- 16 Jun 2007, 18:02
Sej kar ne morem verjet da sem ta prvi
, očitno sem jo med prvimi mahnil domov, kar je pravzaprav škoda, ker nekateri fantje iz Podbrda so šli včeraj k maši poprosit za lepo vreme in so jih zgoraj uslišali in naštimali za cel dan tako vreme, ki ga naši vremenarji niti slučajno niso napovedali. Popoldne se je sploh naredilo jarko sonce in ko smo se martinčkali v cilju so oči kar skupaj lezle
. Ja res, če je ponoči treskalo in zlivalo iz škafa, je zjutraj že sramežljivo posijavalo sonce, na vrhe se je obesilo nekaj megel, ampak to je bilo za lauf kvečjemu bolje. Zjutraj je pri Rutkotu hitro začelo gomazeti in padel je REKORD! več kot 200 tekmovalcev na štartu. Je bila že kar gneča ja. Sicer pa kot vsa leta do sedaj.....BP....tista prečka od Kovc naprej sploh ni tako zrita ko se je pisalo nekaj dni nazaj in prepričan sem da bo narava morda že naslednje leto vse lepo oblekla v isto mehkobo ki se je spomnimo
Je pa bilo malo blatno in na spustih je bilo treba za kanček malo bolj paziti. Pa na zadnjem štajgu pod Poreznom so nam krave fino potlakovale stezo
Malo sem pogrešil standardno majico gorskega maratona
Ob vseh teh majicah s tekov mi je ta res ljuba! Lepe so in kakovostne in fajn se mi zdi ko jo nosim. Evo, če bi bile na razpolago za kupit - bi jo kupil, veliko prej kot fotografijo prihoda v cilj! Sicer pa, se že veselim 7.GM4O, kakor tudi vpisa v klub.....verjetno enkrat jeseni zaradi barv seveda
lpŽ

Malo sem pogrešil standardno majico gorskega maratona

lpŽ
"Od spominkov zbiramo le brazgotine in polomljene kosti"