Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lep tek, dolg 17km, lepa proga, 2 kroga, ki se začneta na bazenih term Topusko, potem skozi okoliške vasice, kakšna 2km rahlega vzpona, ki pa v drugem krogu niti ni bil tako rahel :D ; potem malo spusta pa okoli majhnega jezera nazaj na bazene. Organizacija odlična, za prve tri po kategorijah so bile denarne nagrade, medalje, vsak udeleženec je dobil majico in golaž, prijavnine ni bilo, tri okrepčevalnice na krog(limone, sladkor, malo preveč klorirana voda). Vreme kar se da osvežilno (beri:lilo je celoten tek), je pa zato pasala topla kopel v bazenu takoj po teku.

Se vsekakor splača priti na ta tek.

Drugače pa so organizatorji Tekaški forum preimenovali v Teksaški forum ; pa naj jim bo, ker so se res potrudili :lol:

Mogoče bi blo bolš, če bi tut domov tekel, ker sem eno uro v prvi prestavi drvel proti cestninski postaji Lučko pred Zagrebom. Razen te 8 kilometerske kolone pa je promet po hrvaških cestah tekoč. hehe
LP
Uporabniški avatar
 Limo
Hja, šele ko smo prišli domov, smo videli da nismo bili edini Slovenci na teku.
Za razliko od Tadeja smo mi vzeli "staro" cesto od Karlovca do Metlike, kjer ni bilo nobene gužve :D
Tek brez startnine :D , hrana (postrežba kar za mizo), majica, odlična voda v bazenu....

Proga je bila v 2krogih, dež je padal vseskozi, vendar me to po 1km to sploh ni več motilo. Okrepčevalnice dobro založene, tudi sam sem opazil da je imela voda malce čuden okus :oops:
Drugače pa društvo Marathon zastopano s 4člani, odnesli smo eno medaljo (Metka je bila 2. v kategoriji), ostali v kategoriji do 29. let nismo imeli veliko možnosti.... 8)

V soboto gremo zopet na Hrvaško- Labin!!! Samo da ne bo prevroče :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA