Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Odlično, čestitam!!!!
Uporabniški avatar
 pia
Bravo,Ero!
A vidite v kakšni dobi živimo: prej cel svet zve, kot tista, ki mu (tekaške :wink: ) cunce pere...
Uporabniški avatar
 ziga
Sem te presenetil, kaj. Kot vidiš pa mi podatkov ni sporočil sam, ampak sem moral malo vohuniti...

žiga
 dragons
pia napisal/-a:Bravo,Ero!
A vidite v kakšni dobi živimo: prej cel svet zve, kot tista, ki mu (tekaške :wink: ) cunce pere...

Bravo Ero!
Pia zdaj bo mogu pa Ero prat cunce ,da boš ti lahko trenirala za 42km. :lol:
Uporabniški avatar
 TANJAO
Čestitkam se pridružujeva tud MI2. To si ga pa dober sekal!Si pa bil naspidiran...
Ja , Pia - kaj čemo taka je usoda nas gospodinjc- ampak ko bomo velike- bo pa vse drugače !Si mu pa dober oprala štumfe , da so tekle kar same !
Uporabniški avatar
 nada
Čestitke Eru :lol: in Pia, tele cun'ce operi še posebno previdno in z občutkom, saj so kar nekaj skoz dale, a ne :wink: ?

LP
Uporabniški avatar
 ero
hojla in hvala vsem za cestitke in seveda lubcka Pii! kdo bi si mislil, da boste rezultate zvedeli prej kot jaz :)

zdaj bom zelo kratek, ker letim na sestanke. dopoldne sem jih uspesno presprical :)

torej - bilo je super in v bistvu brez kakih resnih tezav. se najvec tezav je bilo z vremenom - prvo uro je dezevalo in tudi kasneje je obcasno prsilo. veter je bil skoraj stalni spremljevalec. in profil proge tudi da misliti - na sredini je 2 km dolg zlozen vzpon, toliko da ni dolgcas :)

organizacija je bila za prvo izvedbo sijajna. okrepcevalnic toliko, da jih se presteti nisem mogel, rezultati v zivo (Ziga, so bili res v zivo?) - odlicno!

vec o teku in vtisih pa kasneje, ko bom imel cas in ko se vse skupaj malce poleze. pa tudi kake fotke si bomo ogledali, ko pridem domov...
Uporabniški avatar
 Matej
Čestitke Ero. Odličen rezultat.
Komaj čakam tvoj raport v živo (in pa seveda analize, kot ti praviš :P )
Srečen povratek domov in uspešno rehabilitacijo :? .
Uporabniški avatar
 bojanu
Čestitava :D

PS je že zgledal, da so te priključli na sistem za sledenje vozil in so te nadziral v real time :lol:
Uporabniški avatar
 H2O
BRAVO!!!
way to go!!! :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Ero, cestitam za izvrsten dosezek! :D

LpTini
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Ero kaj naj recem, zares iz srca ti cestitava oba Saso. Moram pa povedati da smo danes med tekom, NAVIJALI ZATE. Vsi smo ponosni. :D :D :D
Uporabniški avatar
 runner
Ero majstore! :D
Uporabniški avatar
 gregorb
Bravo Ero!
Vsa čast! :lol:
Gregor in Darja

PS: Pia teh cunc v katerih je tekel pa ni treba prat, da ne bo sel tekmovalni duh iz njih...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA