Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vencelj
Zelo lepa štafetna tekma v Velenju. Proga lepa, hitra, vzdušje dobro, vreme odlično :D .
Udeležba se je z lanskih 25 ekip letos povečala na 43 ekip! :TF) solidno zastopan, z imenom TF je nastopilo 5 ekip +člani, ki so tekli v drugih ekipah.
Z nastopom naše ekipe sem popolnoma zadovoljen. Zbrali smo se preko foruma in odtekli vsak po svojih močeh ter na koncu dosegli 18. mesto z rezultatom 58:50. Smo se že dogovarjali za naslednje leto okrog ekipe v enaki sestavi (čez 8 let jih bomo skupaj šteli 180 let :!: :wink: )
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Vreme
Hm, a smo mi prvi doma??

Zanimiva preizkušnja je za nami. Nevajeni šprintanja smo se spopadli z novo dogodivščino. Proga je bila kar razgibana, kdor je pričakoval ravninsko progo se je pač motil. Imeli smo se lepo, celo vreme 8) nam je šlo na roko.

Drugače pa je naša e-kipa srčnih dosegla zastavljen cilj, prišli smo na cilj pred mrakom. :D

Se vidimo ponovno drugo leto!!

Še nekaj slik:

http://good-times.webshots.com/slidesho ... 7542pPtwQN
Nazadnje spremenil Vreme, dne 11 Sep 2008, 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super je bilo! Vreme je bilo čudovito, družba fajna in tudi udeležba je bila kar številčna. Drugo leto spet pridem! :)

Bravo TF Golada! Dobri smo bili! :laola

Čestitam vsem ostalim udeležencem TF in tudi vsem drugim. Upam, da so se vaša pričakovanja uresničila.

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Pajk
MojcaZ napisal/-a:Bravo TF Golada! Dobri smo bili! :laola

Prvo hvala, TF Goladi da me je sprejela v ekipo, čeprav še nikoli nisem bil na Goladi :oops:

MojcaZ napisal/-a: Moški boste "šponal", da boste dosegli najboljši rezultat jaz bom pa šla malo bolj na easy

Kaj še le bi bilo če bi Laufer bil v formi in ti ne bi šla na izi :lol: Po moje bi res bil tazaden v ekipi. :oops: Pa še boljši bi bili :wink:

Bilo je super. :laola Še sonček se je po začetni jutranji sramežljivosti prikazal izza oblakov. :D

Do naslednjič: veselo tekajte

Pajk
 nana
Mi smo tudi že nekaj časa doma. Cilj, ki smo si ga zadali, smo zgrešili za pičli dve sekundi :roll: Namen je bil izboljšati lanski rezultat, no tekli smo sekundo slabše :wink: Tako nam cilj ostane za naslednje leto :)

Sicer je bilo pa tako kot lani - vreme krasno, organizacija še boljša od lanskega leta (kljub občutno večjemu številu ekip, je vse potekalo še hitreje kot lani). Če mladino prepričamo, pridemo tudi naslednje leto :D
Uporabniški avatar
 Wega
Še ena zmaga, ne glede na zasedeno mesto...
Uporabniški avatar
 INOT
Tudi ekipa TF Maribor zadovoljna. Vsi smo odtekli po pričakovanjih. :D
 jurka_79
Tudi mi smo več kot zadovoljni, saj je moški del neredil računico, da bomo skoz v okoli 70 - 75 minut, pa smo se priterali v 65 minutah :clap:
Glede na razgiban teren in na naše "poškodbe" smo bili dobri :P
Ja, bil je lep dan!
 tamt
Tudi mi smo zadovoljni, sploh glede na okoliščine :arrow: enotedensko žuriranje enega izmed članov :wink: .. kljub temu se je dobro odrezal in super odtekel :clap:
Časovno smo bli lepo usklajeni :), vseeno pa bo treba do naslednjič malo boljše natrenirat, da ne bom spet jaz "šibki člen" :oops:
 nana
tamt napisal/-a:Časovno smo bli lepo usklajeni :), vseeno pa bo treba do naslednjič malo boljše natrenirat, da ne bom spet jaz "šibki člen" :oops:

Tebi je bobr itak "dovolil" 18 minut... In jaz bi stavo gladko dobila :D
Mogoče mi bo sedaj tudi kaj verjel (klanci...teh jaz nikoli ne pozabim :wink: )

Še to sem pozabila prej napisat... letos se celo nisem zgubila :shock:
Uporabniški avatar
 tae
Najprej hvala obivankenobiju za prevoz. Nepričakovano smo na prvi Wc postaji srečali še Zajca z družino in potem nadaljevali pot skupaj. Med potjo tja je bil dež, za trenutek sem se še celo malo sekiral, ker sem doma pozabil kapo s šiltom. No, ko je bil čas za tek, je dež po mojem naročilu prenehal :D . Ogrevanja ni bilo nič, ampak takoj akcija na polno.
V naši ekipi sem štartal prvi. Do prvega klanca še zadržal 3. mesto, potem so me po malem začeli prehitevati. Ni bilo časa za taktiziranje, zato sem takoj tekel hitro, kot sem mogel in moram priznati, da mi je bil zrak za tak hiter tek premrzel, kljub temu, da so bile stopinje v +. 3,6 km uradno oziroma 3,4km menda dejansko progo sem pretekel v slabih 13ih minutah, s čimer sem zadovoljen glede na to, da je to tempo pod 4minute. Vendar sta bila oba moška predstavnika naše ekipe: obivankenobi in zajc boljša od mene. Dobra sta fanta, zato sem vaju pa vzel v ekipo :laola . Tudi damajanty se je odlično odrezala v svoji vlogi. Na koncu smo skupaj potrebovali 51 minut, kar je zadostovalo za 4. mesto absolutno. (sorry, sotekači v moji ekipi, že prej bi vam moral povedati, da boste 4. če boste z mano v ekipi).

Glede same organizacije na splošno nimam pritožb, v detajle pa 2 malenkosti: napačen moj priimek in napačno ime naše ekipe. Vendar nima veze, še vedno zahvale organizatorjem za vse, kar ste nam ponudili danes.

Vsem, ki sprašujete glede analize. Ja ne vem, po razglasitvi kar nikjer več ni bilo nikogar. Spodaj v lokalčku smo ostali praktično sami. Kličem lauferja, pa pravi, da so že na poti proti Ljubljani. Prej sem računal na MojcoZ, ker je domačinka da bo kaj organizirala ali pa morda ZdravkoC, ker je tudi govoril o tem. No, ker nismo nič vedeli kako in kaj, smo se tudi mi odpeljali nazaj proti domu. Delček analize pa smo vseeno nehote ujeli na Trojanah.
Uporabniški avatar
 tae
Nisem vedel kje bi to omenil, zato bom napisal na novo. Spoznal našo novo članico rungirl in pa climber-Z ja. Oba še uradno dobrodošla v tekaški forum z moje strani. Vesel sem, da smo se spoznali.
Uporabniški avatar
 Vreme
tae napisal/-a:... kar je zadostovalo za 4. mesto absolutno. (sorry, sotekači v moji ekipi, že prej bi vam moral povedati, da boste 4. če boste z mano v ekipi).

Pa saj človek ne more verjeti, da je res ampak očitno je :hello:
 nana
Priimek so tudi moji hčerki napisali napačno, pa se to zgodi tudi takrat, ko je veliko časa za vnos podatkov...
Se mi zdi, da je bil tole popisovanje rezultatov in sam vnos za 43 ekip kar zahteven zalogaj in še enkrat čestitke organizatorju :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA