Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 žine
12 ur Kališča.....evo zame so bile samo 3 ure in nekaj drobiža. Čeprav imam pred nosom listek za naslednjo rundo :D ....ampak ko zdajle sedim na sončku in je vrt že preštihan, paradajzi so že poflancani, ob vsem tem pa lahko spremljam razvoj dirke on-line.....bomo vidl, če bo volja še za eno rundo popoldne :D Drugače pa, štimunga je super, verjamem pa da je zdajle tamle prav pošteno vroče in da tempo ne more zdržat tistega s katerim se je začelo jutro. Nejc Kuhar je bil na začetku 4. vzpona že 20 minut pred Šavsijem, vendar zdajle vidim, da je po tem vzponu tudi prenehal. Se pravi da bo Ivan spet dobil domačo dirko, kar je tudi prav. TF rastura, 2much4us heroji prav veličastno presegajo svoje plane :cast: , vsi se imajo pa takole na pogled prav luštno!
lpŽ
Uporabniški avatar
 firbec
Pozdrav s Kališča!
Vročina je vedno hujša.
Šavs je končal za danes, kandidati za zmago so še Iglič, Udovič in mogoče Bitenc.
Vedno točni rezultati.
 Simona T
Bravo vsi, ki ste se podali na to preizkušnjo. :clap:

Držim pesti za tiste, ki še niste omagali. Dajmo Marjan.

LP
Simona
Uporabniški avatar
 vencelj
Čestitam vsem udeležencem extremne preizkušnje 12 ur Kališča, predvsem tistim najbolj trmastim! Vsaka vam čast!
 marjan
Uf kako naporen dan. :D Doma sem si zadal, da bo tole Kališče prvi višek sezone :juhuhu: in sem se po Pašmanu lotil treningov gor dol. Obiskoval Kriško Goro, Jošt, en dolgi trening sem naredil na Kališču, en dolgi tek pa tudi v Udin borštu že z mislijo naprej, kajti 2 višek naj bi bil verjetno kar ljubljanski maraton. :D

Danes se mi je začuda vse poklopilo, kar se mi do danes na dolgi tekmi še ni. Trdo delo pozimi se mi je obrestovalo, kar zopet potrjuje tezo, da je res veliko odvisno od kvalitetne baze.

Prvič sem začel relativno počasi, na vrhu pa celo počakal Simono, da mi je pokazala očiščeno pot zadaj po "grabnu", ki jo je speglal Šavsi. Ivan hvala :clap:

Planiral sem 7 prihodov, zgodilo se jih je pa 8. :D Sploh dol po strmini je šlo vse po maslu brez bolečin mišic in kolen. Zanimivo je, da so me kolena začela boleti ko sem se po končani tekmi ohlajal na vrhu. Izredno sem zadovoljen, da mi je uspelo. :)

Tekma sama je postregla kar z nekaj presenečenji, še najbolj neugodno je bilo sonce :evil: , ki nas je izčrpavalo, zato tudi niso bili pogoji za rekorden dosežek in se nagradni sklad prenese v naslednje leto.

Seveda pa čestitke vsem soborcem v TF ekipi (Aleksandru, T1, Dule). Sicer smo zasedli nehvaležno 4 mesto (trije smo zbrali 22 prihodov), vendar borba je bila častna. :cast1:

2much4me so pa tako razred zase in posebne čestitke tudi njim. :cast1: Spoznal tudi žensko zmagovalko, ki je članica foruma kot Jera (bolj v ilegali).

Kaj naj rečem na koncu. Skoraj polovico tekme sem razmišljal, da tu me pa ne bodo več videli. Vendar se nikoli ne ve ... Ravno toliko je odbita tekma, da te po svoje privlači. :hehe:

Čestitke vsem nastopajočim, hvala navijačem in dobro regenerirajte

Marjan
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jest itak vsem čestitam, zmagal je pa moj favorit. :laola
 matej-jethro
Marjan......močno ti stiskam roko izpod kamnških planin :clap:
 aleksander
Kot vidim je že skoraj vse napisano,bila je res lepa tekma.Tudi dan potem je počutje OK,edino rebra me bolijo,ker je bila ena od korenin previsoka :wink: .Tudi to je sestavni del take tekme in mislim,da se vidimo drugo leto...

LP Aleksander
 janezu
prelepo vreme za tekmovalce je marsikomu prekrižalo račune,bilo pa je idealno za ogromno število gledalcev-navijačev. rekordno število udeležencev,nobenih poškodb,dobro vzdušje,vendar premalo motiva(popoldne) za legende, pa morda naslednje leto. vsem sodelujočim čestitke in pozdrav! ju
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitke vsem za dosežke :laola
Tudi meni je pretoplo vreme na koncu izželo vse moči.. Bo treba drugo leto še kasneje organizirat tekmo, da bo listje na drevesih nudilo več sence..
Pohvala organizatorjem za tradicionalno zgledno organizirano tekmo, vsem soborcem in soborkam pa za odlično družbo.. :D
 glumac
bravo vsem,legende so pa itak tud brez motiva na prvih mestih!
BRAVO
 dragons
Fantje kapo dol!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Marjan
marjan napisal/-a: Planiral sem 7 prihodov, zgodilo se jih je pa 8. :D

Čestitke tudi vsem ostalim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA