Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vaša ocena prireditve:

(1)
Brez glasov
0%
(2) slabo
Brez glasov
0%
(3)
Brez glasov
0%
(4) še kar
Brez glasov
0%
(5)
Brez glasov
0%
(6) srednje
Brez glasov
0%
(7)
1
13%
(8) kar v redu
3
38%
(9)
2
25%
(10) super
2
25%
Najprej spet pohvala :D za odlične uvrstitve žensk Tekaškega foruma, TanjaO in NatašaP - zlati medalji v svoji skupini :shock: , Nataša - bronasta kolajna v svoji skupini :shock: . Vsi smo ponosni na ženske TF, saj ni tekme, kjer ne bi pobirale medalj. Moram priznati, da sem (seveda z ostalimi moškimi udeleženci TF v Gabrovki) zrasel za eno glavo, :D :D :D ko so objavili rezultate in sem štekal, da so naše dekleta dosegle stopničke. Res ste zlate (pa tudi srebrne in bronaste).
Sam sem tekel v stilu gonjenja krav, teral sem vse pred sabo, kar pomeni, da sem bil zadnji. :cry: Mogoče se bodo pa kdaj zmotili in šteli od zadaj. :oops: Moj prihod v cilj je zabeležil Bojan in bil sem zelo prijetno presenečen, ko so me slike že čakale v e-pošti. Temu se reče profesionalni odnos. :!:

Organizacija teka ni mogla biti boljša, glede na vreme, ki je prejšnje dni razmočilo traso, danes pa nam dež ni nič nagajal. Res so se potrudili, saj je bilo tekačev več, kot prebivalcev Gabrovke, pa so vse speljali kot je treba. :) Lahko so za zgled mnogim večjim krajem, ki teka sploh ne znajo ali nočejo organizirati (recimo Jesenice, Bled, Žirovnica itd. da naštejem samo v moji bližnji okolici). Edino kar je zmotilo člane TF, so bile štartne števile, ki si jih nataknil preko glave in so imele številke spredaj in zadaj. Zadnja številka pa je zakrila znamenito rdečo piko TF, tako da nismo bili dobro razpoznavni. :cry: Meni osebno pa se je zdelo, da so kilometri danes mnogo daljši kot ponavadi, :shock: saj so se vlekli kot morske milje. Proga je bila precej razmočena in blatna, še malo hujša kot v Socerbu, ampak za to ni kriv organizator, pač pa vreme. Bila je lepo zaznamovana s puščicami in tu pa tam tudi s kilometrskimi oznakami, tako, da ni bilo bojazni, da bi zašel v Čatež, Trebnje ali celo Litijo. Na koncu so nas postregli z golažem, eni so rekli, da je medvedov. Nisem pa prepričan, da se mu je reklo medvedov zato, ker je bil glavni organizator teka Igor Medved. Kakorkoli, dobro je speljal prireditev.

Toliko o prvih vtisih, ko se bo malo poleglo navdušenje nad uspehom forumk, pa še kakšno doživetje. Bravo naše!!! :!: :!: :!:
Fotr napisal/-a:Najprej spet pohvala :D za odlične uvrstitve žensk Tekaškega foruma, TanjaO in NatašaP - zlati medalji v svoji skupini :shock: , Nataša - bronasta kolajna v svoji skupini :shock: . Vsi smo ponosni na ženske TF, saj ni tekme, kjer ne bi pobirale medalj. Moram priznati, da sem (seveda z ostalimi moškimi udeleženci TF v Gabrovki) zrasel za eno glavo, :D :D :D ko so objavili rezultate in sem štekal, da so naše dekleta dosegle stopničke. Res ste zlate (pa tudi srebrne in bronaste).

Bravo punce TF. Se mi pa zdi, da smo dobili še eno medaljo TF, ki jo je dosegla ta mala Močka (Vanja Močnik) - kar popravte me, če je narobe.

Sam sem tekel v stilu gonjenja krav, teral sem vse pred sabo, kar pomeni, da sem bil zadnji. :cry: Mogoče se bodo pa kdaj zmotili in šteli od zadaj. oops:

No, Fotr, zakaj tako malenkostno, saj sva dobro zašpilila obe štartni listi - ti moško, jaz žensko :!: :!: :!: Še vedno bolje tako: si prepoznaven in skoraj vedno tudi slikovno ovekovečen, kot nekje v sredini :shock:
Tjaša napisal/-a:No, Fotr, zakaj tako malenkostno, saj sva dobro zašpilila obe štartni listi - ti moško, jaz žensko :!: :!: :!: Še vedno bolje tako: si prepoznaven in skoraj vedno tudi slikovno ovekovečen, kot nekje v sredini :shock:

Ah, saj sem se samo malo pošalil na svoj račun. :? Drugače imaš pa prav, saj bi lahko rekli, da smo forumovci alfa in omega vsakega teka! :D :D :D
 Nataša
no, pa še jest! zdej sem se naspala, odnesla jajčke požegnat in doma smo mel že konstruktivno debato o džamiji...pa pustmo to. Skratka, včeri sem se odločla da grem v Gabrovko, z Uršo sva se zmenle za skupno pot in prav luštno po babje ni blo minute tišine v avtu. je blo naajs. dons nas je blo forumovcev sicer mal manj, ampak vseen zadost, da smo vzdržval skupinski duh..so se pa očitno že bal prihoda rdečih pik in nas bojkotiral z obojestranskimi ciframi, ki so pokrile razpoznavni znak najhitrejše sekte. grrr :twisted: Tko da smo izstopal samo z dobro voljo, te pa je blo zvrhan dost. men je tekma ful odgovarjala, hrib me ni zmatrou, vreme zame super, po blatu tud rada tacam, sploh v novih supergah :roll: , pa še ene pet razboritih punc nas je blo skoz na kupu in prav fajn smo se tolkle za premoč. moja trmasta narava je vseen zmagala in v prehodu s hriba na ravnino sem jih pustila za sabo in odsopla naprej. vmes se mi je odvezal copat pa tud zraka mi je kronično primanjkovalo, ampak volje in moči je blo dost, da sem dobla bronasto kolajno. kaj mi pa to pomen, pa ne znam povedat. moj prvi športni dosežek, ma da se razpočm od ponosa!!!! in zdej se grem za nagrado namakat v Snovik...

vsem želim lepe praznike, hvala za čestitke, čestitam vsem Petelinjekom in Petelinkam pa se zahvaljujem za (spet) super družbo. najboljši smo!
 aleksander
Kljub slabim vremenskim obetom,je tudi po mojem tek v Gabrovki lepo ratal.Vsega je bilo po malo od vode blata,klančkov in spustov,res lep razgiban teren,res pa je da bi bila v lepem vremenu proga precej lažja.

Vsa čast dekletom tekaškega foruma,šele prvo skupno leto pa smo že v špici :D .Ja Tjaša bi morala videti kako se je zasmejalo tamali Močki,ko je videla ,da se tudi o njej piše na forumu.

Čez golaž pa res ne morem reči slabe ,okusen,da sem moral še hčerki pomagat...Joj bajsi škoda ,da si zamudil,to bi bilo nekaj zate :wink: .

LP do naslednjič
Uporabniški avatar
 lojzeP
Mene ni blo :oops: :oops: :oops: :oops: Moja "babja" narava razmišljanja o mrazu in slabem vremenu me je pač odtegnila od obiska centra lepe naše dežele.
Če sem čisto pošten, sem vedel, da bodo ženskice spet "harale", pa sej veste no - moški ego; za kazen bi skoraj spil en Union, pa sem se kaznoval le s cvičkom - in seveda prava velikonočna pojedina je še bila. :D :D :D :D :D. Kar pa je bilo v bistvu nagrada za odtečen krog okrog Brda, za katerega sem se odločil iz same jeze, ker sem , sigurno, zamidil lepo druženje. :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :cry:
Se tolažim, da bodo še priložnosti, in seveda ČESTITAM vsem za uspešen nastop. 8) 8) 8) , še posebej nosilKAM odličij. :roll: :roll: :D :D 8) 8) 8) 8) 8)

2x LP
 Lučko
Ja to je pa tko, če človek ob 4 zjutraj vstaja :shock: mu je dan zelo dolg tako, da se spodobi popoldanski počitek, ki pa se je danes po »hudem tekaškem naporu« malce podaljšal. Da pa ne bi pisal neumnosti, sem si pred pisanjem poročila privoščil še dolg sprehod s psom, pa malo šunke, jajčk... :D Evo me:

Running report from Gabrovka-Petelinjek 2004!

To je bil tek, ki se ga bom še dolgo spominjal. Strinjam se z Mirotom, ko je progo ocenil kot eno najlepših. Res je, narava je v tem koncu SLO čudovita, proga (na nekaterih mestih sicer blatna) raznolika: od makedama, tek čez gozd, tek čez travnika, navkreber, navzdol,…zame kar malce zahtevna. Vreme nam je kljub visoki vlagi prizaneslo, rahlo je začelo pršiti šele po koncu tekmovanja. Res škoda, da ni bilo lepše vreme.
Kljub blatni progi, slabemu vremenu pa se je organizator zelo potrudil. Z veseljem vam povem, da osebno že mnogo let poznam športno gonilno silo v Gabrovki: Igorja Medveda. To sem omenil zato, ker vem, da so se on in njegova ekipa spopadla za organizacijo z malo denarja vendar z velikim športnim entuziazmom. Pripravili so zelo lepo prireditev, nagrada je sledila v obliki kar spodobne udeležbe, ki pa bi v primeru lepega vremena bila še večja.
Po zelo dobrem golažu (ki pa žal ni bil iz medveda :twisted: ) je sledil vrhunec prireditve: podeljevanje nagrad. Vmes naj povem kot zanimivost, da sem se v času podeljevanja nagrad pogovarjal z glavnim organizatorjem Dolenjskega pokala. Stala sva blizu odra za zmagovalce in z močnim ploskanjem pozdravljala dobitnike kolajn. Kolajne za TF so kar deževale :D : naš mali biser Močka :D , TanjaO :D , NatašaP :D pa še ena Nataša :D , celo mojo Tjašo so nekaj omenili pri podelitvi :oops: :D (joj kako sem bil ponosen, a ne Fotr?). Med podelitvijo mi ta isti organizator prišepne: saj ste vi iz TF-ja vse medalje pobrali. Odgovorim mu ponosno: tole je samo delček vražjih TF-jevk. Jih mamo še kar nekaj na zalogi, mu dodam :lol: . Punce zelo sem ponosen na vas, še posebno sem ponosen na mojo krajanko, bližnjo sosedo NatašoP :lol: . Res punce in mali biserček, kapo dol :D . (Matjaž bi dodal: gate dol)
Hec pa je sledil po koncu prireditve. Po tolikšnem uspehu smo se odločili, da proslavimo medalje ob kakšnem Zlatorogu. Pa glej ga zlomka, v vasi skoraj ni gostilne :shock: . Prvo gostilno so nam pred nosom zaprli. Rečeno nam je bilo, da zapirajo zaradi praznika :?: No nazadnje le najdemo eno samcato »dežurno« gostilno, kjer si potešimo žejo in si v sproščenem klepetu izmenjamo par besed o sami tekmi v Gabrovki in nadaljnjimi tekaškimi cilji v prihodnosti.
Zelo mi je žal, da sta BojanU in njegova družica Mojca zamudila štart za 2 min :cry: . Vesel sem udeležbe s strani TF-ja. Vesel sem, da sem spoznal »jeklenega-starega tekaškega mačka« zelo »tihega člana« TF-ja Bineta, ki mi je dal kar nekaj koristnih nasvetov. S tem ga tudi pozivam naj nam začetnikom da kakšen koristen nasvet, opiše kako kaj izgleda triatlon jeklenih, kako človek pri njegovih letih lahko preteče 60, 70 km, skratka vse kar bi nam kot začetnikom pomagalo. Bineeeeeeeeee pišššššššššššiiiiiiiiii :evil: .
Res lep dan je za mano, vem da sem pozabil še mnogo stvari, ki bi jih rad omenil a se jih trenutno ne spomnim. Se bom že spomnil, pa napišem. Zagotovo pa vem dvoje: da se drugo leto 100% udeležim tekme na Petelinjek ter drugo, da bom poleti z veseljem povabil Igorja, da skupaj malce potrenirava po trasi tekme. Drug let babe boste pa vidle hudiča :evil: , kmu bo Lučko ime :twisted: pa kulajno bo mel :shock: :wink: .
Uporabniški avatar
 miro
Torej sem imel prav , ko sem vam priporočal tale tek!
Punce iskrene čestitke , samo tako naprej!!
Čestitke tudi Fotru!
Lep pozdrav
Miro

P.s.Tako ste me "zrajcali ",s tem poročilom , da se bom v ponedeljek verjetno odpravil na preizkušnjo v Muto. Bom videl koliko sem se že regeneriral?
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja, kaj naj recem, vsem zares cestitke, jasno posebej puncam. Mislim da vam gre puncam tako dobro, da bomo moski nehal laufat, in bomo raje vasi manegerji in pa vodonosci. Zdaj me pa ze res mika da se udelezim ene dirke. Ampak moj plan priprav se ni dosezen, ko ga vsaj 80% dosezem pa najuris. Fotr, vidim da zelo pozitivno vplivas na ekipo. Fotr, a ti ves kolikokrat sem bil jaz zadnji? Velikokrat in vedno je bilo lepo. Vsa cast fotr, prav ponosen sem nate. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
aleksander napisal/-a:...Ja Tjaša bi morala videti kako se je zasmejalo tamali Močki,ko je videla, da se tudi o njej piše na forumu.

Ne vem, kako sem mogel zgrešiti, :shock: da je tudi Močka dobila kolajno, mogoče pri tamalih nisem bil toliko pozoren. :shock: Je pa vzpodbudno, da že mlade forumovke posegajo po najvišjih uvrstitvah. :D :D Bravo Močka, mislim, da se bo o tebi še pisalo! :!:
Uporabniški avatar
 Fotr
matjaz napisal/-a:...Fotr, vidim da zelo pozitivno vplivas na ekipo. Fotr, a ti ves kolikokrat sem bil jaz zadnji? Velikokrat in vedno je bilo lepo. Vsa cast fotr, prav ponosen sem nate. :D :D :D

Hvala Matjaž, zelo sem ti hvaležen za vzpodbudne besede. :D :D Saj se sploh ne sekiram zaradi uvrstitve, :shock: opisal sem samo končno stanje v Gabrovki. :D Res pa je tudi, da je mojih 100 kg prestaviti za 10 km v dobri uri potrebno veliko dela, ki pa je bilo opravljeno. :shock: Zato se tudi meni samemu dobro zdi. Kmalu se rehabilitiraj, da bomo kakšno skupaj tekli in rekli! :D :D :D
Uporabniški avatar
 Fotr
miro napisal/-a:...Čestitke tudi Fotru! ...

Hvala Miro, želim ti dobro počutje v Muti, :D kmalu pa bova tudi midva skupaj udarila kakšno turco! :D :D
Uporabniški avatar
 ero
bravo dekleta in fantje, super ste se izkazali - z uvrstitvami in še posebej s 'team spiritom' :D

takoj se vam moram opravičiti, ker me včeraj ni bilo zraven. očitno so napori zadnjih dni (služba in premalo spanja) prišli za menoj in zbudil sem se s tako težko glavo, da ni bilo teorije, da bi se kam odvlekel, kaj šele tekel. tako sem celo soboto prespal in si nabiral zaloge rastnega hormona :) Pia je bila pa solidarna z mano - no, ostala je doma in bila ves dan pridna kot čebelica.

aja, a so ocenjevanja še aktualna? nočem vas posiljevati z anketami, če mislite, da so odveč ali nepotrebne...
Uporabniški avatar
 bigfrik
Tud z moje strani cestitke vsem nosilkam kolajn TF in pa seveda tudi vsem ostalim :!: Mi je zelo zal da me ni bilo zraven :oops: :cry: :x No ja pa naslednjic :!: :D
 dragons
Čestitke vsem dobitnicam medalj .Zgleda da bo treba te naše čestitke pisat kar v vabila na prireditve, ker so že medalje v naprej znane.
Osebno sem imel soboto v planu vendar ko sem se mogel odločiti med Gabrovko in ponedeljkovim PST-jem je slednja opcija prevladala.Treba je pač čuvati energijo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA