Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Jožko
Pozdravljeni!

Ja res smo bili v Črni in tudi z naše strani Hvala, prizadevnim organizatorjem za vse prejete dobrote, hvala še enkrat Janu za vodenje in Janji za vse, kar sta za naju storila. In seveda hvala JU za prevoz, in veš kaj sem ugotavljal, da moraš imeti kakšne prednike z Primorske, ker si res dal za :toast: se hecam Janez, da ne bo zamere :nono: ) Vrnem v soboto.
Pa lep pozdrav na Koroško iz prelepe Baške grape. Jožko in Dorica
Pozdravljeni,

ja leto gre h koncu, prihaja čas praznovanj in zaključkov :toast: . Prihaja pa tudi čas, ko bodo lahko v miru zrastli novi nohti na stopalih, ko si bodo telesa lahko normalno odpočila, da bodo pripravljena na nove napore, ki so nedvomno pred nami...

Sobotna prireditev v Črni s podelitvijo priznanj novim članom Kluba 24 je dokaz, da smo letos predvsem po zaslugi TF naredili veliko reklamo, kar dokazuje tudi rekordno število novih članov - 29(!), bravo :TF), skupno pa nas je že čez 11o. Čestitke vsem, ki ste zmogli premagati pot in vabilo - pridite še. Izzivov je še veliko. :clap: Veseli predvsem dejstvo, da je pot spoznalo veliko tekačev tudi z drugih slovenskih regij.

Posebej bi se zahvalil tudi Stanetu za lepo spominsko priznanje v obliki granita z vrisano traso K24, kakor tudi Jožkotu za majico GM4O, katero bom z veseljem nosil, prvič pa zagotovo že to soboto v Podbrdu. :D Tudi JanezU je držal svojo obljubo in častil vse žejne, zato tudi tebi hvala. :drink

Se vidimo v soboto pri Jožkotu!

LP jan_jan
 Iztok-SAM
Zelo lepo izpeljana zaključna slovesnost. Vsi, ki smo prvič obhodili K24 smo po uspešnem zagovoru oz. povzetku vtisov s poti prejeli lično diplomo in večerjo. Sicer nepopolno "gorenjsko navezo" je uspešno zagovarjal JanezU. Pri K24 mi je všeč tudi to, da se z leti ideja ne spremninja in da je bila povdarjena netekmovalnost preizkušnje.
Ta dan smo bili v Krnesu le športniki in ti seveda nimajo časa posedati po gostilnah. Za razliko od dolgih analiz dopoldanskega teku iz Vrbe v Kranj, so se tekaški načrtni udeležencev v Črni dokaj hitro zaključili.
Iztok
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni čalni kluba K-24 in TF!

Na letni zaključni slovesnosti (eni od lepših do sedaj) je spet bilo prijetno slišati iskrene besede o opravljenem podvigu novosprejetih članov kluba.Vsak je to "doživel na svoj način" in prepričan sem, da so vsakega od nas "dotaknile njihove iskrene besede". Toliko bolj, ker se tokrat slišala "pisana beseda" iz selotne Slovenije. Dokaz več, da K-24 ima
lepo "prihodnost", je tudi največje število novosprejetih članov.Po slovesnosti, večerji, "krajšem" prijetnem klepetu in povedanimi obrisi načrtov smo se (nekoliko prehitro) razšli. Razumljivo. Ura je bila že pozna, do doma pa je večina imela še več ur vožnje (mogoče bi bilo smiselno začeti s slovesnostjo kakšno uro prej).

Še najlepše je bilo slišati besede - vrnili se bomo tudi drugo leto z novimi člani.

Simona, Nežka, Jani, Rudi, Ivan,Iztok,Janez-a, Boni, Jozko in Dorica, hvala za letošnje druženje. Iskreno upam, da se na K-24 ( in še kje) vidimo tudi naslednje leto.

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tole pa bo zagotovo naslednje leto padlo samo če bo zdravje kolikortoliko vredu.Ker me že srbijo pete :lol: .To je super dobra druščina in veliko veliko kilometrov :lol: .
Zagotovo se vam bom pridružil na tej progi tako ali tako!
ČAO!
Uporabniški avatar
 zvone
tomaz.zupancic napisal/-a:Tole pa bo zagotovo naslednje leto padlo samo če bo zdravje kolikortoliko vredu.Ker me že srbijo pete :lol: .To je super dobra druščina in veliko veliko kilometrov :lol: .
Zagotovo se vam bom pridružil na tej progi tako ali tako!
ČAO!

Pozdravljen Tomaž!

Veseli me da že načrtuješ naskok na K-24. Tebe smo pričakovali letos...
Ampak, tudi drugo leto in v naslednjih letih bo še veliko priložnosti.
Ko boš pripravljen - javi se. Za vodnika bomo že poskrebeli.

Lep dan (noč) še naprej! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA