Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Pje čuj, ko smo bejžali
trasa je takšna
Slika
Družba pa itak, da ne govorim.
Vreme sicer ni bil, bilo pa je lepo vreme
V pozno popoldne zaključili analizo MiroR in JFK, da smo se končno ohladili.
Cajti so bili enkratni.
Inota je bilo tako strah, da je napovedal, da če ga žvajznem za 5 minut, bo nehal laufat. Seveda me je še za par sekund več kot 5 min. pustil zadaj - pa ne vem zakaj, saj mu nisem nič hudega hotel :wink:

pa še ena fotka FORUM-cev

Slika

:arrow: fantazija
Uporabniški avatar
 INOT
No pa še jaz. Po skoraj dveh letih spet en polmaraton. Ker sem šel direkt iz nočnega šihta sem računal, da bo dobro,če sploh pridem do cilja. No že vreme je bilo na moji strani.Toploooo :D Zadal sem si en kar močan motiv, da me Zdravko ne sme prehiteti za več kot 5 minut. Ker pol bi spet moral presedlat samo na kolo. :evil: Ja obljuba je obljuba nimaš kaj. Na srečo se je vse dobro izteklo. Sem pa moral res kar precej fejst bejžat!
Družba je bila tud super.
Zdaj pa lahko končno rečem lahko noč :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ko pogledam fotko mi je kar žal, da nisem bil med vami. Mogoče pa drugo leto...

@INOT a ti pa kar iz nočne, joj tega pa ne bi bil sam sposoben. Če kdaj delam ponoči (in to se zgodi bolj po redko) zjutraj še vidim samo posteljo, cilja pol maratona pa si ne znam predstavljat. Vsaka ti čast!!!
Uporabniški avatar
 jegart
Krasen tek, lepo vreme in prijetno vzdušje, sta pripomogla tudi meni k boljšemu času kot lani. Zelo sem zadovoljen s svojim rezultatom. V vsakem primeru super polmaraton.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI.
ZdravkoC napisal/-a:....V pozno popoldne zaključili analizo MiroR in JFK, da smo se končno ohladili...

Bilo je dobro :lol:
Po toj karti zgleda da je bilo nekaj kraća staza :idea: :?:
Još jedna polovička u nizu. Nadam se da se vidimo i drugo leto :lol: a onda ne odbijam poziv na :toast:
Uporabniški avatar
 INOT
Vreme napisal/-a:
@INOT a ti pa kar iz nočne, joj tega pa ne bi bil sam sposoben. Če kdaj delam ponoči (in to se zgodi bolj po redko) zjutraj še vidim samo posteljo, cilja pol maratona pa si ne znam predstavljat. Vsaka ti čast!!!

Hvala, čeprav je bilo tisto, da ne bi zmogel samo šala :D
Želja po teku in tekmovanju je prevelika, da bi človek gledal na take malenkosti. Pred leti sem šel po nočni na 24 urni tek v Grosuplje, pa še peljat sem se moral sam potem domov v Maribor pa sem vseeno preživel :D
 Carlito
A se da kje videt rezultate z ormoškega teka?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA