Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pa je tudi Šmarna gora za nami - tko kot skoraj že sezona gorcev. Organizacija - kot se za tekmo takega ranga in tradicije spodobi - brez pripomb, konkurenca - pisana na čelu z trenutno najboljšimi na svetu - Wyatt, Gaiardo, naša dva asa Lamovec in Kosovelj, pri ženskah pa je ob odsotnosti Pichartove gladko zmagala Mateja Kosovelj z novim rekordom proge. Udeležba številčna, kljub majhni zasedbi TF-ja.
S svojim tekom in razultatom sem zelo zadovoljen, napredek od lani skoraj 5 minutk in za malenkost nad mejo 50 minutk. Bo trebal še odkrit dodatne skrivnosti proge in rezerve za drugo leto.
 JJ1
Živjo, tudi jaz sem odtekel na Šmarno goro in glede organizacije nimam kaj doreči, na gorske teke se ne spoznam, ker bolj spremljam cestne zadeve, tudi tečem samo po cesti, tako, da je bil danes nekakšen krst začetka mojih gorskih tekov. Lahko rečem, da je bilo super, drugo leto, če bo vse po starem, se zagotovo vrnem.....
Čas? Sem zadovoljen, saj nisem vedel kaj pričakovati, hitro začel, morda prehitro, a kaj bi taktiziral, celo tekmo "do daske", in na koncu nekaj manj ali natanćno 52 min., za začetek bo.

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 Dule
Kot vsako leto vrhunsko organizirana prireditev, no letos so celo uvedli merjenje časov s čipi in pa ne boste verjeli uvedli tudi topli obrok (3 meniji) in pivo :clap: Pa rezultati so tudi že (glej na timingu Ljubljana).

brankos napisal/-a:Udeležba številčna, kljub majhni zasedbi TF-ja

seveda ker ste vsi prebegnili v Šmarnogorsko navezo. verjetno dobro plačajo.. :lol:

JJ1 napisal/-a:tudi tečem samo po cesti, tako, da je bil danes nekakšen krst začetka mojih gorskih tekov. Lahko rečem, da je bilo super, drugo leto, če bo vse po starem, se zagotovo vrnem.....

dobrodošel, ko spoznaš gorski tek, ti rata cestni tek taaako dolgočasen.. 8)

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 RoKo
Po letu 1979 sem se vrnil na ta tek. Sodeloval sem na 1. teku, ki pa je bil bistveno lažji. (okoli in okoli) Danes sem pa kar malo čuval kolena, predvsem na spustih. Vse ostalo-čista 10.
 marjan
Čestitke forumovcem in vsem ostalim za "fajt", jaz pa delal po programu za maraton :evil:
- rajši bi bil z vami - pa drugo leto.

Še enkrat se je pokazalo, kaj smo izgubili, ko Kosoveljovo nismo poslali na svetovno. :ignore:

Marjan
 glumac
super tekma,sploh pa odlično poskrbljeno na cilju-hrana,pijača...
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:
brankos napisal/-a:Udeležba številčna, kljub majhni zasedbi TF-ja

seveda ker ste vsi prebegnili v Šmarnogorsko navezo. verjetno dobro plačajo.. :lol:

ČAU ČAU

Ja plačajo isto kot pri TF-ju (60 minut na uro), samo kot kaže jim mal ura hitrej dela, ker dosegam boljše čase :lol: 8)
Uporabniški avatar
 olson
Živjo! :roll:

Vsaka čast organizatorju za tako dobro organizirano tekmo (pa kako dobro malico so nam naštimal).Povrhu tega pa še moj osebni rekord 54,07(starejši smo bolši smo).Drugo leto zagotovo spet pridem,če bo le zdravje dopuščalo.Še enkrat čestitke organizatorju,upam,da bo drugo leto vsaj približno tako organizirano kot letos. :wink:

Lp.OLSON :clap:
 peropro
Pozdrav še z moje strani.. itak da je šmarna d'best tekma v vseh pogledih, rad bi le pripomnu, da za čisto desetko letos ni blo.. mogoče nekateri niste opazil - z merjenji je blo kr velik problemov.. semafor je namreč kazal za 40 sek bolši čas (ko si prišel v cilj) kot je bil dejanski.. za tistega ki se sam ne štopa je to dokaj neprijazno, ko pride v cilj in misli da je npr. odtekel osebni rekord, pa se kasneje izkaže da ni res.. in drugo.. s trakom ob progi so šparal.. mi, domačini, ki poznamo progo na pamet tega niti ne opazmo, a zakaj se je poteb wyatt izgubil??? drgač pa vse pohvale, malca je bla res dobra :D :D vreme in pogoji odlični, konkurenca tut.. osebni je padu, kljub strahu pred neuspehom pred štartom 8)
Uporabniški avatar
 EčO
Evo še jaz! Tud men je to bil ta prvi pravi gorski tek. In moram rečt da sploh ni tko slabo! Pa tud s svojim tekom sem kr zadovoljen! Gdo ve? Mogoče me pa res potegne!

Drugač pa organizacija res super! Razen s prijavami so mel malo težav, a ne brankos? :wink:
 helen@
Ja res je bila organizacija za čisto 10-ko. Zame je bil to sploh prvi gorski tek, saj treniram in tečem samo cestne teke. Temu je bil tudi primeren rezultat, saj sem s časom 1:24 pritekla predzadnja v cilj. Kljub temu pa sem celo bolj uživala kot pri cestnih tekih.
Uporabniški avatar
 brankos
EčO napisal/-a:Mogoče me pa res potegne!
Razen s prijavami so mel malo težav, a ne brankos? :wink:

Ja Ečo še kako gorsko klasiko probaš - v nedeljo je Nanos, pa boš not ;)

No bolj kot s prijavo so ble težavce poleg ure na semaforju z obdelavo rezlutatov (razpisana kategorija za Policijo je bla do 35 let in nad 35 let, obračunaval so do in nad 40 let). No, pa ti je ušla medalja.
V rezultatih na netu sem zasledil tudi, da je mladinka letnik 90 uvrščena med mlajše veteranke.

Kdor dela, pač tudi kdaj kaj zgreši :?
Uporabniški avatar
 EčO
Ej! Je blo tako lepo na sončku na Šmarni gori z pogledom na zamegljeno Ljubljansko kotlino, da vse druga sploh ni važn! Sicer sem pa prišel uživat tko da je je blo zame res vse čista 10! :lol:

A je za Nanos kakšen razpis?
 marjan
Dule napisal/-a:Dobrodošel, ko spoznaš gorski tek, ti rata cestni tek taaako dolgočasen

Počasi nas bodo razumeli, kajne Dule, pa še tvoja lestvica se bo širila in širila :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA