Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Poročilce s teka za pomurski pokal, ki je štel tudi za slovenski pokal. Vesel sem bil številne udeležbe tekačev z vseh koncev Slovenije, pa tudi forumovcev nas je bilo kar precej.

Vreme pa jesensko, hladno in dež. Z rezultatom zelo zadovoljen, očitno mi odgovarja hladno vreme. Tekli smo po asfaltu v eno smer, obrnili na polovici in nazaj.

Čestitke forumovcem za lepe dosežke, organizatorjem pa za trud.

Marjan
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Res je bilo neverjetno. Zadovoljen sem z rezultatom, saj sem imel povprečno hitrost celo večjo, kot po Zagorski dilini navzdol. Hladno res paše. Še bolj, če je "z rogi".
Organizator je bil zelo učinkuvit pri delu in hiter s podelitvijo, vendar se je pokazalo, da so bili tudi tokrat problemi s pravilnimi rezultati, kot se rado dogaja letos.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prijetna prireditev, samo malo od rok za nas Gorenjce... :wink:
Zaradi zastojev na cesti smo prišli komaj pravočasno, pa se dež je padal, zato je bilo ogrevanje bolj tako, tako... :cry:
Glede na to sem s svojim tekom več kot zadovoljen, za odličen tempo (pod 4min/km) se moram zahvaliti Marjanu, ki je nevede celo tekmo igral mojega zajčka :wink: , vendar mi je na zadnjem manjšem vzponu pred ciljem ušel...
Tudi moji "fuzbalerji" in Jana so bili standardno hitri, Anže si je spet priboril zmagovalne stopničke v kategoriji...

Kratko analizo smo skupaj z Dašo, Erom, Mojco in Bojanom opravili v bližnji disko-piceriji, potem pa smo se odpravili domov, saj so bili otroci že tako utrujeni, da so prespali celotno pot nazaj v Kranj, kamor smo prispeli, ko je bila že sobota...

LP VB
Uporabniški avatar
 pershing
pa še jaz...

ravno tako sem zaradi zastojev imel kar nekaj težav na poti...toda prispel pravočasno, ponovno polno znanih in veselih obrazov kakor vedno, TF-jevci ponovno v zglednem številu!!! :laola

Glede rezultatov pa tako kot še nekaj predhodnikov tudi jaz ugotavljam, da mi dež paše, kajti v Zagorju sem (kjer je lilo kot iz škafa) prvič premagal magično mejo 4 minut/km, natančneje 3.55, glede na to da je bilo res nagnjeno navzdol sem bil toliko bolj vesel rezultata tukaj v Ljutomeru, kjer sem kilometrski čas še izboljšal in sicer 3.51/km. Vesel in zadovoljen sem jo kar hitro mahnil domov...

Se vidimo v Tržiču, kajne :wink:

:TF)
 daša
Zahvaljujoč šoferju 2MUCH Vilku :driver: , ki je ob svoji družini v Ljutomer pripeljal še dva gosta, sem se teka v Ljutomeru tudi jaz udeležila prvič. Na dež smo se navadili že v Zagorju :? , zato nas nekaj dežnih kapelj ni prestrašilo. Z Jano sva družno opravili s progo, na sredini se nama je pridružil še BojanU in skupaj smo prav lagodno prispeli v cilj, čeprav so naši navijači burno zahtevali pospešen finiš :wink: . Naša mala Gorenjska ekspedicija se je domov vrnila z medaljo, ki si jo je pritekel Anže :clap: - če je sklepati po naših mladih nogometaših, se bo čez nekaj let na Slovenskem igral precej hitrejši nogomet kot dandanes.

Se vidimo mogoče v Kranjski, zagotovo pa na domačem terenu v Dolžanovi soteski.

LP, Daša
Uporabniški avatar
 bojanu
Zgleda, da smo v Zagorju dobili hitrost, ker je tudi v Ljutomeru kar letelo :lol:
Po eni strani mi je všeč, ker je bil tek v petek, da je za vikend čas še za kaj drugega. Po drugi strani pa je bil tek po službi, brez kosila (burek na hitro lansko leto mi je bil dobra šola) in po kar nekaj vožnje, bolj za formalnost, da je padla še ta četrta kljukica za slovenski pokal. Po teku sem si prav zaželel kakšno pašto ali kaj drugega za pod zob, a smo morali počakati še na rezultate, potem pa smo odrešitev dočakali v piceriji.
Ljutomer pa prazen, kot da bi se vsi šparali za sejem :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA