Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker pač mora nekdo začeti bom pač danes jaz. :idea:

Za nami je še en lep tekaški dan, dobra organizacija :lol: , vreme bi bilo lahko malo boljše :( a mraza ni bilo.

Organizator se je zelo dobro potrudil saj je že na cilju bilo veliko dobrot za vse okuse :drink (čaj, voda, vino, jabolka, mandarini,..). Pri žrebanju nagrad je pa skoraj vsak nekaj dobil :clap: . Zelo pohvalno.

Proga je bila glede na vremenske razmere blatna, tako da sem sam pri spustu kar nekaj mest izgubil, saj sem se bal poškodbe gležna. Vseeno sem z rezultatom zadovoljen :D . Se pač pozna pomanjkanje treninga v tem tednu.
Uporabniški avatar
 bojanu
Pohvale organizatorjem, ki so spet pripravili lep tek in pravo vzdušje :laola Nekaj udeležbe TF in odlični uvrstitvi še posebej Tanje in Matjaža.
Apres tradicionalno pri Benčini-brez pokušine novega letnika pač ne gre :D Je res dober :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja, v Ložah je blo res super vzdušje. Kljub blatni in razmočeni progi smo vsi pribrzeli do cilja v enem kosu.

Slika
Del ekipe TF pred štartom

Veliko se je dogajalo med proglasitvijo rezultatov. Naša soseda Valentina iz Italije nas je ob svojem rojstnem dnevu presenetila z ogromno steklenico šampanjca in sladkimi dobrotami. Tudi tu smo bili TF-jevci spet zelo aktivni

Slika
Na zdravje!!

Kot smo že navajeni, je spet blestela Tanja, ki je zasedla 2. mesto v absolutni konkurenci.

Slika
Pobasala toliko nagrad, da jih je komaj odnesla (v Šiško)

Blo je super. Pridemo tudi naslednje leto!!

Tukaj so pa še ostale FOTKE.

Lep pozdrav!

MatjazV
Uporabniški avatar
 Pingo
Ja res je bilo fajn.Men je ravno rahla razmočenost terena bla ušeč,ker sem že malo pozabil kako je po suhem laufat :wink: Pa še če padeš greš v mehko edino umazan si :lol:
Ma vse je blo fajn sam v enem križišču je manjkal usmerjevalec in smo nekateri že skor u cilj prlaufal ko je nekdo rekel da nismo na pravi poti :evil: Skratka zmuznilo se mi je prvo mesto :twisted: ma se hecam tako sem moral nekatere po 2x prehitet :wink:
Vzdušje je pa ITAK blo dobro kot je vedno na tekaških prireditvah :P
Uporabniški avatar
 MatjazV
Ja, Pingo, se strinjam.

Tudi ko je naša skupinica pritekla do omenjenega križišča, tam ni bilo ne kažipota, ne usmerjevalca. Še sreča, da smo v daljavi videli vodečo skupino in smo še zadnji trenutek odvili levo, na makadamsko pot. Če bi bil sam, bi definitivno zgrešil progo. To se mi zdi, je bil edini kiks na tekmi.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 zz top
Ma, bem, če je blo sam to narobe, si odpustimo! Čudno se mi zdi, ker naš Darko ponavadi poskrbi, da skor ni šanse da se zgubiš!
Bomo popravili drugo leto.
Drugače pa - Pingo- le kateri si, da si mi ušel iz Lož, brez da sem se zahvalila za slike? Tiste, ki si jih poslal po cd-ju na domač naslov? Drugič me kar za uho primi, da te bom končno spoznala!
LP Valentina
 Nataša
MojcaU - izredno dober rezultat, očitno zelo napreduješ, bravo!! :clap:
Uporabniški avatar
 Pingo
Ma Valentina boma že kje trčila skupej :lol: Drgač sem na prvi slikci čist ta levi zraven MatjažaV. :wink:
Bi me lohk kr za štrikc pocukala :lol: od štartnega kupončka :lol: :lol:

Mogoče pa že v Štanjelu naslednji vikend :lol:
Uporabniški avatar
 Mojca
Nataša, hvala, so bile pa noge še precej trde od sobotnega bajkanja tule :P

Tek in družba prijetna, proga dobro označena, mogoče pa bi se dalo zadnji ponovitveni krog kako drugače speljat. Organizatorji so nas v cilju razvajali z domačimi napitki, sadjem, na podelitvi pa je skoraj vsak dobil kakšno nagrado :lol: Čestitke vsem kolajnarjem, posebej še Tanji in MatjažuV :clap: :juhuhu:

Se vidmo v Štanjelu :wink:
Nazadnje spremenil Mojca, dne 27 Nov 2006, 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
 Jožko
Pozdravljeni!

Lepo, da nam pošljete malo lepših mislim bolj sončnih posnetkov v našo zelo megleno, pa vseeno lepo Baško grapo. Res ste pravi kerlci, sam ne vem, če bi se upal peljati z bajkom po takih strminah, pa ko prebiram strani na kolesarskem forumu in sem slučajno zasledil, da so se z kolesom peljali tudi z Porezna čez Durnik v Hudajužno, mi pa res ni bilo več jasno.
Srečno še naprej vsem skupaj in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA