Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
Ker se nihče ne javi, bom dodala link društva, kjer so na voljo rezultati teka: http://www.td-burja.com/
Upam, da je tek tudi za vas lepo uspel.
Mi nismo imeli slabih občutkov, čeprav nas je voditelj Danilo Pudgar "zapustil", ker je ostal v postelji z vročino! In sem morala na hitrco njega nadomestiti kar sama. Za prvič je še kar šlo, no...
Danilu želimo čimprejšnje okrevanje, vam pa nasvidenje v Štanjelu.
Uporabniški avatar
 zz topka
Seveda vse čestitke TanjiO. za osvojeno drugo mesto med damami in čestitke vsem forumovcem, ki vas je kar nekaj bilo, ki se niste ustrašili morebitnega dežja. Ma smo naročili fajn in je fajn tudi bilo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Je tako prav, da se "šefica prireditve" prva oglasi. Vreme je bilo res Ok, mi ni žal da sem se odpravi direkt iz kavča na Vipavsko. Proga je bila že malo za ograeanje za zimske krose, drugače pa so bili vsi obljubljeni hribi,doline in ovinki na mestu. Škoda da tek ne vtaknete v kašno tekmovanje.
Predlagam "VINSKI :juhuhu: POKAL". kjer bi štel ta tek, Štanjel. eden s Koprskega in še v Brdah bi se kaj naredilo. :idea:
Sem nekaj slišal da bo ena nova spikerica vodila neko športno oddajo na TV :wink: Dobro je šlo.

PS: Drugič moj vzdevek brez"M"
:laola

Štanjel pa seveda čaka na naš množičen obisk.
Uporabniški avatar
 bojanu
Tale tek je že precej let klasika in se ga je preprosto bilo treba udeležiti, tudi če vremenska napoved ni bila ravno obetavna.
Danila tokrat res ni bilo, a sta voditeljici suvereno obladovali prireditev, da je teklo kot po maslu :laola Še vreme sta zrihtali, da o vsem drugem sploh ne govorim. Pohvale :D

Degustacija pri Benčini je prav tako lepo uspela :D
 igorl
Tek je bil res izveden super. Proga je bila označena kot je treba, tako da res nisi mogel zgrešiti. Malica daleč nad nivojem (ne poznam nobenega drugega teka kjer se lepo vsedeš in čakaš da te postrežejo), srečelov kjer zadanejo vsi... In na koncu so se nas usmilili še oblaki, ko so videli da nam gre dobro tudi brez vodnega hlajenja.

Vse pohvale
 darcy
dež se je ustavil na Ravbarkomandi,
uživali v razgibanem teku in dobri družbi v Vipavski dolini,
ob vseh pokalih bi bil seveda tudi VINSKI zanimiv (namesto majic bi zbirali buteljke),
se vidimo v Štanjelu.

Dare
Uporabniški avatar
 5rca
Slika

spet naša Šiškarca TanjaO na stopničkah 8)

:laola
Uporabniški avatar
 TANJAO
Kaj sem pa hotla, kot da sem laufala na vso moč, ko pa sta domači dekleti , sploh ena ZZ Top - ka, tako glasno vzpodbujali in tulili navijaške parole, da mi ena že diha za ovratnik, da imam že spremstvo, da sem morala malo po gasu v klanec stopit, pa noge v večje obrate na poti skozi vinograd...
Vreme je bilo na naši strani, mi šiškarji-TF smo pobegnili iz deževne LJ in odlaufali , v zahvalo nam je še sonce malo posijalo, sploh se nam je pa pol v kozarčkih nasmihalo.
Bravo voditeljici in vsem ki ste sodelovali, kuhanček je v cilju že fajn pasal...
Ob letu se spet vidimo, z enimi pa že v Štanjelu!
Tekaški pozdrav iz Šiške od
TanjaO :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA