Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bojanu
Zbralo se nas je precej več, kot na prejšnjem teku. Koliko, pa sami preštejte :wink:

Slika

Še nekaj v galeriji na forumu

Več in večje pa na webšots
Uporabniški avatar
 Dule
Suprca, s slikce sem nas naštel 45 :wink: :D :D :D !
Za Sežano pa nas je že 44: 27 na 21km, 17 na 8 km!
Zadnja možnost skupinske prijave za Sežano je še v nedeljo na Maistrovem teku v Šmarci pri Kamniku!

Pozdrav vsem tekačem dobre volje :D :D :D !
 Lučko
Suuupeer :lol: , tole slikco pa takoj v okvir in na steno. :idea: Na steni pa pustite prostor še za 3 slikce, ker ta slikca je samo 1/4 forumcev :shock: :D
Uporabniški avatar
 Fotr
Počasi se člani foruma kar spoznavamo med seboj. :D Zanimivo se mi zdi, da smo zastopani predstavniki več generacij, od mlade do starejše generacije, obeh spolov, različnih krajev, pogovor med nami pa poteka, kot bi se poznali že nekaj let. :lol: Kar seveda pomeni, da smo če že ne vsi tekači, zagotovo pa člani foruma, iste ali podobne baže.
V Tivoliju sem tekel prvič in me je zelo prijetno presenetil, :) skoraj kot bi tekel po gorenjskih gozdovih. Visoke bukve, prepletene potke, katerih smeri ne spoznaš z enim tekom, ampak se taka prepletena mreža stez spozna z večkratno uporabo, kar mislim, da bomo v bodoče še naredili. Tudi tla so bila suha, ponekod asfalt, nato mehka gozdna tla, pa makadamska pot, lahko tudi trava, vse to raznolikost se najde v Tivoliju, zato ni čudno, da je priljubljena točka tekačev in sprehajalcev, pa tudi zaljubljencev je bilo videti kar nekaj. Ko nas je Miro vozil proti domu, smo enoglasno ugotavljali, da se je splačalo priti na pomladanski tek in da bomo še prišli. :D :!:

Pa še nekaj o teku. Prepričan sem bil, da bom tekel daljšo traso :shock: in sem tudi res štartal s to skupino, ki pa je dokaj hitro potegnila v breg, tako, da sem takoj zaostal za njo. K sreči sem ob pogledu navzdol ugledal skupino za krajšo pot, pa sem jo ubral kar preko travnika in se jim pridružil, kar mi seveda ni bilo žal tudi zaradi tega, ker so bile v njej večinoma predstavnice lepšega spola. Lepo smo tekli, tempo je bil kar pravi za mojo zmogljivost, spotoma so se odkrivale lepote Tivolija.
Majice z rdečim krogom so delovale vzpodbudno in atraktivno, kamor si pogledal, skoraj ni bilo videti drugače oblečenih ljudi kot z veliko rdečo piko na hrbtu. Nenadoma pred seboj zagledam oranžno rdečo, svetlikajočo kroglo, ki se blešči med krošnjami dreves. Kdo pa ima tako lepo majico sem najprej pomislil, potem pa sem dojel, da smo ujeli prekrasen sončni zahod, oranžno žareča krogla je bila le še nekaj centimetrov nad obzorjem in je nežno pošiljala tople žarke na spomladanski Tivoli. :shock: Res lepota, vredna začetka pomladi, lepota za navdihe, krasna pokrajina za pesniške občutke in odličnost forumcev, ki so znali izbrati pravi čas, čas sončnega zahoda na prvi pomladanski dan. Da gre človeku kar na jok in kot bi še sonce hotelo nositi majico z rdečo kroglo. Na cilju smo bili tako hitro, da sem komaj verjeli, da je že konec. Pa ne zato, ker smo imeli tako brzino, ampak zato ker je pomladanska pravljica tako hitro minila. Nisem bili žalosten zaradi tega, saj se ponuja še mnogo tekov ob menjavi letnih časov, ki se jih bom zagotovo udeležil. :idea:

Tretji del spomladanskega teka je potekal v Piramidi. Razpoloženje je bilo živahno, med seboj smo klepetali, skoraj, kot bi rasli skupaj (ne bom rekel, kot bi krave pasli skupaj, :cry: ker se to prvič ne spodobi, drugič pa vzbuja različne asociacije in bi zgledalo neresno). Zasedli (in zasegli) smo vse mize v večjem prostoru, jih poravnali v eno in rekonstruirali dogodke dneva. Za nekatere je ime lokala Pira-mi-da kar pravšnja, saj so uživali v velikih krugla pira, čeprav jim pira nihče ni dal in so ga seveda plačali. Za nekatere bi se lokal bolj pravilno imenoval Soka-mi-da, za druge Kavo-mi-da za tretje pa tudi skromno Vodo-mi-da, kar bo pa držalo, saj vode ni bilo treba plačati (aha Gorenjc). Kakorkoli, zaključek teka je minil prijetno kot ves pomladanski tek in je še utrdil obljubo, da bomo še prišli.:!:
Uporabniški avatar
 nada
Pa kje za vraga je ta pira-mida fotr :?: ? Me s kolegico sva se šli do avta preobleč, ko sva se vrnili pa ni bilo nikjer nikogar. Tako, da sem se z dolgim nosom odpeljala domov, pa še Bigfriku in Lučkotu sem ostala dolžna za pijačo, ker sta me tako dobro izmučila s svojim tempom :oops: :oops: (seveda je bil za njiju to bolj sprehod).
Drugače je bilo pa prijetno vzdušje in res imajo Ljubljančani dobro urejene prog'ce sredi belega mesta. :lol:
Uporabniški avatar
 bojanu
Šele sedaj mi je jasno, zakaj je Pira-mi-da tako priljubljena pri moji dragi in ostalih šiškarcah, da so tam večkrat na teden. Vse je že v imenu :lol: :lol:
Nahaja se kakšnih 100 m od Tivolija levo ob Celovški v smeri iz mesta. Zgleda pa takole
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Fotr, priznaj da sva bila v druzbi najbolj vztrajnih cebelc. Cisto nic nama ni manjkalo.
Uporabniški avatar
 miro
Fotr in Matjaž vama je bilo lahko, nas pa je vodila Šiškarica,ki nam ni čisto nič prizanašala s tempom naj se ve kdo so domačini. Je bil pa resnično odličen trening Tanja hvala.
Naj se ve , da ženske podpirajo tri vogale v hiši in nas vodijo skozi življenje.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja, Miro ze nisi prave taktike izbral. Ze pred tekom bi jo peljal na pivo pa bi bilo. Stajerke nikoli ne spusti trezne predse.
Uporabniški avatar
 Tjaša
Petkovo popoldne. Že dolgo nisem preživela tako prijetnega in polnega petka. Običajno sem čisto crknjena od celega tedna, naše druženje pa me je napolnilo, da kar pokam od energije.

Matjaž, hvala ti za zelooo prijetno spremstvo (čeprav so bile ritke spredaj verjetno bolj zanimive :wink: ) in veš kaj, če bi me nekdo med potjo tako zabaval, bi lahko tudi jaz pretekla polmaraton!

Urša, zdaj vidiš, kaj vse zmorete!

Vesela sem, da sem spoznala tudi veliko drugih s foruma. Miro, žal mi je, da sem te zgrešila. Zelo pomirjujoče deluješ na forumu, pa sem zato imela še posebno željo, da te spoznam. Pa drugič!

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D tjasa hvala tudi vam saj sem se po parih mesecih spravil na tek, in v prijetni druzbi mi ni bilo tezko. koncno se je v meni zbudila zelja po teku, tako da grem zdajle s prijatelji eno 15-ko cez URH in ORLE.
Uporabniški avatar
 5rca
lepo popoldne in večer v odlični družbi ... se že veselim Sežane :D
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Sem šla danes dopoldan obujat spomine po tekaških progah Rožnika. Kljub obilici neznanih tekačev, sprehajalcev in cuckov sem se počutila zelo osamljeno. Smrk, smrk, prav pogrešala sem vas!
V petek sem v Piramidi izjavila, da grem na tek v Kamnik. V taki družbi in ob kozarcu piva, bi takrat pretekla tudi pravi maraton. Doma, na realnih in nekoliko majavih tleh sem ugotovila, da je 14 km le malo preveč. pojavile bi se bolečine in ne bi mogla trenirat za Sežano, ki se jo zelo veselim.
Pa majčke operte in zlikajte, da ne bodo do Sežane splesnele kje v ruzaku!
 Ursa
Petkov tek mi bo za vedno ostal v spominum razlogov za to pa je veliko in kar ne vem kja naj začnem :)

Tekla sem seveda ta počasno in krajšo varianto, pa še to sem dvomila kako se bo izšlo. No, pa sem ugotovila, da bi lahko s takim tempom in v taki družbi naredila še kak krog! Neverjetno kaj za motivacijo in utrujenost pomeni prijeten tempo in prijeten pogovor! Tjaša hvala, da si me spravila med vas (in si tekla z mano) in Matjaž hvala, ker si tako dobre volje (sedaj vem kaj tvoji smajliji pomenijo :D ) in ker znaš najti prave besede! Spoznala sem kar nekaj ljudi s foruma, komaj pa čakam naslednjo priliko, da spoznam še koga. Kot je že Fotr napisal, toliko različnih ljudi in življenj, katerim je skupna vsa ena stvar, ljubezen do teka:)

Po teku je Matjaž na hitro odlaufal še eno rundo... me je imelo, da bi kar z njim potegnila:) Drugo leto, ko bo moja kondicija boljša pa res :D :D

Hvala vsem, da ste tako fajn in Erotu, da se spravi kaj takega zorganizirat!

Lp, Urša (ki je bila prvič na takem skupinskem teku)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA