Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 Jože
#75
Hojla!

Glede na to, da se Ero tako trudi s forumom se moram še jaz potruditi s pisanjem, no ja vsaj kašni dve minuti.

Kot vidim je že kar nekaj prispevkov na temo Radenci, amak jaz žal nisem imel časa pa še proga 5,5 se mi zdi mimo, ona druga pa ..... no ja kaj naj rečem......enkrat bo že. Sem bil pa zato v nedeljo v Šmarjeških toplicah na 8 in je bilo kar zanimivo, edino teči je bilo treba. No nisem bil edini Polet-ovec tako, da je bilo kar zanimivo. Se je pa organizator zelo potrudil s programom med drugim tudi s tremi mamljivimi blondinkami, ki so zaplesale lambado, no to mi je ostalo v lepšem v spominu kot tek, ampak je bil tudi tek O.K.. Prava škoda, da ni bilo še koga, pa saj je razumljivo po Radencih... Malo poglejte Piin in Erov koledarček udeležbe na prihodnjih tekih, morda bo koga zamikalo in se nam pridruži, več nas bo pestreje bo.
( Samo za moški del...., kdo ve morda se še kdaj zgodi lambada...HA, HA)

No moje dve minuti je minilo, L.P. Jože
Uporabniški avatar
 ero
#79
Hojla Jože!

Res je, v Šmarjeških je bilo zelo prijetno. Sam sem lambado žal le poskušal, ker sem se ravno takrat trudil z domačo enolončnico, sem pa kasneje plesalke poslikal, ko so pomagale pri podelitvah.

Fotogalerijo bom (predvidoma) objavil jutri, uradni rezultati teka so pa že na voljo v področju z rezultati -->


lp
Ero!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA