Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ker že precej let silvestrujemo doma (mali otroci), sem se letos odločil, da se udeležim tega teka v Varaždinu. Zadevo se je dalo izpeljati, saj imata tast in tašča v bližini hišo...

In tako sem 31.12.2006 pač jedel in pil malo manj kot običajno (nobene škode press). Zvečer se je del družine odpravil v Varaždin, del pa ostal doma (bolezni press). Okoli 23:00 sem prispel na prijavno mesto, srečal precej poznanih tekačev (varaždinskih in enega iz SLO), poklepetal, se preoblekel, ogrel in že stal na štartu. Deset sekund pred dvanajsto so vsi udeleženci silvestrovanja na trgu v Varaždinu pričeli odštevati in ko so končali, smo mi štartali. Nato pa dva hitra kroga po Varaždinu in čez slabe pol ure smo že nazdravljali v cilju...

Moram reči, da mi je takšen tek kar simpatičen (se pozna, da večinoma tečem ponoči). Edino, kar me je motilo, je bilo to, da je nekajkrat med tekom počila kakšna petarda čisto blizu mene (mi je kar šumelo v ušesih).

Aha, še tehnične značilnosti: dolžina 6,4 km (preverjeno, čeprav v razpisu piše 6), ravno (kako pa drugače v Varaždinu), organizirano v sklopu silvestrovanja na prostem. V neposredni bližini štarta (kinu) je prostor za prijavo in preoblačenje, WC, tam lahko pustiš tudi prtljago. Ni štartnine, vsak dobi diplomo, denarne nagrade za 6 najhitrejših.
Uporabniški avatar
 marathon95
Da si imel bolšu polovicu i valcera si mogel od plesati :lol: :toast:
Uporabniški avatar
 klatez
Hja, drugo leto Kruno... :mrgreen:

Kaj bum ja, buš i ti? :--
Uporabniški avatar
 marathon95
More i pravi rogonja :toast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA