Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
Danes smo pretekli 9. tek letošnjega Gorenjskega pokala v rekreativnih tekih, 7,5km dolg tek s 680 m višinske razlike z Rudna na Dražgoško goro. Tretja ponovitev te lepe tekaške prireditve v lepem naravnem okolju je privabila še več tekmovalcev kot prejšnja leta, tokrat se je število povzpelo čez 100. Tudi vreme je poskrbelo za pravo (že prevroče) vzdušje. Glede na to, da je bil danes tudi tek za Slo pokal (Gore nad Idrijo), je bil od "elitnih" prisoten le Simon Alič, brez prave konkurence...
Uporabniški avatar
 T1
2MUCH4ME napisal/-a:Še nekaj amaterskih posnetkov s tekme:

http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=41315

Čestitke vsem udeležencem, vročina je bila kar huda!!

LP VB

Gledam tele slike, pa te ne najdem. Si morda tako shujšal, da te ne prepoznam več?

A je Firbec zbolu :lol: ? Iščem rezultate.

LPT1
 janezu
klasično dobra tekma,tudi rekordna udeležba in res prijetno vzdušje !firbec se udeležuje trenutno samo ultra tekem,tako da ga bomo videli na SAM-u (sigurno je še na progi) lp ju
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Uf meni je še zdaj vroče, tako da bo treba spiti kak dobro ohlajen pir :)
Res strma in težka proga ampak v čudovitem okolju, tako da kar hitro mine, če malo pogledaš naokrog. Bo treba še priti... 8)
 marjank
Naj se v imenu organizatorja - Športnega društva Dražgoše - zahvalim vsem tekmovalkam in tekmovalcem za udeležbo na našem teku. Upam, da ste bili z izvedbo tekme kolikor toliko zadovoljni. Nekaj utrinkov s tekmovanja si lahko ogledate na spletni strani društva: www.sd-drazgose.si, nekaj pa še sledi.
Želimo vam še veliko tekaških užitkov,
ŠD Dražgoše
Uporabniški avatar
 tae
DuleKTKV, vidim da si za ta tek še brata prepričal. Počasi bo "Manhattan" lahko organiziral svoje društvo. :lol:
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Ja lepa je bla tale tekma na Dražgoško goro. Mal več klanca in sonca ne škodi.

Fotogalerija je na http://g-glas.kloc.org/index.php?action=show&folder=016
Avtor: Rožle Bregar

Gorenjski pokal ima sedaj 14 dni odmora do alpskega maratona in nato sledi končni zaključek na 1. Teku Gorenjskega glasa.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
marjank napisal/-a:Nekaj utrinkov s tekmovanja si lahko ogledate na spletni strani društva: www.sd-drazgose.si, nekaj pa še sledi.
Želimo vam še veliko tekaških užitkov,
ŠD Dražgoše

Pravilna povezava www.sd-drazgose.si
 večno mlad
Po dolgem času sem se tudi sam udeležil ne maratonske prireditve. Tudi meni je bilo precej vroče tako, da sem že na drugem kilometru sanjal kozla. No ampak do konca je bilo vseeno treba priti. Moram pa poudariti, da mi je bilo predzadnjih 500 m dolgih kot 900 m tako, da sem namesto zadnje table 500 pričakoval oznako 100 m. Drugače pa je bila res lepa prireditev, ki smo jo začinili še s kolesarskim spustom v Kranj. Sedaj pa juriš na Črno prst.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Ja, sem prepričal tudi brata, ker tudi jaz nisem pričakoval take strmine, tako da ne vem kdaj bo šel spet z mano :lol:. Sicer je že kar pri sebi in se mu tudi ni do konca zagravžalo ampak vseeno bo moral še malo trenirat :wink: (glej rezultate...). Na Manhattnu pač primanjkuje hudih klancev :)
 marjan
S Patrikom sva se udeležila prijetnega, vendar "preklemansko" težkega teka na Dražgoško goro. :evil:
Vroče je bilo kar preveč, je kar lilo iz mene. Ko me je Vilko slikal, se mi ni dalo niti nasmehniti. :wink:

Lani sem bil boj s Petrom , letos pa z Matejem. Okoli naju se je smukal tudi Vencelj, ki pa naju je športno spustil predse :wink: Rezultat je bil slabši kot lani, se vidi da sem malo zanemaril hitrost. Zdaj pa napadamo SAM 50 km.

Pohvale organizatorjem za prijetno prireditev,
Marjan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA