Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Car
In potem se obnašajo kot, da nobenega ni bilo na tretji izvedbi Rokovega teka. :D Ne samo, da je ura že osem, še več: piše se že ponedeljek, a odtekli smo ga že v soboto. 8) Kot očividec vestno poročam, da sem tudi na tej prireditvi opazil nekaj forumašev, ki so dajali vse od sebe na zanimivi trasi, kjer smo zvezdniške trenutke užili predvsem na vseh postojankah. :P Takojci zabeležim eno hitro opažanje, ki govori predvsem o zanimivem turističnem teku, kjer blestijo organizatorji in vsi sodelujoči z eno tako neponarejeno, odkritosrčno gostoljubnostjo in pozitivnostjo. Prav zato se je moja drušna toliko lažje ponovno odločila za obisk te prireditve. Seveda se nismo zmotili in tako ponovno uživali v panoramskem teku, degustaciji vina, piva in vseh mogočih dobrot, ki jim ne vem imena, a so zagotovo pristno domače. Podobno kot lani, smo tudi letos doživeli delirij v neumornem toboganjenju. Bolj, ko analiziram, bolj ugotavljam, da so organizatorji predvideli vse: sonce je nažigalo, nebo je bilo brez oblačka in za nameček so za vse garače na 21 km poskrbele mladenke, ki so na vratove vestno obešale medajle. Skratka: v soboto smo uživali. Pridemo naslednje leto. Yeeeah. :D

p.s. sem morda omenil, da je tale tek resnično sproščujoče rekareativen ? Ura ni pomembna sploh in zato časa ne merijo. Še najbolj so zadovoljni, če se za dolgo ustaviš na kakem štantu, pa porečeš kakšno o tem in onem. Saj pravim :arrow: : tek zame in meni podobne zmernoljubce. Yeeeah.
 BRINA
Tudi jaz pravim zelo lep,razgiban tek. In pokrajina še vedno prekrasna, se je ne naveličaš, čeprav sem že tretjič tu. Vreme, kulinarika,kopanje, prijaznost, res eden izmed lepših tekov, vsaj za moj okus.
Uporabniški avatar
 Bi Bun
Pa je res, čisto zares, da je bilo spet lepo, tako da nameravam biti na tem teku 'stalna stranka' , če se organizatorji ne bodo prehitro pokvarili. :?
Osebno mi je poleg lepe panoramske proge všeč predvsem to, da si tukaj vedno uspešno pozdravim moj kompleks počasnosti, saj še velja v praksi pozabljeno olimpijsko načelo"važno je sodelovati, ne zmagati". No saj se zavedam, da bi verjetno razmišljal malo drugače, če bi bil sposoben zmage. Pa vseeno to ni tek 'luzerjev', kajti proga ima veliko ta pravih klancev in če vse to res pretečeš brez hoje, potem ti noben slovenski maraton ne bo delal nobenih preglavic.
Torej - še gremo, a ne?
Uporabniški avatar
 sosed
Car napisal/-a:In potem se obnašajo kot, da nobenega ni bilo na tretji izvedbi Rokovega teka. :D Ne samo, da je ura že osem, še več: piše se že ponedeljek, a odtekli smo ga že v soboto.

Tema je bila (verjetno pomotoma) odprta <a href="http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=5575"> tule </a>.
Uporabniški avatar
 EčO
Ja res je! Trasa je kr težka! Ne samo vzponi! Men je še več preglavic delal spust. Se je kr kadilo iz bremz :wink: :o

Je pa pol mrzel Haler fajn pohladil pregreta kolena in gležnje. Pa tud voda je bla fajn. Za kopanje mislim :o :o

Res izjemna prireditev. Še bomo tam :!: :wink:
 herrc
Jaz sem pa tisti falot, ki ni tekal z vami ampak vas je preganjal z motorjem in motil med umirjeno naravo.

No ampak brez tega ne bi prišel do fotk in te mini fotoreportaže, ki so jo lahko ogledate na sledečem naslovu http://www.ednevnik.si/entry.php?w=HerrC&e_id=10964

Imam še kar precej drugih slik s celotne trase, ki jih bomo v kratkem dali na splet tako, da si jih boste lahko vsi ogledali na zgoraj navedeni strani ali na strani rokovega teka.

lp
Uporabniški avatar
 tasa11
Pa je bilo res super in vsa cast organizatorjem. Se vidimo drugo leto. Sedaj sem se jaz vzljubila KLANCE in bodo lepo postali sestavni del mojih tekov. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA