Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Karamela
Vtisi iz 4.Božičkovega teka so prijetni,le otroci so bili žalostni,ker niso dobili božičkovih kap,ki jih je žal zmanjkalo.Pridemo pa drugo leto malo prej,da jih zagotovo dobimo.
SREČNO V LETU 2008 vsem TF-jevcem.
Karamela
 ton
Sem zelo za - četudi je pogled na lučke, ki se vijejo gor za tivolskim gradom v noč, totalno čaroben. In ga je letos začinil še sneg. Ma super je bilo.
In lepo je, da tako plemenita prireditev takole vzhaja. Juhej!
Uporabniški avatar
 pajo
Tek ,ki si ga bom sigurno zapomnil . Kogar ni bilo mu je lahko samo žal in nič drugega. Enkratno!
Uporabniški avatar
 bobr
Ero že lani je bilo odlično a letos je bilo še lepše. Ogromno nas je teklo, toliko da smo kar hodili čez štartno linijo :lol:.
Skratka pohvale na organizacijo in vse skupaj. Se vidimo naslednjič.
 giorgio
SUPER!!!!!!!!!!!!!Veliko božičkov in božičk.Letos je bil zame prvič ta tek.Drugo leto spet obvezno.Lepa proga in dobrodelnost na višku.Hvala ljubljančanom in vsem ki ste pomagali pri izvedbi tega tekaBravo.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

tudi letos je bilo na tej dobrodelni tekaški prireditvi vse super organizirano.

Slika
Na štartu se nas je zbralo še več kot lani.

Prilagam nekaj FOTK.

Hvala za družbo in lepo tekajte! PA SREČNO, ZRDAVO IN VESELO V NOVEM LETU 2008!

MatjazV
Uporabniški avatar
 mak1
No tudi jaz se pridružujem, da je organizacija super, le gor na vrh, ko se spustiš iz hriba je bila pa malo huda drsnica, se mi zdi, vendar so fantje odlično usmerjali, tako da smo tekli ob cesti, po gozdu, pa je spet šlo

Vglavnem super !!! :hack:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Bilo je SUPER ANA A Z ČRTICO.

BRAVO MI
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

SUPER bilo nas je res veliko. Druženje , debata, SMEH in še in še.

Drugo leto pridemo spet.
Uporabniški avatar
 Cormi
Super doživetje. Bila sem tista srečnica, ki sem dobila zadnjo božičkovo kapo. Me prav firbec, koliko se nas bo zbralo drugo leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA