Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 brankos
Danes smo bili gorci že drugo nedeljo zapored aktivni v Selški dolini. Na gorskem teku na Dražgoško goro se je zbralo kar lepo število tekmovalcev in tudi forumovci smo bili skoraj v standardni gorski postavi.
Sama proga dolžine 7,5 km in 690 NDM razlike je bila zelo dobro izbrana in je omogočala gorski tek v pravem pomenu besede (zelo strm začetni del, potem malo položneje po makedamu, travi in asfaltu in spet v gorske poti vse do cilja.
Organizacija - odlična in za vzor marsikaterim prirediteljem tekem (kot je to že povedal najstarejši udeleženec na podelitvi). Pohvalno: hitra prijava in rezultati, označitev in priprava proge, redarstvo, okrepčevalnica na progi in v cilju, prijetna in nerazvlečena podelitev, napovedovalec obvladal svoj posel, dober pasulj .... pa tudi navijači bili zelo zagnani za navijanje - no tu sta zmagovalca Simona in Patrik T, ki sta forumovcem pred ciljem nataknila krila, da smo leteli v cilj.
Rezultati: zmagal Alič, drugi Soklič, tretji Malavašič, kar zagovorno kaže na konkretno konkurenco.
S svojim tekom sem zelo zadovoljen, prav tako z rezultatom saj ni vedeti vpliva kar dolgotrajnega obmorskega vrveža, tako da gremo zagnano v jesenske tekme (pa še gorenjski pokal sem uspešno zaključil).
 marjan
Predzadnji tek gorenjskega pokala nam je dal vetra, kajti bil je strm kot pravi gorski tek.
Danes sem šel pa na polno in zdaj lahko do SAMA v miru počijem. Zadovoljen z rezultatom, z organizacijo in vesel številčne forumovske udeležbe.
Okusen pasulj, kaj hočemo še več . Tudi vreme nam je bilo naklonjeno, tako da je vse klapalo.

Pozdrav vsem hribogrizcem,
Marjan
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Odlična prireditev, še en dokaz, kako je lahko neka vaška tekma zgledno in preprosto ter brez pomankljivosti organizirana. Proga odlično označena na vsakem ovinku, ogromno število navijačev- domačinov, kar verjeti nisem mogel, da je to mogoče v teh gorskih krajih...

Kar se našega teka tiče: Aljaž in Anže sta se spet "odvezala s ketne", jaz sem se malo "šparal" zaradi boleče stegenske mišice (slab izgovor, kaj? :wink: ), Jana pa je s progo opravila sproščeno, čeprav se ji je utrujenost na cilju kar poznala...

Sama razglasitev rezultatov pa je bila zame pravo razočaranje :wink: . Prav vsi v familiji že pobirajo medalje, jaz pa sem vedno na repu razvrstitve, zato smo skupaj z ostalimi forumaši ugotovili, da sem dober samo še za "šoferja". :evil: .

V glavnem, če bo čas dopuščal, naslednje leto sigurno spet pridemo "grizt" kolena v te prelepe kraje Selške doline!

LP VB

PS: Simona in Patrik, super navijača sta... :cast: Vajino extra glasno navijanje nas je kar poneslo v cilj. Hvala!
Uporabniški avatar
 olson
Živjo! :lol:

Tudi jaz se pridrožujem vsem čestitkam tega odlično organiziranega teka.Sama proga mi je bila pisana na kožo,saj sem jo v celoti zmogel preteči.Z rezultatom zadovoljen,čeprav sem imel še malo rezerve,saj to mi je bil dober tening za svetovno prvenstvo veteranov v Švici.
Pa še enkrat vse čestitke organizatorju za (dobr pasul,majhna štartnina,hitra objava rezultatov itd...)drugo leto če bom le zdravje dopuščalo zopet pridem.

Lp. :laola
 marjank
Pozdravljeni,
z malo zamude a vseeno se Športno društvo Dražgoše zahvaljuje vsem tekačem za udeležbo na teku. Upamo, da ste se dobro počutili in da se naslednje leto vidimo v še večjem številu.
Rezultate in nekaj foto utrinkov si lahko ogledate na naši spletni strani: www.sd-drazgose.si
Lep pozdrav,
Športno društvo Dražgoše

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA