Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Še ena nedelja, še en lep tek v Dolenjskem tekaškem pokalu. Lepa ravninska proga ob kolpi, organizacija primerna, dobra hrana, nekaj čez 100 tekačev. Zmotila me je samo neenakomerna razporeditev okrepčevalnic ob progi, ki so bile na 3, 4 in 5km, potem pa do 11km nič. Saj ni drugega problema, kot ta, da si misliš, da bodo na vsakem km dajali pijačo,potem pa je ni in ni. Druga dobronamerna kritika gre označbi kilometrov, ki so bile nekaj časa zelo goste, potem pa 5km niti ene. Omeniti moram še napovedovalca, za katerega pa se ne morem odločit ali mi je šel na živce ali je bil zabaven. Vsekakor je bil zelo izčrpen in tudi nasmejal me je večkrat.
Sam sem odtekel dober rezultat za moje razmere, pa še del poti sem si delil s simpatično deklico iz Trebnjega :oops: :P
Uporabniški avatar
 MatjazV
Od forumovcev sva, vsaj kolikor sem jaz opazil, nastopila še dva: Nada in moja malenkost. Nimam pripomb na organizacijo, morda ena okrepčevalnica več. Na progi je bilo precej vroče in občasno vetrovno, tako da smo vsi po vrsti zaostali za lanskimi rezultati.

Nastopilo je 113 tekačev, letošnja novost pa je bil štart tekmovalcev z rolerji. Z uvrstitvijo sem zadovoljen, malo manj pa z rezultatom. Od desetega km dalje sem zelo poustil v tempu, kar je očitni pokazatelj, da sem precej utrujen od zadnjih tekem.
Tokrat nisem posnel nobene fotke, prilagam pa graf z mojega Polarja.

Slika

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 janika
Matjaž,

najbrž si me res videl samo na štartu, potem pa sem bila bolj zadaj, v cilju sem pa hitro pojedla odlično zelenjavno piščančjo obaro, ki ne vem kako se si že reče. Potem pa smo se z otroki odpeljali proti Kočevju. Ustavili smo se v Bregu pri Kočevju, kjer je v gozdičku ena super gostilna za otroke z igrali.

Tek je bil odličen, meni sicer manjka daljših tekov, ampak tale je bil odlična preizkušnja pred 21 na LM. Zadnjih 7 km sem tekla z g. Albertom iz Stutgarta, ki mi je dal kar nekoliko hitrejši tempo proti koncu. Vmes sva čvekala po nemško in malo slovensko. Za mene je bil to eden lepših rekreativnih tekov. Še veliko takšnih organizacij.

lp
Janika :D
 _Maja_
usmiljeni_brat,

ker sem edina "deklica" iz Trebnjega, ki je tekla v nedeljo ob Kolpi, sem verjetno jaz tista, s katero si si delil del poti :) .

Tek je bil res lep: krasna ravninska proga, dobra hrana, veliko okrepčevalnic, v redu organizacija, zeeelllloooo zgovoren povezovalec programa :D ... Edino, kar me je zmotilo, je bilo to, da kilometri niso bili označeni. Ker nisem imela ure in ker je bil to moj prvi tek po tej progi, se mi ni niti približno sanjalo, kako hitro naj tečem in kako naj razporejam moči. Še sreča, da je mimo prišel usmiljeni_brat, da mi je povedal, koliko časa že tečeva :) , da se mi je vsaj malo začelo svitati, koliko poti me še čaka. Kljub vsemu sem si uspela priteči medaljo in pokal, čeprav sem mogla na koncu peklensko garati, saj me je preganjala ena zelo hitra gospa :) .

MatjažV,
čestitam za triatlonski podvig 8) . Sem slišala vse, ko si se pogovarjal z mojim društvenim kolegom :) .

Lp, vsem
Uporabniški avatar
 MatjazV
Janika,

se opravičujem. Zgleda, da me je proga res tako zdelala, da si nisem zapomnil koga vse sem srečal na tekmi. Ob prvi priliki vas vse štiri povabim na kofetka oz. sok.

LP

MatjazV
 lenčk
Letos sem drugič tekla na tej progi in sicer zato, ker sem domačinka (drugače ne hodim prav pogosto na tekmovanja). Bilo je zeeelo vroče, sicer teren poznam, ker tečem tam za svojo dušo pogosto....

rezultat: tri minute boljši kot lani...no, če bo vsakoleto tri minute boljši, bo čist super...

So pa tekli moji trije mulčki v otroških kategorijah, so prav luštni na slikcah... a ja - mož je bil pa seveda v podporo...

Helena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA