Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Presenečenje! Tokrat je bil tek v Črni vzorno organiziran. Štartnina je bila samo jurja, dobil pa si majico in zelo dobro enolončnico v gostilni pri Drofelniku, kjer je bil tudi pir samo 320 tolarjev. Romanu tokrat ni bilo potrebno rezati elastike, ker ni bilo več startnih številk v obliki moderčka.Letos bi bile take številke morda celo dobrodošle, saj je vso pot deževalo in je veliko tekačev papirnate številke izgubilo, ostali pa smo jo vsaj polovico poti nesli v rokah.Teka na 21 km so se udeležile samo 4 tekačice, verjetno samo tiste, ki so vedele, da jim denarna nagrada ne uide. Kljub temu je ena ostala praznih rok.Rezultati so bili presenetljivo hitro objavljeni, pa tudi podelitev je bila takoj po malici. Najboljše od vsega pa je bilo kopanje v bazenu s toplo vodo, kar je po teku v dežju prav pasalo. Skratka- prav lep tek , tudi udeležba je bila še kar številčna. Banan in suhega sadja pa je bilo v izobilju še ob odhodu domov.
Uporabniški avatar
 jegart
Pridružujem se pohvalam . Res so letos naredili popravnega za lansko leto.Štartnina primerna, majica in malica , hitra razglasitev rezultatov. Res za pohvalit. Saj zato pa je forum, da se kritizira in pohvali. Upam,da bodo to držali tudi drugo leto.
Uporabniški avatar
 ZadniKING
No ja, pa še moj kratki prispevek na temo Maraton kralja Matjaža... Se kar pridružujem pohvalam, vsaj glede startnine, celotna trasa je bila popolnoma zaprta za promet in (za razliko od Zagorja minuli vikend) domačini so spoštovali zaporo. Celo nekaj navijačev je bilo ob stezi in to navkljub ne 'lih idealnemu vremenu. Doslej vse pohvalno, ampak... Ne vem kako je bilo minula leta, a papirnate startne številke se v dežju ne obnesejo pretirano. Tudi sam sem bil videti polovico teka kot član kake zgubljene štafete... Glede hrane ne vem, sem se raje umaknil v bližnji hotel na pivce. Že tako ali tako sem med tekom resno študiral, da bi nekam ob progo parkiral še svoje sobotno kosilo... Skratka, za hrano se organizatorjem zahvaljujem, čeprav je nisem konzumiral, sem pa zato toliko bolj vesel majčke, ki izgleda zares lepo.
No ja, kar pa se mi pri organizatorjih ni zdelo na nivoju je dejstvo, da mi prav noben iz ekipe, ki je pobirala prijave, ni vedel povedati katera dolžina (10km ali 21km) šteje za točkovanje Štajersko koroškega pokala. Sem moral skoraj 20 minut čakati, da se je pojavil uradni napovedovalec in povedal podrobnosti teka...
Sicer pa je Koroška taaakoooo lepa, da bom naslednji vikend spet tam. Na avstrijski strani meje sicer, a vseeno... Se vidimo v Celovcu!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA