Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

damjan10
S punco, mamo in očetom smo se 7.7.07 odpravili na tek po Lončariji.

Temperatura zraka je med tekom dosegla tudi 30*C (POLAR S625X).
Proga je bila dolga 9,2km in ne 9,4 kot je zatrjeval organizator.

Na 5km sem zaradi preutrujenosti upočasnil svoj tempo!

Vode je bilo med in po teku veliko (HVALA), prijetno presnečenje pa nas je pričakalo na cilju (VELIKA POLNA POSODA LUBENIC)!

Zmotili so me kategorije, upam, da bo kmalu pravilna razvrstitev na www.drustvo-marathon.si

Lep tekaški pozdrav!
Nazadnje spremenil damjan10, dne 12 Jul 2007, 14:57, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Že 6. izvedba teka po Lončariji v Dolenji vasi je uspešno za nami. Če sem prav razumel, se nas je letos zbralo na štartu rekordno število udeležencev. Kot vedno je bila tudi tokrat odlična organizacija teka, potem pa še zabava, podelitev nagrad, bogat srečelov ...

Slika

Gneča na štartu

Nastopilo je tudi kar nekaj forumovk in forumovcev. Na spletno objavo rezultatov še čakamo. Do takrat pa si lahko ogledate FOTKE, ki jih je posnel Miha.

Lepo tekajte, pa ne pretiravat po tej vročini!

MatjazV
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo še moje poročilo s teka po Lončariji...
To je bil moj že tretji nastop :shock: in letos sem si zadal cilj, da izboljšam svoj lanskoletni rezultat (37,41), kar se mi je zdelo, da bo kar trd oreh in na koncu teka sem ugotovil, da me občutek ni varal, in z izboljšanjem PB- ja ni bilo nič :? :oops:
Drugače sem bil s tekom kar zadovoljen, sicer je bilo kar malo bolj vroče - poletje pač :roll:, ampak me to ni motilo preveč, saj sem s treningi že adaptiral na take razmere. Letos na štartu pogrešal daljši govor predsednika KS :lol: (v bistvu sploh nisem opazil, da je govoril) :bum:, s tekom začel kar malo prehitro za moje trenune sposobnosti, tako, da je bil prvi kilometer tempo 4.02, potem sem se malo umiril, do konca prvega kroga oziroma do petega kilometra, drugi krog sem se strgal s ketne, prehitel veliko tekačev in v šprintu pritekel v cilj :lauf:. V cilju me je neka novinarka nekaj spraševala, vendar nisem razumel, kaj sploh želi, da ji povem (mislim, da nekaj v smislu ali je bil tek naporen :shock: :oops: :arrow:, no kokrkoli že, okrepčevalnic je bilo dovolj, lubenic tudi, ob vrnitvi štartne številke dobili kapo ter spominski krožnik iz gline, ki sem ga že zaposlil za shranjevanje ključev. :D
Čeprav je kazalo, da bodo tekmo brezhibno izpeljali, se je tako kot že večkrat na podobnih prireditvah izkazalo, da je najtežji del objava ter razglasitev rezultatov. No tukaj sem bil med drugimi žrtvami tudi jaz, saj sem po prvotni objavi dosegel 3. mesto v svoji kategoriji in sem nestrpno čakal na uradno podelitev medalj, vendar po več kot dve urnem čakanju odšel domov praznih rok in z dolgim nosom. :P.No pa me ne moti to, da sem bil četrti (če sploh sem, mogoče se je še kdo pritožil in so še kakšnega postavili pred mano), najbolj me moti to, da sem čakal brez veze več kot dve ure in kolikor se jaz spoznam na zadeve je rok za pritožbe največ 10 - 15 minut in mislim, da po pol ure bi lahko objavili popravljene rezultate :). Verjetno obstajajo glede tega kakšna uradna pravila ali pa lahko vsak organizator dela po svoje.
Ja nč, očitno sem se okužil s "Taetovim sindromom" in upam, da se bom do naslednje prireditve že pozdravil :roll:

Lp!

p.p:Miha, hvala za fotke :clap: :cast1:,sem jih že arhiviral :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Besedna zveza "taetov sindrom" mi je všeč. :lol: Predlagam vsem, ki na tekmah ne želijo biti četrti, da se z mano ne družijo, tisti, ki pa želite biti četrti, me pocukajte za rokav in slej, ko prej vas bo okužil moj sindrom.
Uporabniški avatar
 Dolenjski pokal
rezultati so na spletni strani društva Marathon..... :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
tae napisal/-a:Besedna zveza "taetov sindrom" mi je všeč. :lol: Predlagam vsem, ki na tekmah ne želijo biti četrti, da se z mano ne družijo, tisti, ki pa želite biti četrti, me pocukajte za rokav in slej, ko prej vas bo okužil moj sindrom.

Tae,

kaj pa, če te bo kdo pocukal (recimo npr. Tomaz_NY ali pa Veggie) in tebe okužil z zmagovalnim sindromom? Glej na pozitivno stran!
:)

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, vrgli so te celo na 5. mesto, če sem prav videl. Očitno so zadevo prav fino zaj.....Je morda kakšna razlaga zakaj je prišlo do tega ?
Uporabniški avatar
 tae
pegaz, morda je moje prejšnje besedičenje zgledalo pesimistično, pa ni tako. Finta je v tem, da je to sedaj ratala interna fora. Za zmagovalni sindrom je pa žal tako, da se ga ne da dobiti, ampak moraš biti enostavno dober. Jaz še nisem, sem pa na realnih tleh in počasi lezem naprej. Tako, da jaz sem v vseh pogledih optimist in gledam stvari na pozitivno stran.
 ronja
Dolenjski pokal napisal/-a:rezultati so na spletni strani društva Marathon..... :oops:

Kje????? ne najdem... :cry:
(se moram spet mal naslajat nad mojim PB :D )

Ronja
 ronja
ronja napisal/-a:
Dolenjski pokal napisal/-a:rezultati so na spletni strani društva Marathon..... :oops:

Kje????? ne najdem... :cry:
(se moram spet mal naslajat nad mojim PB :D )

Ronja

Sem že našla :oops:
A mogoče kdo ve kaj pomeni stolpec K (takoj za uvrstitvijo po kategoriji)? :?
Uporabniški avatar
 pegaz
ronja napisal/-a:Sem že našla :oops:
A mogoče kdo ve kaj pomeni stolpec K (takoj za uvrstitvijo po kategoriji)? :?

To pomeni KUL!
LL Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz pa ne najdem rezultatov. Naj nekdo pripne link, prosim, če sem se že jaz pomatral in naložil tistih 100 in nekaj fotk.

Lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 tae
tini, očitno sva tudi tu na forumu tako, kot na tekih en za drugim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA