Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 rebolj
Spoštovani tekači in tekačice!

"Tkola mamo" v Dolskem....
Upam, da ste bili zadovoljni in da nas še kdaj obiščete.

Tekaška sekcija, kateri so pomagali tudi drugi člani društva, je pripravila lepo prireditev, ki je postavila kar visoke normative za naslednje prireditve.

Seveda tukaj ne gre brez pomoči donatorjev, ki so prispevali sredstva in tudi druge praktične nagrade. Na tem mestu se lahko zahvalimo tudi Občini Dol pri Ljubljani in županu, ki podpira tovrstne prireditve ter seveda vam obiskovalcem, ki se odzovete v tako velikem številu.

Srečno v letu 2007 :D
 marjan
Res prijetna tekma s številnimi udeleženci tudi med TF. :D Sam sem šel na polno, s ciljem izboljšati lanski rezultat. Je kar dobro šlo, le vzrok bodeca s hriba dol ne morem ugotoviti. :twisted:

Povprečni pulz sem nabil na 172 (za one, ki še iščejo optimalni povprečni pulz :wink: ). Dobra organizacija, prijeten skeč, požrtvovalni Jernej in navijači ob progi. :laola

Še pridem,
Marjan
Uporabniški avatar
 roky1
Še nekaj mojih vrstic. Prvič sem se udeležil novoletnega teka v Dolskem in z njim sem zelo zadovoljen. Proga je lepa in razgibana, organizacija je bila vredu, le štart krajšega teka, ravno pred mojim "nosom" mi ni bila preveč všeč. Prehitevanje, gneča na cesti ....
Pomladno vreme ni pričaralo kakega prednovoletnega vzdušla - teči pa je bilo prijetno.
Organizatorju pohvala za Novoletni tek - drugo leto pa še korak naprej!

Lep pozdrav!
Rok
Uporabniški avatar
 bojanp
Tukaj v Dolskem sem bil prvič in bilo je zelo lepo. Dobra organizacija :wink: , veliko število tekačev, zanimiva proga, odlični navijači ob progi :) , prijazni organizatorji, lepo vreme... vse to me je prepričalo, da se naslednje leto vrnem. Ni mi pa bilo čisto jasno zakaj je bil start 15 minut kasneje (saj ni panike - to je samo opazka). Čeprav sem šele začel s pravimi treningi sem z nastopom zadovoljen. S kolegom bi sicer še ostala, vendar sva se morala hitro vrniti domov v Belo krajino.

SE VIDIMO NASLEDNJE LETO SPET!
Uporabniški avatar
 tomitom
Živjo!
Naj še jaz dodam par besed.
Lepo organizeran tek, polno tekačev, od unih ta navitih do nas rekreativcev. K dobremu razpoloženju je svoje dodalo tudi vreme. Vzorno in hitro izpeljana ročna obdelava rezultatov, tudi hitra objava, hitro poslani rezultati po mailih. Organizatorju lahko samo rečem "kapo dol" , naj se drugi organizatorji tekov pridejo učit k vam.

Drugo leto se vidimo spet.
LP Tomaž
Naj še jaz pohvalim organizacijo teka, predvsem možnost, da se ženske udeležimo tudi daljše 14,7 km dolge proge, saj se prve 3 km ogreješ preden zagrizeš v klanec. Bilo je zelo prijetno vreme, čeprav je na nekaterih delih progah kar pihalo. Odličen tek kot priprava na polmaratone v letu 2007. :D

Na pred-analizi je padla ideja, da bi se 20.4.2007 organiziralo prevoz na pol ali maraton v BEOGRAD (ne vem niti uradne strani). Če kdo pozna kakšnega avtobusnega prevoznika (Vučko,...) in kakšno možnost prenočitve ... napišite!

Kdo gre z nami?:laola

lp
Janika
 eggy
Ja.....bilo je fajn, vse pohvale organizatorjem. Dobri ste bili in...še pridem.

In ker preveč hvaliti ni dobro, moram dodat še eno pripombo.....za drugo leto tiste klance malo izravnajte :) Huh......mašina se je skor pregrela :roll:

pozdravček.....eggy
janika napisal/-a:Na pred-analizi je padla ideja, da bi se 20.4.2007 organiziralo prevoz na pol ali maraton v BEOGRAD (ne vem niti uradne strani). Če kdo pozna kakšnega avtobusnega prevoznika (Vučko,...) in kakšno možnost prenočitve ... napišite!

Kdo gre z nami?
Predlagam, da odpreš novo temo, pol pa se bomo limali gor.
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vse pohvale organizatorju :clap: še z moje strani in posebna pohvala :clap: vsem članom :TF) , ki smo se ga udeležili v tako velikem številu. Tek v tem zimskem času skoraj ne bi mogel biti v lepšem vremenu.

Skratka bilo je vse O.K.

Upam da se naslednje leto spet vidimo.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Tale tek sem prehodil, in prav je bilo tako. Z Vlajkotam sva pazila na NaraščajPR.TF in njegovo mamo, in smo divje navijali za vse, ki smo jih uspeli prepoznati na tisti klančini.

Potem smo šli pa na analizo. Ne morš verjet. :)

Dedek mraz je pa slikce gor naložil, in zdaj so tukaj.
FOTKE

In da ne bom preveč modrijanil:
Vsem želim srečno novo leto!

Lep nov let,
Pegaz :)
 Barby_
js sm se letos drugič udeležila novoletnega teka in morm rečt da je blo prou suprca. sam škoda k ni blo našga kokija z nami :( nej počiva v miru

kje bi se pa dal slikce dobit?a mogoče kdo ve.k drgač na njihovi strani so sam rezultati,slikc pa ni.
lp :P
Uporabniški avatar
 rebolj
Barby_ napisal/-a:js sm se letos drugič udeležila novoletnega teka in morm rečt da je blo prou suprca. sam škoda k ni blo našga kokija z nami :( nej počiva v miru

kje bi se pa dal slikce dobit?a mogoče kdo ve.k drgač na njihovi strani so sam rezultati,slikc pa ni.
lp :P

Slikce so na netu :D :D :D
http://www.dol.si/sddolsko
Če kdo želi original, ki je precej boljše kakovosti, naj javi!
Uporabniški avatar
 rebolj
Danes sem si ogledal filmček, k ga je posnel Aleš za VBLK TV.
Zapečen na DVD, dolg 42 minut.

Posneta sta oba štarta pa prihod v cilj.
Vidi se skor vse udeležence...
Jst sem bil navdušen :D :D :D

DVD se da dobit z minimalnimi stroški (material, obdelava)....
Nazadnje spremenil rebolj, dne 26 Jan 2007, 09:43, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA