Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 žine
Mih@,
jaz sem čist očaran! Imresivno......fotke mislim. Dobro da ne laufaš - pač pa fotkaš. Še! (prosim)
Sicer pa je bil fantastičen dan, no še vedno traja in kar težko je bilo iti z vrha. Tile lepi dnevi so nam prav podarjeni in izkoriistite jih do konca.
Lep dan še naprej in
lpŽ
Uporabniški avatar
 miro
Bravo Rekarja , res sta MOJSTRA! Odlične fotografije.

No danes sem po dolgem času zopet videl in slišal cel kup mojih forumovcev. Žal sem se moral prehitro pobrati iz Šmarne zaradi obveznosti.
Bilo je lepo, pa kaj bi pravil , saj je vedno!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tae
Še moje videnje omenjenega vzpona. Prijavil sem se malo pozno, zato sem zamudil prevoz opreme na vrh. Vendar ni bilo nič hudega, saj je bilo tako spodaj, kot zgoraj lepo, prijetno, toplo, sončno. Srečal veliko poznanih, po mojih ocenah so prevladovali tekači in tekačice iz Kluba gorskih tekačev Papež iz Kamnika in pa seveda od Tekaškega foruma. Dosedanjega rekorderja te proge ni bilo, pa tudi nov rekord ni padel. Postavil pa sem svoj osebni rekord, vendar ne ker bi bil kaj bolje pripravljen, kot lani, ampak bolj zaradi ugodnega vremena. Napr. lani je bil na progi sneg in led (na določenih odsekih sem gor lazil po vseh štirih), bilo je -4°C (oteženo dihanje). Letos pa proga suha, le na določenih predelih malo blatna, temperature pa krepko v plusu. Lani tekel cca 20 minut, letos 17 in pol. Po času sem torej lahko zadovoljen glede na lani, vendar pa je bil to zame en težjih tekov, saj se mi je prvič v življenju na tekmovanju zgodilo, da sem vmes tudi hodil. Dule me je sicer vprašal, če me lahko uvrsti na njegovo lestvico gorskih tekačev, kar sem privolil, vendar vseeno vidim da gorski tek ni zame. Zato uradne razglasitve rezultatov nisem čakal, ker se ne maram na uvrstitvah gledati spodaj na dnu seznama. Sem bil pa doma vesel, da sem se doma našel na dveh fotkah. Vsekakor prijetno preživet prvi del dneva, malo zraka, malo miganja, vendar težko obljubim, da bom drugo leto spet prišel. Kar se tiče organizacije in vsega ostalega je vse klapalo, le meni osebno ti gorski teki ne predstavljajo takšnega zadovoljstva, kot cestni.
Uporabniški avatar
 brankos
Prva gorska tekma v letošnji sezoni ;) se je odvila več kot odlično - zelo dobre razmere na progi, idealne vremenske razmere (sonček, prave skoraj pomladne temperature), številčna udeležba in zelo dobra organizacija. Tekmovalno se mi je tek izpeljal daleč nad pričakovaji, kar so dobri obeti za novo sezono :) :)
Nazadnje spremenil brankos, dne 03 Feb 2007, 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bosti
glede na vreme, organizacijo in vzdušje je bla tekma super, sam še mal boljši čas pa bi bilo perfektno :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Sem vam kar malo fouš po teh opisanih občutkih :( .Ravno včeraj sem tako zvečer zbolel da mi sploh ni nič jasno dijo porko.Ja nekako sem mislil iti na rekord na Šmarno goro.Pa je šlo vse pripravljanje od novega leta do včeraj v maloro.Zdej bom moral pa kak mesec spet nazaj da pridem.Ampak bom že ha,ha tekem bo toliko kot listja in trave
Fotke so pa res odlične moram rečt.
Veseli me da ste se imeli skrajno lepo!
Se vidimo na naslednji tekmi. :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
Ja luštno je bilo, se vidimo na neslednjem. Kdaj spet :lol:
tae gorski so zakon :!: Že zrak je boljši kot na cestnih.. :wink:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 brankos
Dule napisal/-a:tae gorski so zakon :!: Že zrak je boljši kot na cestnih.. :wink:

Te popolnoma podpiram v tvojih trditvah ;) gorci do blagor telo, pljuča in dušo ;); no danes je bil še za oči, ker je prednost sončne Šmarne to, da kar nekaj fejst predstavnic ženskega spola zaide tja gor ;) :lol:
Uporabniški avatar
 olson
Super tekma kot vedno :lol: ,povrhu pa še sonce in moje prve stopničke v letošnjem letu :clap: .
Tae ti pa kr med gorce,saj si čist uredu lavfov :juhuhu:

lpOLSON :P
Uporabniški avatar
 tae
Olson, hvala za vzpodbudne besede, a se še vseeno ne vidim tu. Rezultatov nisem čakal. Čestitam ti za tvoje prvo, drugo ali tretje mesto. (sorry, ker ne vem ali so že kje rezultati)
 cevo
Ja, lepa tekma, lepo vreme, lepe slike,....
Ampak, v teh časih, ko so še s hribovskega Kališča rezultati v živo, s Šmarne gore, ki je skoraj sredi Ljubljane pa po enem dnevu ni rezultatov....??? :oops: :oops: :roll:
Sploh ni opravičila. :!:
Uporabniški avatar
 zz top
REZULTATI? DAJMO, RABIMO ZA OBJAVO NA RADIU.
DRUGAČE PA SUPER TEKMA!
Uporabniški avatar
 brankos
Rezulati bodo objavljeni na spletni strani uradnega merilca časov: podjetja Timing Ljubljana http://www.slo-timing.com/ .
Po določenih informacijah naj bi bili na spletu že včeraj, a jim očitno to ni uspelo, tako da se jih nadejamo v ponedeljek

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA