Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

LP

Evo FUL sem zadovoljen z svojim tekom in pa vsem HVALA ki ste navijali ob progi. Vreme je bilo super za lauf. Ni kej Ljubljanc je Ljubljanc in ma svoj čar.
Fotke bodo po praznikih ker sedaj odhajam na počitnice.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No blo je super navkjub bolezni pred tekom sem zmogla svo naj cajt tko da sem zelo zadovoljna, hvala vsem ki ste me bodrili ob progi JE NUCALO. In tudi z časom sem zelo zadovoljna, se pozna da sem pridno trenirala vso leto.
Uporabniški avatar
 Pet5ra
Občutki so fenomenalni. Že ko sem se zbudila, sem imela občutek, da bo danes odličen dan za tek. In res je bil. Vreme je bilo krasno za tek, vzdušje čudovito, želja po dobrem rezultatu pa tudi.

Tako mi je ob obilici dobre volje uspelo doseči osebni rekord :D

Že komaj čakam, da bo leto naokrog in da spet naredimo eno turo po tem našem glavnem mestu!

Lep pozdrav
Uporabniški avatar
 [mikkeni]
Za mano je prvi tek na 21km. Do sedaj sploh še nisem tekel take dolžine! Ob odličnem začetku, mi je potem kmalu sreča obrnila hrbet. Prvih 5km sem odtekel fenomenalno (21minut), še sam nisem mogel verjeti, kako imam tako lahke noge in vse je šlo oz. šlo je še predobro!

Potem pa so se začele hude težave, fizično sem bil odlično pripravljen, vendar pa me je izdalo koleno. Do 10km sem še nekako odteku po svojih zmožnostih, potem pa se je začela "tekaška kalvarija" :( Koleno me ni več ubogalo tako kot na začetku, na hojo sploh nisem upal pomisliti, ker me je neizmerno bolelo, zato sem začel z nekim čudnim tekom (ki je bil zelo počasen) Tako da sem se moral na vsake 2-3 km kar ustaviti in koleno pokrčiti kolikor sem ga pač lahko.

Pred ciljem pa me je pričakal bučen sprejem, saj sem prišel v istem času kot zmagovalec maratona, deležen sem bil velikih ovacij - mogoče bom še na TV :)

Zahvalil pa bi se vsem ki so nas bodrili ob samo trasi, ter seveda svoji družini, ki mi je ostala ob strani.

Sem pa zelo srečen, ker mi je po oblico hudih težav le uspelo priti do celja, čeprav sedaj ne vem kaj je narobe s kolenom, po vsej verjetnosti bo potreben temeljit pregled, ker preprosto ne morem hoditi tako kot si želim.

Sicer pa sem videl (v hrbet) par TKjevcem, če se ne motim tri PR (Miha, Majda, pa Miro, vsaj zdi se mi no) pa Junca, ter še enega mislim da Explorerja.

Kar se pa tiče organizacije, sam nisem videl nobenih težav, poleg tega pa tudi ne morem dati točnih ocen, ker sem bil v prvič na takšni masovni prireditvi, vendar je bilo vse super, vzdušje pred štartom, ter med samim tekom, škoda le da je zatajilo koleno, ampak na koncu je važno sodelovati,

želim vsem vam prijetno nedeljo ter seveda še lepše praznike!

lep pozdrav,

mikkeni
Uporabniški avatar
 Bosti
evo za mano je tut uspešna 21ka :lol:
morm rečt d je blo obenem težje in lažje kot sem pričakvou...
na začetku sm biu že po ene dveh km mal zmatran ampak ob stalnem tempu se nism utrudu in na koncu ni blo tak težko kot sem pričakvou...
tut jst sm vidu ene par forumcev (zihr je biu en od njih mihaPR, pa še ene par)
skratka blo je super in upam d bo nasledne leto tut tko :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Super je bilo, glede vzdušja itak da ni kaj za komentirati, kar se pa tiče organizacije, je bilo nekaj kiksov za zelo natančne oči, ki jih pa tukaj ne mislim razpredati, saj se na zunaj to niti ni videlo.
 usmiljeni_brat
Res lepo, vse je blo idealno in kljub bojazni zaradi prehlada v zadnjih dneh sem bil za kar nekaj minut hitrejši kot sem planiral, 12 let star osebni rekord pa sem popravil za 13 minut.
Kar se tiče organizacije nisem opazil kaj posebnega, mogoče preslabo ozvočen startni prostor, vzdušje ob progi je bilo odlično. Kar pa se tiče okrepčila mi je veliko bližje golaž z Dolenjskega pokala, kot pa tiste banane in pomaranče. No ja sem hotel samo povedat, da je bil lep tek.
 sebos
Super je bilo...moja prva 21-tka je minila brez vseh probemov......

Zagotovo ni bila zadnja......ko bom velik, bom tekač :wink:
 urosp
Dve leti nazaj sem bil nazaj preprican, da zaradi problemov s koleni nikoli ne bom tekel vec kot 6km. Danes je za mano ze drugih 10km. Ni bilo vse idealno in tudi zadnje tedne sem imel nekaj problemov, ampak koncen rezultat je bil OK in obcutek je super. Naslednje leto pa na 21km.

Pozdrav, Uros

PS: Samo stran z rezultati je pa katastrofalna. Sproti generirajo sezname in zaradi tega se jim server pregreva in ce nisi bil med prvih 100 je priti do svojega rezultata prakticno nemogoce. Ne vem zakaj ne zgenerirajo staticne HTML strani, ki bi se hitreje nalagale.

PSS: Mogoce je to znak, da bo treba tec med prvih 100, da bom prisel hitreje do rezultatov.
Uporabniški avatar
 tekačica
Tudi moj prvi polmaraton. Po pravici povedano sem pričakovala več. Prvih 10 km vse super, nato pa so se začele težave, ki jim ni bilo videti konca... tako da sem se komaj komaj privlekla do konca. Edina dobra stvar... z zmagovalcem maratona sva isto časno pritekla skozi cilj :D , ampak kljub temu veeeeelika pomankljivost organizatorja. Ko je tekel zmagovalec proti cilju (zadnjih 300m) sem bila nekaj metrov pred njim in potem so redarji panično usmerjali tekače, vendar niso bili enotni. Eden je kazal na levo, drugi na desno, dva sta me še celo porinila v stran... nevem no tole bi res lahko bolje rešili.
Uporabniški avatar
 Mojcaspeed
Moja prva udeležba na kakšnem tekaškem tekmovanju.
Pretekla odlično. Po začetkih, ki so mi itak vedno težki sem ujela ritem in šibala naprej.

Bilo je super!
LP
Uporabniški avatar
 EčO
No! Kaj čem rečt. Prireditev iz mojga vidika enkratna! Navijaška skupina super, splooh skupina TF. Moj tek. Ne bi niti komentoral. Spet sem zbezljal prvi krog pol pa na 30 km crknil. To ni bi zid je bil železobetonski jez elektrarne. Tako da sem za 7 minut zamudil svoj cilj. Je pa vseeno padel moj rekord, to je pa tud nekaj.

Je bla pa potem analiza tolk boljša tko da.... Super :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 luna1
Moj prvi polmaraton za mano :!: Zadovoljna zlo, čeprav je bila v mes mal kriza je bil končni čas zame zlo vredu. Drugo leto ga bomo pa zboljšal :!:

Pa pica na analizi je tud zlo pasala :!:
 legionar
organizacija odlična, še posebej se mi je fajn zdelo, da sem lahko stvari pustil pri organizatorju... po pričakovanjih sem 21stko spravil pod uro in pol, celo štiri minute pred, se pa zahvaljujem moji tempo tekači, ki je držala tempo za uro in pol do kakšnega 15stega kilometra, no, potem pa je pobegnila naprej :D , jz sm pa za njo ostal, je enostavno bila prehitra zame... na štartu sem pri prehitevanju zapel za enega tekmovalca, mal je klecnil, takoj sem se mu opravičil, napaka je bila čist moja... me je mal grdo pogledal :D
zelo mi je všeč, da so bili tudi vojaki med civilno družbo, kar nakazuje tudi spremembe v sami vojaški organizaciji, in sicer v smeri večje povezanosti med represivno vojaško institucijo in civilnim okoljem...
hvala tudi navijačem za vzpodbudo!!!!!! mogoče se ne zavedajo tega, vendar je vzpodbujanje odlični doping, tako na štartu, med progo, še posebej pa v zadnjih centimetrih!
čestitke tudi vsem ostalim maratoncem, polmaratoncem in pa rekreativnim tekačem za uspešen in mogoče tudi mukotrpen konec!
Nazadnje spremenil legionar, dne 29 Okt 2006, 19:46, skupaj popravljeno 2 krat.
 CimBale
Moj tretji polmaraton in po (spet) prehitrem štartu mučenje tam okoli 16km. Po sladkorju na okrepčevalnici na 19km pa šprint do cilja.
Navijanje in ljudje ob progi enkratni, malo pa sem pogrešal na koncu kakšno energijo v obliki toplega obroka :oops: . Na tem nivoju naše glavno mesto še ni doraslo ostalim manjšim tekom v okolici (Dolenjski pokal).
Pa vseeno vse super in samo tako naprej! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA