Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ROMAN2
Noge so še danes boleče. No, drugače pa je kar šlo, samo pri teku ni in ni hotelo biti konca strmine. Ampak, drugo leto spet "napademo".

LP Roman
Uporabniški avatar
 MEDVED
Bilo je prima. Vreme pravo, razpoloženje prav tako, zasedba močna in posledično dobri rezultati oz. rekordi.
Sam pa sem tudi zelo zadovoljen z nastopom.
Se vidimo naslednje leto. :wink:
Uporabniški avatar
 rebolj
Hribovc, dobr je blo!

Pa ti?
Poročila v Dnevniku več kot izčrpna :D
Na spletni izdaji, je clo objavljena naša tablca, ki pa je v tiskani izdaji ni blo smr, smrk.

Drgač je pa to zlo lušna prireditev, je pa že čas, da se pojavi na zmagovalnem odru kakšen nov obraz :wink:
Da ne bo samo 5 zmagovalcev.
Uporabniški avatar
 brankos
rebolj napisal/-a:Hribovc, dobr je blo!

No Jernej - mislim, da bi ti mogel rečt - super je blo. Četrti absolutno - takoj za vsemi tistimi, ki imajo bohinjsko jezero skoraj na dvorišču - zato bom držal pesti, da boš ti 6 vpisan na lestvico ;) :laola
 hribovc
rebolj napisal/-a:Hribovc, dobr je blo!

Pa ti?
Poročila v Dnevniku več kot izčrpna :D
Na spletni izdaji, je clo objavljena naša tablca, ki pa je v tiskani izdaji ni blo smr, smrk.

Drgač je pa to zlo lušna prireditev, je pa že čas, da se pojavi na zmagovalnem odru kakšen nov obraz :wink:
Da ne bo samo 5 zmagovalcev.

O novem obrazu sem sam mislil 14 let
Uporabniški avatar
 brankos
gasperambroz napisal/-a:Branko videl sem te na štartni listi, pri rezultatih pa ni sledi o tebi. Si tekmoval ali ne?

:shock:

Ja sem pri Korlu zadnji teden prekical prijavo - zadnji čas imel bolečine v rami - in zato imel kar neki težav pri veslanju in raje odpovedal udeležbo.

Bomo se za drugo leto šparal ;)
 maus
Vse je potekalo zares fenomenalno,no razen ene malenkosti ,ko se je
naš veslač prevrnil v jezeru.Ampak nič zato,nabiramo si izkušnje,drugo
leto bo še(že) bolje :oops:
Prav neverjetni ste vsi,ki ste nastopili na posamezni tekmi,res kako se
vse to zdrži mi še ni čisto jasno,poleg tega pa še čas v katerem premagate vse tri discipline. :laola

A bodo kake fotke kje objavljene?

Lep pozdrav

Kristijan
 bine
Za vse, ki se zanimate za rezultate in udeležbo na jubilejnem triatlonu naj povem, bilo je čudovito. Po slabi uri sedenja v čolnu je treba še debelo uro sedet na biciklu in na koncu še nekaj kilometrov odlaufat. Nič lažjega, samo lotit se je treba.
Iskrene čestitke vsem, ki ste uspeli.
Še posebej čestitam neumornemu Korlu, ki zmore peljati odlično organizacijo in svojo udeležbo iz leta v leto naprej. Zahvala tudi vsem njegovim sodelavcem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA