Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Nebi bilo prav, da nebi evidentirali nasledjega:
1) Veliko tekačev iz širne Slovenije je iskalo kraj prireditve preko kraja Šentvid pri Stični. V Šentvidu niso imeli pojma, kje je tek in so nas pošiljali levo v neznano (smer motokros), saj smo spraševali za Gradišče...
2) Po telefonski urgenci pri organizatorju (brez Poleta bi taval v neznao še naprej) sem izvedel, da je smer Stična prava smer in je tudi označena s tablicami za tek. Bilo je res.
3) Na parkirišču v Gradišču (že na pravi lokaciji) so eni povedali, da letos niso imeli problema, saj so že lani iskali ...
Predlog organizatorju: Poboljšajte se pri razpisu in navedbi kraja
4) Tek je bil res odličen, proga čudovita, organizacija OK, vrste so bile dokaj hitro obvladljive, skratka res lep dan. Splača se prit večkrat, saj od tega se ne dela kup.
Predlog organizatorju: Ostanite odlični
Forumovci dokaj dobro zastopani, pa seveda čestitke vsem, ki ste uživali v prečudoviti nedelji na pravem kraju in na prav' način.
Uporabniški avatar
 brankos
Ja no vtis ob iskanju štarta v Šentvidu je res kazal bolj klaveren začetek, ampak je na srečo držal pregovor slab začetek dober konec.

Tekma zelo dobro organizirana, proga zelo razgibana, ciljna "ravnina" vredna svojega imena (bila je strmina) ter številčna udeležba tekačev. Tekmovalno sem mi je tek izšel celo nad načrti ;), tako da sem lahko zadovoljen z uspešno zaključenim slovenskim pokalom. Družba TF ja je bila tudi številna, tako da smo preživeli lep nedeljski dan.
Uporabniški avatar
 brankos
Pri rezultatih pa je bolja obveščenost kot pri razpisu in so že objavljeni:

http://www.oks-zsz.si/slo_tece/rezultat_teka.asp?id=644

P.S. Dolžina je bila 10 km višinska pa ... (sem pozabu višinomer nastavit in vklopit), tako da ne vem al bi tekma padla v Duletovo lestvico gorcev al ne.
Uporabniški avatar
 Dule
brankos napisal/-a:P.S. Dolžina je bila 10 km višinska pa ... (sem pozabu višinomer nastavit in vklopit), tako da ne vem al bi tekma padla v Duletovo lestvico gorcev al ne.

Branko, verjamem tvojemu instinktu da je bilo 250 mvr in bom uvrstil na lestvico :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Dule napisal/-a:Branko, verjamem tvojemu instinktu da je bilo 250 mvr in bom uvrstil na lestvico :wink:

Dule, moraš verjeti. Jaz sem opravil dvojno meritev: Polar mi je pokazal 260 vm, Garmin pa 254... :roll:
Sicer pa super težka tekma (vsaj zame), potrebno je bilo treba teči zelo racionalno, da je ostalo še nekaj moči za "ciljno ravnino". :wink:

Drugače sem pa spet odlično odigral vlogo šoferja :wink: , saj so si moji trije šampioni v slovenskem pokalu zagotovili stopničke v svojih kategorijah, jaz pa razočarano krojim začelje lestvice... :cry:

LP VB
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:
brankos napisal/-a:P.S. Dolžina je bila 10 km višinska pa ... (sem pozabu višinomer nastavit in vklopit), tako da ne vem al bi tekma padla v Duletovo lestvico gorcev al ne.

Branko, verjamem tvojemu instinktu da je bilo 250 mvr in bom uvrstil na lestvico :wink:

Hvala na zaupanju Dule!
Uporabniški avatar
 Dule
No naj razložim, da poznam dolenjsko hribovje: leta 2001 sem bil udeleženec teka po Lavričevi poti in sicer je bila dolžina 17km; 700 metrov vzponov in 500m spustov :shock: Tako da sem bil kar zdelan na cilju, no pa vzdušje po teku je bilo tudi tapravo.. :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA