udelezil organiziranega teka. Na vrsto je prisel gozdni tek v Mislinji, zame tretjic.
Med segrevanjem, kakih 15 minut pred pricetkom teka, se je nad Pohorjem zacelo kuhati, cisto se je stemnilo in mocno zapihalo. Nas je bilo kar malo strah, da ne bo toca padala po nas
Na sreco je slo v glavnem mimo, dobili smo le nekaj kapljic. Tek je potekal po isti trasi kot zadnja leta, dobrih 5 km rahlo v breg, potam pa obrat in navzdol. Vmes tudi trikrat pijaca, ki sem jo hvalezno zauzil (v glavnem pa zlil po glavi
). Progo sem tako uspel premagati, cas pa je bil sicer 2,5 minute slabsi od lanskega, kar je pac odraz letosnje skromne kilometrine.
Po prihodu v cilj sem si privoscil golaz (ni bilo tezav niti z repetejem), pa se za prakticno nagrado so me izzrebali - super
Doma pa je bilo razdejanje: ista nevihta, ki se je zakuhala na oni strani Pohorja, je doma vrgla kup toce in z domacim sadjem in zelenjavo bo letos bolj skromno...
Med segrevanjem, kakih 15 minut pred pricetkom teka, se je nad Pohorjem zacelo kuhati, cisto se je stemnilo in mocno zapihalo. Nas je bilo kar malo strah, da ne bo toca padala po nas

Po prihodu v cilj sem si privoscil golaz (ni bilo tezav niti z repetejem), pa se za prakticno nagrado so me izzrebali - super

Doma pa je bilo razdejanje: ista nevihta, ki se je zakuhala na oni strani Pohorja, je doma vrgla kup toce in z domacim sadjem in zelenjavo bo letos bolj skromno...