Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Sončna nedelja primerna za zaključek DTP. Organizacija primerna, hrana dobra, simpatične nagrade na žrebanju številk(zadel sem kitajsko zelje in papriko, sin je dobil ciklamo), 170 tekačev na 9.8 kilometrov. Proga težka, najprej 2 km vzpona, potem vratolomni spusti, kake 3 km pred ciljem pa povsem neumesten vzpon skozi nek vinograd, katerega je večina prehodila in prav pogrešal sem kakšno brento na ramenih.Na hribu nekaj rdečeličnih stricov s cvičkom, pa spet spust in na koncu malo več kot kilometer ravnine.
Spet simpatično jezikavi komentator, ki pa so ga ob prihodu tekmovalcev v cilj slišali samo na cilju ne pa tudi na prireditvenem prostoru in nekako ni bilo pravih informacij kaj se dogaja s tekači.Rajši so nam podcenjujoče vrteli turbofolk, kot da smo krdelo pijanih siromakov. POtem je celo poizkušal zaigrati nekakšen band, ki pa nekako ni ujel ritma(kitarist in basist sta tako igrala na playback, harmonikar pa ne zna povsem dobro uporavljati svojega midi vmesnika-porazno.
S svojim časom in mestom(46.16, 65) sem v danih razmerah zadovoljen, premagal sem nekaj takih, ki sem jih imel za boljše od sebe sin pa je na 370 metrov dosegel 11 mesto.
Kljub kiksom je za nami lepa nedelja. ZAključka iz objektivnih vzrokov nisem počakal.
POzdrav
 nack
Tudi jaz sem se udeležil Teka po vinski cesti.
Tekel sem po svojih najboljših močeh in dosegel čas s katerim sem zadovoljen.
Mene so nekoliko motila nesorazmerno in neustrezno razporejena mesta z vodo, drugače pa na organizacijo nimam večjih pripomb. Kopel v termalem kopališču ob prireditvenem prostoru je prav prijala. Prireditev je bila po mojem mnenju iz organizacijskega vidika simpatično izpeljana. Videlo se je, da se je organizator potrudil, zato se mu manjši spodrsljaji z lahkoto tolerirajo.
Gospod, ki je prireditev povezoval je Stane Lindič, eden boljših rekreativnih tekačev in starosta dolenjskega rekreativnega teka ter eden gonilnih motorjev DRTP maraton Novo Mesto.

PS: Tega teka se bom z veseljem še udeležil, če bo le zdravje.

Lep večer!
Uporabniški avatar
 miro
Še jaz!
Prireditev izpeljana dobro kot vsakič, res pa je bilo vode nekoliko manj kot prejšna leta, so nas pač organizatorji razvadili.
Celotno priredditev ni moderiral Stane Lindič, pač pa samo zakjuček , ga je pa enakovredno nadomestil gospod "poštar".
Mene pri tem teku vedno impresionira GOSPA navijačica , ki sedi v invalidskem vozičku v Dolenji pirošici in z navijaškimi rekviziti vsako leto navija za tekače, jaz ji tudi vsako leto zaploskam nazaj, saj mi resnično daruje eno pozitivno energijo, ki jo nosi v sebi.
Tudi jaz nisem čakal konca prireditve, ker em moral opraviti še ostale obveznosti na dolenjskem. Takoj , ko sem z dvema prijetnima forumovkoma popil kavo v bližnjem gostišču sem odpeketal novim dejavnostim nasproti.
Bilo je zopet kar nekaj meni znanih forumovcev in forumovk, prav prijetno jih je bilo srečati in malo poklepetati z njimi.
Skratka prijeten sončni dan ,s prijetno družbo tekačev!
Toliko jaz.
LP
Nazadnje spremenil miro, dne 17 Okt 2006, 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
 nack
Moram povedati, da je tudi mene impresirala gospa na invalidskem vozičku, ki je z navijaškimi rekviziti navdušeno navijala za vse tekače.
Z veseljem sem ji pomahal nazaj...
Uporabniški avatar
 sinekk
Tekaški del prireditve je bil organiziran dobro , vendar me moti da se na večini tekih vleče podelitev za otroke v nedogled, ko pa bi jim lahko podelili medalje takoj po tekih(5. ali 10 min poteku), tako bi bilo sigurno več obiska malih tekačev in tudi starši in nekateri šolski delavci ki vodijo marsi kdaj otroke na teke bi jih lažje pripeljali ker bi za njih to trajalo max. 2uri ne pa cel dan kot je to sedaj. Stem pa tudi ponavadi dobis na kvaliteti v mlajših kategorijah. :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA