Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vlajko
Vlajko napisal/-a: ... Še več bom delal ...

Kot kaže bo res treba preiti z besed k dejanjem. :arrow: Tale moj tek ni bil ničemur več podoben. :shock: :roll:

Sicer pa, prireditev je bila izvrstna v vseh pogledih. :D Naših rdečik pik je bilo spet ogromno, nekatere sem srečal po dolgem času; morda sem temu tudi sam malček kriv. :wink:

Transport do tja in nazaj je vršila firma Krstić, pardon 2MUCH4ME, hvala vama. :wink: Pa še Daša in Tini sta se šlepala zraven. :P

OK, beseda je vaša ... 8)
Uporabniški avatar
 bojank
Lončarji so se spet izkazali. Njihov tek ni samo tek, ampak še kulturna in zabavna prireditev, ki se nadaljuje v veselico. Imajo odlično traso, v obliki osmice, tako da smo tekači pozdravljeni in vzpodbujani že na pol proge tako kot na koncu. Na manj kot 10 km so imeli 3 okrepčevalnice z vodo. Pa nenazadnje, vedno poskrbijo, da tudi tisti brez medalj odidemo polnih rok domov.
Lep pozdrav vsem krajanom-organizatorjem, forumovcem in ostalim prijateljem s katerimi sem se srečal.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Kaj pa je o teku v Lončariji novega za povedati? Meni osebno najbolj priljubljen vaški tek v celi Sloveniji, saj tukaj res vidiš, da krajani živijo za tek in je teči mimo njih ob huronskem navijanju res pravi užitek.

Tudi tek je tako meni kot Jani kar lepo uspel. Sam se nisem kaj preveč naprezal, saj stegenske mišice zaradi Innsbrucka še niso hotele sodelovati pri pospeševanju, pa sem vseeno svoj lanski rezultat popravil za več kot 3 minute.

TF pik je bilo veliko, na analizi z njimi pa nismo ostali dolgo, saj je ekipo miro, tini in jaz čakal nastop danes v Lupoglavu na HR, pa tudi "fuzbal" je bilo treba gledat! :wink:

Ta tek je pri nas že obkrožen v koledarju za prihodnje leto!!!

LP VB

PS:
Vlajko napisal/-a:...Transport do tja in nazaj je vršila firma Krstić...

:?: :evil: :wink: :!:
Uporabniški avatar
 tini
Vlajko napisal/-a:
Vlajko napisal/-a: ... Še več bom delal ...

Kot kaže bo res treba preiti z besed k dejanjem. :arrow: Tale moj tek ni bil ničemur več podoben. :shock: :roll:

E, moj barone - u pravu si.
Malo manje pricanja, a vise trcanja i bit ce bolje :twisted: :wink: !

lptini
 Obivankenobi
Evo, še moje poročilo z zelo zanimivega teka po Lončariji, kjer ničesar ne manjka :lol: Proga še vedno ista kot lani, moj polar sicer nameril točno 9 km, namesto obljubljenih 9,4 km :shock: :oops: :lol:, pa tudi moj rezultat je bolj podoben teku na 9 km, sicer izboljšal svoj PB za skoraj 8 minut, tako, da sem s tekom zelo zadovoljen. :D :lol:
Vreme naklonjeno, domačini kot ponavadi navijaško razpoloženi, zopet zelo dolg govor predsednika KS, zbor zapel himno SLO ter Odo radosti, enolončnica zelo okusna, nisem uspel dočakati "Naše male klinike" :evil: :shock: :roll:, tako, da drugo leto se vsekakor vrnem v ta simpatični kraj!

:wink:
Uporabniški avatar
 miro
Kot sta zapisala člana ekipe TF Lupoglav sem bil na kraju zločina tudi jaz in to že petič.
Me je pa malo zaskrbelo za Mateja Jetro-ta , ki se je kar sam brez sestre pojavil v Dolenji vasi in zgledal prav nebogljen , ko ga ni čuvala sestra.
Nataša nekaj bo treba ukreniti!
Lp
miro
 matej-jethro
Spoštovana Dolenja vas in predsednik KS! khm, khm...(pardon) :roll:
Bili ste mi v veliko pomoč pri bitki s časom in prostorom in tistim najbolj vnetim sem vztrajno vračal z zbliževanjem dlani v taktu 7/8 :clap: Da vas to naše bežanje en pred in za drugim neizmerno zanima in zabava ste potrdili tudi s tem, da nihče ni vedel trenutnega rezultata v nogometu :shock: in vendar je moja anketa zaobjela kar štiri (4) krajane vaše skupnosti!! Nadvse pohvalno.
Moj tek....ali kar na1x zmorem teči pod 4.min./km ali pa bo držalo, da je imela proga le 9km in ne 9,6km :? Kakorkoli že+10x če-kaj bi če bi= ZADOVOLJEN!

Dear Miro! Ta male niti nisem pogrešal, sem pa zgleda od nje fasal neki tistega zenovskega duha, ki se je odražal v nenavadni mirnosti in spokojnosti pred in po teku in tudi misli niso bile najbolj skoncentrirane na kraj dogajanja......in sem šel.
Upam, da se vidva na strehi Kam.planin konc julija?...

p.s. Ero-hvala, ker sem te lohk pol tekme gledou v hrbet!! Bilo je lepo :twisted:

Ma sej se vidmo, k se zagledamo :wink:
Uporabniški avatar
 Primozs
So že kje objavljeni rezultati?
 fredy
Rezultati bodo objavljeni v teku današnjega dne. Imeli smo nekaj tehničnih težav na spletu ŠD Lončar, zato se za zamudo opravičujemo. Rezultati bodo objavljeni na spletni strani www.sportno-drustvo-loncar.si
Se pa zahvaljujemo vsem tekačem za obisk Lončarije. Upam, da ste bili zadovoljni z samo prireditvijo, pa tudi s svojo uvrstitvijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA