Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Glede na dezinformacije ki sem jih prebral samo nekaj pojasnil:
Pristop v Vrtojbo, prijavni prostor, start krosa:
http://www.filipides.com/files/Nacrt_pristopa_Vrtojba.pdf

Iz urnika prireditve je jasno vidno kdaj kdo štarta:
http://www.filipides.com/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=89

Dolžine prog so jasno napisane:

http://www.filipides.com/files/Proge_kros_Vrtojba.pdf

Kar se tiče parkirišč
:
Jasno je da vsi niso mogli parkirati pred dvorano, ampak nekateri tudi na pločniku in malo dlje od dvorane.
Kar se tiče kosila:
Gospod je pozabil povedati, da je plačal startnino samo 3,5 €, otroci pa štartnine niso plačali, za to je dobil - čaj, vodo, banane, pomaranče, piškote na ciljno - štartnem prostoru in pred športno dvorano.
Tudi mi imamo na ostalih tekih kosilo, vendar je štartnina 8.5€
Kar se tiče akcije SLO teče:
Mislim da so bila pričakovanja večja kot pa je bila realnost. Kdor je prinesel zgibanko na dan prireditve je normalno da ne mopre dobiti takoj priznanja ker še ni napisano - dobil ga je takoj po pošti + manjšo praktično nagrado. Žigosati je bilo potrebno samo zgibanke za tiste ki še niso imeli pet žigov, ostale pa ne. Kdor je oddal zgibanke pozneje, sem jih poslal po pošti v torek in lahko v kratkem pričakuje priznanje in nagrado.
Se pa strinjam da bi lahko predstavnik OK vse tekače pozdravil in jim vse razložil - kot je rekel se mu je mudilo na pogreb.
Mislim da se bo naslednje leto tudi to uredilo.

Lep pozdrav
Miro
Nazadnje spremenil miro107, dne 21 Dec 2007, 14:22, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 dexi27
Kam pa se pošlje zgibanka, za tiste, kateri nismo bli v Vrtojbi pa smo izpolnili pogoje za priznanje.
Hvala za odgovor!!
 miro107
Zgibanke pošljite na naslov:
Olimpijski komite Slovenije
g.Cvelbar Gorazd
Celovška 25
1000 LJUBLJANA

Kot sem že rekel, boste v parih dneh dobili priznanje in manjšo praktično nagrado - če niso že vse razpoložljive razdelili.

LP Miro
 nana
Jaz sem zgibanko osebno prinesla v Vrtojbo, pa nisem dobila niti priznanja, kaj šele kaj drugega. Danes so mi v Istri povedali, da so priznanja in neke menjše nagrade prejeli že v torek.
Ima kdo idejo, kam nej se obrnem oz. kateri telefon naj zavrtim.
 nana
Prezgodej sem zagnala vik in krik. Tudi jaz sem dobila pošto, je prišla pa moja diploma tako zmečkana, kot bi jo kravi iz riti potegnil. :shock: Ne razumem, kako niso mogli enega kartona reskirat in ga poronit v kuverto, da bi bilo bolj trdo. :wink:
 naja1
Kako so lahko nekateri taki negativci?!
Nič lažjega kot kritizirati.
Nana, si se kdaj vprašala kdo organizira take prireditve in kaj imajo od tega?
Zakaj se jih ti sploh udeležuješ? Samo zaradi daril?
Upam, da ne.
Pa brez zamere.
 nana
Ja, naja1, jaz sem pa res negativec. To vsi vedo, ki me poznajo. In ves čas kritiziram. :evil:
Vse kar sem si želela je diploma (nezmečkana). Sem pa res zahtevna. V Vrtojbo sem se odpeljala samo zato, da sem oddala zgibanko (ki bi jo lahko, mimogrede, oddala po pošti), a sem sledila navodilu organizatorja in se udeležila zaključne prireditve.
Ker učim v šoli... Me zanima, kaj bi mi rekla, če bi ti dala v roke npr. zmečkano spričevalo. In te potem vprašala: "A v šolo hodiš samo zaradi ocen."
Škoda zgubljati besede za tebe.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA