Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 xxxxxy
Pohvala organizatorjem, ki so letos poskrbeli za dobro organiziran in zastopan tek. Sploh ni primerjave napram lansklet, ko nas je teklo le nekaj ducat vred z Nemci. Še enkrat pohvala organizatorjem, da so privabili toliko sponzorjev. Seveda ne smemo pozabiti na to, da je šlo za dobrodelen tek. Opazil sem toliko znanih obrazov, kot na še nobeni pririditve prej. Naj omenim samo Dušana Mravljeta, Luko Špika, Andreja Šifrerja in Špelo Pretnar. Poleg tega pa je vse skupaj nadzirala in dokumentirala ekipa Turistike z Dragom Bulcom in Jasno Kuljaj na čelu.
Uporabniški avatar
 marijakvc
Se strinjam, da je bila organizacija v redu. Le vremena niso narocili pravega. Upam, da bodo drugo leto se to naredili.

Ali kdo ve, kje in kdaj bodo objavljeni rezultati? :roll:
Uporabniški avatar
 lucky
Simpatična tekaška prireditev z "vrhunsko" udeležbo domačih zvezdnikov. Videl tudi Dava Karničarja, pa Valterja Bončo. Vreme pa tudi ni preveč motilo.

Malo pred ciljem se je od slabosti zgrudil en tekač. Ko sem pritekel mimo, mu je žena z otroci skušala pomagati in klicala na pomoč. A kdo kaj ve, kaj je bilo in če je vse v redu z njim?
Uporabniški avatar
 marijakvc
Prišel je rešilec in so ga peljali v ambulanto.

Upam, da se je srečno končalo.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Čudovita tekaška prireditev, prav nič nam ni žal, da smo se kljub dežju odpravili na Bled, saj je, kar se same organizacije teka tiče, vse klapalo...
Ogromno število tekmovalcev je prispevalo k temu, da smo zbrali nekaj denarja za dobrodelne namene, tudi sponzorji so segli kar globoko v žep.

Vseeno pa ena majhna kritika na račun organizatorjev. To so napake v rezultatih teka. Saj je res, da je bil tek organiziran v dobrodelne namene, vendar če so že podeljevali medalje in nagrade najboljšim, se mi zdi kar malo krivično, da nas v družinski kategoriji sploh ni bilo med uvrščenimi, čeprav smo bili pravilno prijavljeni in s skupnim časom vsaj pet minut pred ¨neuradnimi¨ zmagovalci, ki so dobili pokal in zlate medalje namesto nas.Upam, da bodo na Športni zvezi Radovljice to napako popravili in vsaj uradne rezultate objavili (če jih sploh bodo objavili) take, kot so bili v resnici...

LP VB
Uporabniški avatar
 Junc
Bled mi je všeč, ker sem v bistvu domačin. Zvezdnikov je bilo res veliko, toliko, da so mogli kar poklanjat trič trač revije :lol: Tud RTV Slo je bila prisotna, vreme idealno, organizacija tip top. Me je pa presenetil napredek teka od lani do letos. Lani je bil zastonjski tek, kar tako, letos pa res dober dogodek. V splošnem samo plusi. Minus pa lahko dam, na: start - lani je bil veliko boljši na cesti, turisti - toliko da nisem eni mami z glavo dežnik odbil, ker so bili na plčniki nažokani in se niso odmaknili.

Rezultatev nisem čakal, tako da ne vem kaj je bilo. Vseeno pa ste 2muchi carji. Mater, kmalu me bodo tamali prehitel. Morm trenirat še mal.
 kovit
Zelo lep tek, vse o.k., razen ene velike pripombe; zelo me mot, ker hudiča ne vem točne razdalje ki sem jo včeri preteku okoli jezera, namreč je hudič, če ti takle tek predstavlja štih probo za naprej in pol je rezultat minuto za pričakovanim in se začneš spraševat kaj je narobe s tabo. :(
neki se govori da je blo 6km in 200m, drugi 5.8 km, jest po zemlevidu pridem celo na 5,6 km.
Prosim če kdo ve, kolk je točna dolžina???
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
kovit napisal/-a:Prosim če kdo ve, kolk je točna dolžina???

Po mojem Garminu je krog, če odštejem tisto "kajlo", ki smo jo naredili na začetku, dolg 5,91km, vse skupaj pa smo včeraj pretekli 6,18km.

Koliko pa je to točno, pa ne vem!!! :roll:

LP VB
 kovit
2MUCH4ME napisal/-a:
kovit napisal/-a:Prosim če kdo ve, kolk je točna dolžina???

Po mojem Garminu je krog, če odštejem tisto "kajlo", ki smo jo naredili na začetku, dolg 5,91km, vse skupaj pa smo včeraj pretekli 6,18km.

Koliko pa je to točno, pa ne vem!!! :roll:

LP VB

Hvala za tale "pomirjujoč" podatek, ker za 200m trenutno rabm 45 sek bo sedaj rezultat v mejah pričakovanega. :) si bom mogu tudi jest počasi omislit kakšen garmin in si s tem prišparat slabo voljo po tekmi.
če je še kdo meru...??
l.p.Tomaž
Uporabniški avatar
 Mandatar
ewo še glas lokalca na začasnem bivanju u KR

razdalje, ki jih je navedel 2much4me so korektne
pot okoli jezera je skoraj cca. 6 km ( merjeno s kolesom +-100m)
včeraj smo pa naredili cca 300m več

kar ql tek, nekaj estrade na vpogled
upajmo da se še bolj razvije in da se start prestavi na cesto nad kopališče, da ne bo tiste kajle
 kovit
Mandatar napisal/-a:pot okoli jezera je skoraj cca. 6 km ( merjeno s kolesom +-100m)
včeraj smo pa naredili cca 300m več

8) 8) 8) :D :D :D tole pa paše.ja za drugič bom vedu, da ni dobr preveč modrovat okoli sekund, če ne bom vedu točne dolžine :wink:
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Samo še rezultate prosim!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tek je bil kul. malo dežja a ni nič motil. škoda da se je po koncu ulilo in smo se morali razbežati.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tekla sem super z cajtom zelo zadovoljna.
Uporabniški avatar
 mitjas
Rezulati naj bi bli objavljeni jutri zvečer tukaj na forumu, vsaj tak je odgovor iz vrst organizatorja.
Drugače pa prav prijeten tek, edino ne vem kaj se je zgodilo s tistimi, ki so ostali v vrsti za prijavo po tistem, ko so naprej klicali predprijavljene.
Pa tudi za presenečenje so poskrbeli.... za lačne so meli mučkalico, ki je nihče ni omenjal... Znani športniki so pa drugače prispevali svojo opreko, ki je šla na licitacijo in tako je kapnilo še mislim da 130 000 SIT poleg štartnine v dobrodelne namene.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA