Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa naj jaz prvi odprem temo. Kot izgleda nas je zelo malo teklo iz tekaškega foruma na tem teku, ker je bilo kar nekaj prireditev po Sloveniji. Bilo je nekaj rdečih pik, :TF) žal jo sam nimam ker sem novinec in tako neopazen član tekaškega foruma. :juhuhu:

Dolenjci so se spet izkazali kot dobri organizatorji, te tako lepe tekaške prireditve v tako lepem okolju (saj meni je ta tek eden lepših tekov, da o kraju samem sploh ne govorim). K temu je pripomoglo še lepo vreme, ravno prava temperatura za tek. Sam sem izboljšal rezultat za več kot 4 minute.

Sedaj počakajmo še na uradne rezultate!
 usmiljeni_brat
Res izvrstna organizacija, nobenega odkrivanja amerike, vse je teklo kot po maslu. Lepa proga, vrhunsko vreme, dobra hrana, dovolj pijače. Če k temu dodam, da sem dosegel 5 minut boljši rezultat kot sem ga pričakoval, potem je bil tale tek zame res vrhunski.
 _Maja_
Tudi jaz sem še bolj "frišna" na forumu in na tekih, sem pa včeraj že stala na stopničkah :D in dosegla čas, ki sem ga nekje predvidevala ... Lahko bi bil še malo boljši, če ne bi vmes malo "zaspala" - še dobro, da se najde kdo, ki me spodbudi in spomni, da je potrebno malo hitreje premikati noge :lol: ... Tek je bil res krasen: temperatura odlična, proga razgibana (kot se spodobi za naš dolenjski konec :lol:) , hrana kot vedno (nič za nas vegite :D), pijača na postojanki (tako kot se spodobi) je že čakala na mimoidoče, skratka vse lepo in prav, pa še lubenico sem zadela, kot bi vedeli, da jo naravnost obožujem :D ...

Lp
 _Maja_
Tudi jaz sem še bolj "frišna" na forumu in na tekih, sem pa včeraj že stala na stopničkah :D in dosegla čas, ki sem ga nekje predvidevala ... Lahko bi bil še malo boljši, če ne bi vmes malo "zaspala" - še dobro, da se najde kdo, ki me spodbudi in spomni, da je potrebno malo hitreje premikati noge :lol: ... Tek je bil res krasen: temperatura odlična, proga razgibana (kot se spodobi za naš dolenjski konec :lol:) , hrana kot vedno (nič za nas vegite :D), pijača na postojanki (tako kot se spodobi) je že čakala na mimoidoče, skratka vse lepo in prav, pa še lubenico sem zadela, kot bi vedeli, da jo naravnost obožujem :D ...

Lp
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, za nami je še ena lepa nedeljska tekma na Dolenjskem. Udeležba je bila kar številčna, nastopilo je tudi vsaj 6 forumovk in forumovcev.

Z rezultatom sem bil tokrat zadovoljen, saj je šlo več kot pol minute hitreje kot lani.

Zastopati sem moral barve zelenih, prijavljen pa sem bil tudi kot član TF.

Klobasa in cviček so teknili, potem pa smo nadaljevali na pikniku.

Prilagam nekaj fotk.

Čestitke vsem, še posebej dobitnikom medalj: Nataša, Matej (še kdo?).

FOTKE

LP

MatjazV

Hm, hm -me malo skrbi zadnje čase. Organizator si je spet moral izmisliti posebno kategorijo, da sem prišel med dobitnike kolajn. Očitno bom v kratkem res moral prešaltat na vezenje goblenov. Mogoče bo tam kaj več športnega uspeha.
Uporabniški avatar
 ROSI64
MatjazV hvala za sliko, na prvi sem tudi sam kar je prava redkost. Žal nimam majce z rdečo piko in tako me na tekih pač fotoaparat ne ujame.

Ali mogoče kdo ve kdaj bodo rezultati objavljeni?
Uporabniški avatar
 vidavida
Fajn fotke, Matjaž. Kje so pa tiste s piknika?? :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
vidavida napisal/-a:Fajn fotke, Matjaž. Kje so pa tiste s piknika?? :D

Ja, žal te fotke s piknika niso ratale. So meglene in brez prave ostrine (tresoča roka). Ne vem ali je to zaradi napora na teku, ali pa gre tudi za učinke antioksidantov - Modra Frankinja.

MatjazV
Uporabniški avatar
 ROSI64
A JE ORGANIZATOR POPOLNOMA POZABIL NA OBJAVO REZULTATOV????? :evil:
Uporabniški avatar
 ROSI64
TUDI PO ENEM TEDNU ŠE VEDNO NI REZULTATOV, KLJUB TEMU DA JE BIL TO ŽE NJIHOV 21. TEK!! :bum:
 _Maja_
Tele rezultate sem pa tudi jaz nestrpno pričakovala :D, končno res ...
 X-runer
Zanimivo, lansko leto (2005) so bili rezultati objavljeni na internetu, na straneh dolenskega pokala, še isti dan kot je bil izveden tek.

Se zgodi tudi najboljšim. Pa pa drugo leto boljše.

Lp, D.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Izgleda, da so malo zaspali na straneh dolenjskega tekaškega pokala, pa ne samo zaradi rezultatov 21. teka ob Krki, ampak tudi zaradi razpisa za 8. Tek po Lavričevi poti, pa čeprav je v nedeljo 24.9.2006.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA