Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prijetna, vse prej kot lahka tekma, saj nam je 400 višincev vzpona po 14 dnevnem lenarjenju na morju predstavljalo kar velik problem. Seveda je svoje naredila tudi peklenska vročina.

Skratka, kar dobro organizirana tekma, samo vode na okrepčevalnici in na cilju je bilo za vse premalo. Pa tudi z razglasitvijo so zavlačevali v nedogled..

TF družba kar množična, tudi nekaj medalj smo pobrali - Nataša 3.mesto absolutno in Anže 3.mesto v kategoriji - čestitke obema!!! :cast:

Pa še rezultati: http://www.k2m.si/baza20/rezultati06.htm

LP VB
 usmiljeni_brat
No ja, ne bi se strinjal da je bila organizacija dobra. Res se je na štartu zdelo, da imajo vse v rokah. Glasno ozvočenje, dobra glasba, veliko koristnih informacij vsakih nekaj minut, res vzorno. KO smo prišli na cilj pa je bilo kot da organizatorji niso isti. Težava s pomanjkanjem vode, ki so jo imeli, pa je niso hoteli delit zato ker so čakali pohodnike, nekdo je rabil zdravstveno oskrbo, pa so mu dodelili kar sicer razgledanega in prisebnega poveljnika gasilcev, ki je klical ZD novo mesto.Še dobro da ni bilo kaj resnega, ker reševalec rabi iz NM vsaj pol ure.NA štartu je sicer bil rešilec, potem ga nisem več opazil. MAlica je bila milo rečeno grozna, nekakšna mineštra brez okusa porcije so bile majhne ampak nisem uspel pomalicati do konca. Lončeno medaljo bi lahko obdržali, rajši bi imel majico, ki jo sem in tja še kdaj oblečem in naredim reklamo za tek. POdelitve nisem čakal, imel pa sem občutek da so se na cilju organizatorji sekirali samo še za zabavni del, na športnike pa so povsem pozabili.
Drugače pa zelo težak tek zame in prav sram me je svojega stoxxx mesta in predvsem izredno slabega rezultata.
 Obivankenobi
Moje mnenje glede prireditve je tudi bolj deljeno, na štartu je vse potekalo brez težav, celo štart je bil izveden točno, glede na to, da smo se tekači morali prilagajati kolesarjem, na cilju pa, kot, da so se organizatorji skrili in pozabili na nas :shock: :oops: :roll:, na cilju si sicer dobil še spominsko medaljo, kar mi je sicer bolj ugajalo kot majico, saj mi počasi zmanjkuje prostora v omari za vse majice s tekov, ter pollitersko plastenko z vodo, smešno majhno porcijo neke neokusne mineštre in to je bilo vse. Na cilju sem vsekakor pogrešal vodo ter kakšno sadje (jabolka, koščke banan...), tako, da tukaj si organizatorji zaslužijo kritiko in upam, da bodo zadeve izboljšali do naslednjega leta. :hello: Ker zadnje čase kar veliko nastopam v DTP (zbiranje točk PRESS) sem opazil, da se prireditve zelo razlikujejo in je kar težko verjeti in da spadajo pod isti "tekaški pokal" :shock: :?:
S svojim nastopom nisem bil najbolj zadovoljen, čeprav je bil rezultat v okviru trenutne forme gorskih tekov. Proga res zelo zahtevna, vreme neugodno, tako, da sem po četrtem kilometru začel prehajati v rahlo krizo, ki se je samo še stopnjevala, še dobro, da je zadnjih 300 m potekalo po domačem - vodoravnem terenu! :roll: :lol:
Po pijači z tekaškimi kolegi, Nada, hvala za pijačo :cast: :beer:, sem hitro zapustil prizorišče, se s pomočjo avtoštopa pripeljal do doline, kjer me je čakal moj avto in odbrzel domov!
:wink:
 X-runer
Organizatorji kot ste že slišali za hrano in pijačo bo naslednje leto treba bolje poskrbet. :!: Saj je bila že sama tekma zelo zelooooo težka. Začel sem kar solidno, po pričakovanjih. Na tretjem kilometru pa sem doživel prvo zavoro in potem še enkrat po prvi in edini (precej pozni) :cry: okrepčevalnici. Ampak dolenska trma mi ni dala da bi vrgel puško v koruzo. Stisnil sem še zadnje atome in tudi baza 20 je za nami.

Lep pozdrav se vidimo v Loškem potoku.

P.S. organizatorju

Tudi jaz bi bil bolj zadovoljem z majico, čeprav jih je že veliko, so le bolj uporabne.
Uporabniški avatar
 miro
Meni je bilo od vsega najbolj všeč mini šolska urica v Bazi 20. Kustos gospod Saje nam je zanimivo predstavil "Rog" obnašanje ,če srečaš medveda, rastlinje in zakaj ni gozd v " Bazi" ni več tak, kot je bil med vojno. Žal se je zaradi podelitve medalj urica prehitro končala , tako , da obstaja možnost , da drugo leto ponovim vajo.

Drugače pa je bila res kriza glede vode , se vidi , da je organizator navajen na kolesarsko dirko, ki ima tudi tradicijo, tekači smo bili bolj zaradi zaslužka , vsaj tak vtis sem imel na cilju.
Na štartu , pa so bili res prijazni , no upam , da bodo začetniške težave tudi minile.

Drugače pa zopet prijetno druženje s starimi znanci in lep dan na splošno.

Toliko moje videnje teka.

Lp

miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA