- 02 Sep 2007, 09:47
LP
No tudi letos sem bil na startu, ki nas je kar pošteno presenetil saj je kar naenkrat počilo in že smo se podali v tek.
Vreme super, tekačev se mi zdi je bilo malo manj kot poretekla leta.
Med samim tekom smo se spodbujalo TF tekači tako da je super biti del TF-ja.
Ko sem pritekel do odcepa za Logarsko so me počasi začeli loviti krči v desni nogi a do konca ni bilo več veliko, na zadnji ravnini sem zopet malo pohodil zaradi krčev a glej ga zlomka prav v tem momentu za menoj TF tekač iz 75km in zaslišim "ajde greva sam še 200m je do konca" in tako sva skupaj z Mirotom pritekla skozi cilj.

No tudi letos sem bil na startu, ki nas je kar pošteno presenetil saj je kar naenkrat počilo in že smo se podali v tek.
Vreme super, tekačev se mi zdi je bilo malo manj kot poretekla leta.
Med samim tekom smo se spodbujalo TF tekači tako da je super biti del TF-ja.
Ko sem pritekel do odcepa za Logarsko so me počasi začeli loviti krči v desni nogi a do konca ni bilo več veliko, na zadnji ravnini sem zopet malo pohodil zaradi krčev a glej ga zlomka prav v tem momentu za menoj TF tekač iz 75km in zaslišim "ajde greva sam še 200m je do konca" in tako sva skupaj z Mirotom pritekla skozi cilj.

vsem, ki so prišli do cilja. Vsak, ki je pritekel na cilj je bil na koncu zmagovalec, kajti nekatere razdalje so bile res ekstremne. Da ne omenimo klancev.