Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 mirko1
ob ugodnem vremenu za tek, se vas je zbralo 125 odraslih tekačev,pa še precej otok .kar nekaj pa vas je teklo pod zastavo TF.nekaj novih obrazov-tejkitzi :D ... z mojega vidika je tek uspel, brez problemov. ostale prispevke pa pričakujem še od udeležencev teka.
nekaj slikic bom pa v kratkem dodal.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 brankos
No na hitro par vtisov! Tek zelo dobro organiziran - niso zastonj pohvale o organiziranosti tekov za primorski pokal. Proga lepa razgibana, zelo dobro označena s smreokazi, kilomteri in pretečimi nevarnostmi, 3 x voda na 9 km progi in na koncu še okusna pašta in možnost tuširanja. Kaj bi si še lahko želeli - še vreme nam je bilo pisano na kožo. Na koncu mi ni bilo niti malo žal da sem ob pol treh odrinil s piknika v Gornji Radgoni in pičil direkt za Dobravlje (dres še mel v avtu od teka v Gradišču), saj je bil prav prijeten večer, ki smo ga s frendi zaključili še na osmici v Brju. Pohvale Dobravljcem in Čufarjem, no edino Mirkota moram okarat, ker se ni pustil spoznat, da mu osebno izrečem pohvale o organizaciji. Pa drugič :)
 giorgio
Lep pozdrav.Dobravski tek je bil res odlično organiziran.Smerokazi,vodne okrepčevalnice,na koncu še dobra žurka.No,res da smo novi-take it easy!,ampak letos že celo sezono tečemo v tf dresih.To smo:Gregor-giorgio,Andrej,Zorka.Se vidimo na naslednjih tekih. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA