Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že dan pred tekom smo vedeli, da bo v Sežani pihal močan veter. Ampak to ni izgovor, da se teka ne bi udeležili. Tek se je začel ob 11.00, nekateri pa so prišli že veliko prej. Pred mrazom so se skrili v gasilski dom. Kar naenkrat je bil že čas za start. Pištola je počila in najhitrejši so se z vso hitrostjo zagnali v tek. Malo počasnejši, (med katerimi sem tudi jaz in moj oči) pa smo do cilja tekli na lahko. Pot je bila asfaltirana, kar nam je omogočilo lažji tek. Na cilju je med drugimi stala tudi moja sestra Kristina in naju z očijem fotografirala. Pa še oči me je pohvalil, da sem tekla zelo dobro. Nato smo pojedli še kraško joto in večina se jih je odpravila domov.

S tekom sem zadovoljna, kljub temu, da sem imela dober čas in malo pred ciljem prehitela ducat tekačev. :-- :-- :--

https://cid-0973c24013c95da0.skydrive.l ... /home.aspx
Uporabniški avatar
 Bernie
OJ !!!!!

Pihal, ko sto mat.... .
Naša Poletova ekipa iz Celja pa smo se vseeno potrudili in prišli teči in se družiti.
Proga lepa, enostavna in v mislih ugotavljam na katerem km bom srečala tiste ta hitre, ki že tečejo nazaj. Ker sem v teku napredovala, računam tam nekje pri 4, 5 km. Mater, ko jih pa srečam pri svojem 2 km, mi pa morala pade pod nulo.
Ampak meni je šlo vseeno super, z rezultatom zadovoljna, še bolj pa vesela, da smo vsi taki heroji, da smo kljub burji uspeli.
Jota bila odlična!!!!!
Prisrčen pozdrav vsem, ki smo se srečali in skupaj tekli
:lol:
Bernie
Uporabniški avatar
 iverson
Malo bom prvo pograjal. Lahko bi bolje označili pot do starta teka, pohvala pa glede parkirnega prostora ki ga je bilo veliko.
Drugače dober tek, par vzponov lepa pokrajina samo pihalo je pa tako da sem bil čisto zmrznjen.
Polar mi je nameril dolžino proge, 6,9km. Mislim da se ni veliko zmotil, no povejte še ostali.
Uporabniški avatar
 javaman
Pogrešal sem kažipote, tako da sem prevozil celo Sežano 2x po čez. :cry:
Uporabniški avatar
 iverson
Če mogoče ve, kdaj bodo rezultati?
Uporabniški avatar
 Eve;)ina
iverson mislim da rezultatov ne bo. Ker je šlo za dobrodellni tek, nisem pa čisto prepričana, (tako da me ne držat za besedo)
 nana
Lani so merili rezultate in verjetno bo letos tudi tako. :wink:
Uporabniški avatar
 Hojca
Tkole je pisalo v razpisu:
"Merjenje časa bo potekalo ročno le za prve tri moške in prve tri ženske. Ostali si bodo čas spremljali sami s pomočjo ure v cilju."

Če jst to prav razumem, verjetno rezultatov res ne bo.
Uporabniški avatar
 ziga
mojculja! Prav razumeš. Tek je bil letos netekmovalen, enako pa tudi v prejšnjih letih. Na dosedanjih zaključkih sezone smo res (ročno) štopali vse prihode v cilj, za tako veliko število tekačev pa se žal ne da zagotoviti zanesljivega ročnega merjenja. Smiselna bi bila torej le uporaba merilnih čipov, kar pa bi precej povišalo stroške, ki jih brez povišanja startnine ne bi zmogli. Tega - višje startnine - pa si vsi najmanj želimo, kajne.
Uporabniški avatar
 iverson
No vredu. Saj je prav da ni vsak tek tekmovalne narave! Bilo lepo in vetrovno zase pa sem vseeno postavil nov oseben rekord!
Uporabniški avatar
 Mojca99
iverson napisal/-a:Malo bom prvo pograjal. Lahko bi bolje označili pot do starta teka, pohvala pa glede parkirnega prostora ki ga je bilo veliko.
Drugače dober tek, par vzponov lepa pokrajina samo pihalo je pa tako da sem bil čisto zmrznjen.
Polar mi je nameril dolžino proge, 6,9km. Mislim da se ni veliko zmotil, no povejte še ostali.

Jaz bi pa pograjala še premajhno število wc-jev. Sicer pa je bilo super :D Glede dolžine pa nisem čisto prepričana!? A je še kdo meril? Jaz sem svoj Freerunner pozabila napolniti :oops:
Uporabniški avatar
 zz topka
No, naj še hitrohodci nekaj dodamo! Z rezultatom sem bila izredno zadovoljna, saj je hrvaška predstavnica, ki malo bolj resno tekmuje v tej disciplini, v cilj prišla le dobro minuto pred mano. No, morda pa ni dala vse od sebe....
Jota je bila O.K., sadja dovolj, čaja tudi. Malo sem sicer mnenja, da bi lahko kuoili še šest ubogih medalj tudi za nas, ampak zgleda da je 13 €/ osebo pošlo za kaj drugega.
Tudi za nagrado za drugo mesto ( in verjamem, da tudi zmagovalka ni dobila drugega) sem bila kar malo razočarana,( JA, PRIZNAM!) saj sem v VREČKI SPONZORJA dobila eno margarino in kup papirjev, reklam--- za dopolnit kontejner s papirjem. No, ja....Bomo kuhali....
Se vidimo 15.12., v Kopru na stadionu, na zadnjem GP v hitri hoji, še prej pa seveda v Ložah na Jesenskem teku, ki bo naslednjo soboto.
 hitrohodec
topki: Res je bilo nase nagrajevanje bolj skromno, zagotovim pa Ti, da bos v Kopru 2 x nagrajena. Tam se bo slo namrec za lestvico "Koprskega teka" (oziroma hoje) in pa skupno lestvico Grand Prixa Slovenije v hoji. Pred tednom dni sva v Zagrebu z Versecem tekmovala na zadnji tekmi Hrvatskega hodackega kupa in tudi tam zasedla prvi 2 mesti (sicer z obratnim vrstnim redom) in sem domov prinesel kot zmagovalec tekme in koncne lestvice kar 2 megapokala. Ves kaj mi je rekla zena? "Odslej naprej si bos sam cistil prah z vseh teh kozic!". Reci moram, da mi je bilo kar zal, da sem bil prvi...tudi glede na to, da imam dom ze kar nabit pokalov (cez 230). Dan prej sem bil pa se nagrajen v Ljubljani kot "Naj- veteran Slovenije", zato ji dam tudi prav, da je morda cas, da tudi sam primem za krpo in si ocistim police.
Sicer pa se moram vsekakor zahvaliti organizatorjem, ki so nam (hitrohodcem) dali moznost tekmovati v sklopu Tekaskega pozdrava, potem ko je zaradi tehnicnih (in ekonomskih) problemov odpadla najavljena tekma na progi EVACS 2008 v Ljubljani, ker bi drugace ostali brez 4 preizkusnje G.P.v hoji.
Kar se tice pa razdalje, je kolega in danasnji zmagovalec hitre hoje Vlado Versec nosil s sabo Polar in nameril tocno 6900m.
Pozdrav iz Zamejstva in vsem hitrohodcem - Nasvidenje v Kopru! (Upam toplem in brez burje).
 hitrohodec
Pa se to, jutri bom objavil vrstni red obeh kategoriji hitre hoje in trenutno skupno lestvico po 4 tekmah G.P.
Uporabniški avatar
 RoKo
ZZtopka in hitrohodec - razturata. Bravo. :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA