Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Včeraj smo se udeležili teka v Brtonigli; jaz, Miro in moja dva navijača žena in 8-mesečni sinček, pa tudi nekaj forumovcev se je zbralo: Tini, Kustus, Primus, Lucifer, Nadia in verjetno še kdo.
Vreme je bilo čudovito, kar malo prvroče za nas, ki smo zadnji teden navajeni dežja in nižjih temperatur. Sama prireditev je bila zelo dobro organizirana, le da organizator ni pričakoval tolikšne udeležbe, zato je zmanjkalo majic in spominskih medalj za nekaj udeležencev. Kar se pa tiče same proge , pa je bila kar malo zahtevna. Bilo je kar precej vzponov in spustov , zadnja dva km sta vsaj zame bili najtežja ko je bilo treba po kolovzu navzgor dati vse od sebe, 500m pred koncem pa smo tekli po ulicah do ciljne arene.
Pohvala vsem udeležencem za odtečen minimaraton, posebna pohvala gre Luciferju za doseženo tretje mesto v svoji kategoriji.
Z udeležbo in rezultatom sem zadovoljen.

Lp Mario
 NIKITA
A kdo slucajno ve kje so objavljeni rezultati. Sama namrec nisem cakala na razglasitev pa bi vseeno rada vedela kako sem tekla.
Lp Jana
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Jest sem bila tudi zelo zadovoljna z prireditvijo in pa z svojim tekom saj sem namreč izboljšala rezultat od lani za cca. 4 minute.
Se mi je pa zdelo da je TF pik manj kot lani.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi ta tek je za mano moram priznati da so me hribi zelo utredili tako da sem zadnje dva KM moral kar precej hoditi. A vse v svemu je bilo SUPER.
Uporabniški avatar
 kustus
ROBE - BOBE

No tudi jest sem bil na štartu 4,8 km teka nekje po 1,5 km me je zagrabil krč potem pa še hribi in dodatno me je še koleno bolelo tako da sem kar dobro prišepav v cilj a ko sem bil v ciljni ravnini sem zaradi navijačol ki so nas spodbujali moral zopet teči res da težko a je šlo.
Uporabniški avatar
 Nadj@
MONCHY TF PRES

Bila sem kot član family Leskovar tudi jest na tem teku. Bila sem v pomoč ROBE-BOBE-ju in ga terala da gre naprej malo pred koncem sem odtekla naprej in v cilju čakala na ostale.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Dobili smo zopet pokal za najštevilčnejšo družino. Lepo od organizatorja. Vsi smo bili zelo ponosni na medalje, pokal in vino ki smo ga dobili.

Fotke sledijo vsaj nekaj jih bo saj smo sedaj vsi tekli tako da nismo imeli TF FOTO PRESS v cilju a vseeno nekaj jih pa bo.
 Galja
Nadja, res ste bili zelo ponosni na medalje, samo si pozabila napisat, da so bile to spominske medalje, ki so jih dobili vsi udeleženci.

Vreme je bilo res odlično, organizacija zelo dobra, tako da se drugo leto zopet vidimo v Brtonigli.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Pa saj to vedo vsi saj smo pred tem tekom toliko razpravljali da se pri hrvatih dobijo spominske medalje. no najbolj smo bili ponosni pa na pokal ki pa ga niso drugi dobili. no so tisti tanajhitrejši in mi.
Uporabniški avatar
 predrag
:hello:
Lh za lepe besede in pohvale, rezultate in fotogalerijo si lahko ogledate na naši podstrani teka Brtonigla...in se veda imate priložnost da se skoraj spet vidimo...več o tem pa na povabilih TFa
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Iščem, a ne najdem rezultatov; tam, kjer bi morali biti rezultati, se nič ne odpre. :?:
Uporabniški avatar
 tini
Staša napisal/-a:
Bravo tini, nisi bil metla! :D Kolk si pol izboljšal rezultat?

Tole je obletnica najine stave! A greva letos spet kej za drugo leto? :D

Hehe, rezultat sem izboljsal za 16sec - in to pri 142 pulsa (pol ves, da je bilo lagano :) )
O prihajajocih stavah se bova pa na pikniku pomenila :twisted: .

lptini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA