- 10 Apr 2004, 16:14
Najprej spet pohvala
za odlične uvrstitve žensk Tekaškega foruma, TanjaO in NatašaP - zlati medalji v svoji skupini
, Nataša - bronasta kolajna v svoji skupini
. Vsi smo ponosni na ženske TF, saj ni tekme, kjer ne bi pobirale medalj. Moram priznati, da sem (seveda z ostalimi moškimi udeleženci TF v Gabrovki) zrasel za eno glavo,
ko so objavili rezultate in sem štekal, da so naše dekleta dosegle stopničke. Res ste zlate (pa tudi srebrne in bronaste).
Sam sem tekel v stilu gonjenja krav, teral sem vse pred sabo, kar pomeni, da sem bil zadnji.
Mogoče se bodo pa kdaj zmotili in šteli od zadaj.
Moj prihod v cilj je zabeležil Bojan in bil sem zelo prijetno presenečen, ko so me slike že čakale v e-pošti. Temu se reče profesionalni odnos.
Organizacija teka ni mogla biti boljša, glede na vreme, ki je prejšnje dni razmočilo traso, danes pa nam dež ni nič nagajal. Res so se potrudili, saj je bilo tekačev več, kot prebivalcev Gabrovke, pa so vse speljali kot je treba.
Lahko so za zgled mnogim večjim krajem, ki teka sploh ne znajo ali nočejo organizirati (recimo Jesenice, Bled, Žirovnica itd. da naštejem samo v moji bližnji okolici). Edino kar je zmotilo člane TF, so bile štartne števile, ki si jih nataknil preko glave in so imele številke spredaj in zadaj. Zadnja številka pa je zakrila znamenito rdečo piko TF, tako da nismo bili dobro razpoznavni.
Meni osebno pa se je zdelo, da so kilometri danes mnogo daljši kot ponavadi,
saj so se vlekli kot morske milje. Proga je bila precej razmočena in blatna, še malo hujša kot v Socerbu, ampak za to ni kriv organizator, pač pa vreme. Bila je lepo zaznamovana s puščicami in tu pa tam tudi s kilometrskimi oznakami, tako, da ni bilo bojazni, da bi zašel v Čatež, Trebnje ali celo Litijo. Na koncu so nas postregli z golažem, eni so rekli, da je medvedov. Nisem pa prepričan, da se mu je reklo medvedov zato, ker je bil glavni organizator teka Igor Medved. Kakorkoli, dobro je speljal prireditev.
Toliko o prvih vtisih, ko se bo malo poleglo navdušenje nad uspehom forumk, pa še kakšno doživetje. Bravo naše!!!

Sam sem tekel v stilu gonjenja krav, teral sem vse pred sabo, kar pomeni, da sem bil zadnji.

Organizacija teka ni mogla biti boljša, glede na vreme, ki je prejšnje dni razmočilo traso, danes pa nam dež ni nič nagajal. Res so se potrudili, saj je bilo tekačev več, kot prebivalcev Gabrovke, pa so vse speljali kot je treba.

Toliko o prvih vtisih, ko se bo malo poleglo navdušenje nad uspehom forumk, pa še kakšno doživetje. Bravo naše!!!

Dokler tečem upam!