Dragi moji,
tudi letos je bil 7. MKM prva preizkušnja na poti do Slave 2007
Težko smo jo čakali, in splačalo se je. Kljub velikemu številu udeležencev in prestavljeni uri, zaradi katere smo zamujali

, smo dvignili številke brez težav, si jih nadeli in šli v napad.
Sam tek je bil vetroven, sončen, dobro organiziran, posebej sem bil vesel piškotov na štantu v Italiji in štanta s pomarančami na zadnji okrepčevalnici pri nas. Vse pohvale organizatorjem!
TF se letos ni tako "samoorganiziral" kot prejšnja leta (-> nič novih plemičev tokrat

), a smo bili kljub temu veseli en drugega. Pred tekom sem srečal Stašo in Texa ter govoril z Matejem, štartali smo skupaj z Vlajkom in Milkcem, med tekom sva z Milkcem pogumno zastavila cilj (in ga skoraj dosegla -> Milkec

). Srečala sva MirkaPR (:clap:), Ines, Lili in Mazija, Nadjo in Kustusa, Perota, ter navijače Cyclopa.SI, Tjašo in Lučkota, po teku pa smo bili veseli še Lile, Pershinga, *Darje*, Obija, NatašeP in Matjaža66, Nade, Obivankenobija in MatjažaV. Snežinka.v2 je uspešno debitirala na 8 km! Škoda, da vreme ni dopuščalo nošnje TF uniform, ker bi se potem še bolje videli.
(Volk, zakaj imaš tako velike oči PRESS)
Velika hvala Snežinki, ki nas je kljub pomanjkanju časa spravila skozi črvojedino hiperprostora pravočasno na štart in poskrbela, da je logistika štimala!
Dan je minil v prijetni družbi, in drugo leto zagotovo pridem spet!
Vsi, ki vas mika, da bi se nam pridružili na katerem od uradnih treningov TF, vabim na
Golado ali na katerega od
tekov PST. Predznanje ni potrebno, veseli pa smo vseh novih članov, ne glede na hitrost teka, še posebej, če prinesejo piškote.
Lep let,
vaš nadvojvoda Pegaz
P.S: Milkec, prosim javi se - kako je z rezervnimi deli?
Lep let, Pegaz

Ahhh, I feel very Goladic today!