Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Danes ob 10.30 je bil tek v Murski Soboti v mestnem parku, start in cilj pa na atleskem stadionu ob 1. Osnovni šoli. Vreme je bilo prekrasno, toplo, idealno za tek. Udeležil sem se osem km teka, ki je potekal v petih krogih po mestnem parku v dolžini 1,6 km. Ker sem rekreativec, sem sicer večini atletov gledal v hrbet, nekateri so me celo na progi prehiteli za en krog, kljub temu pa sem zadovoljen, da sem prišel v cilj z nekim primerljivim rezultatom glede na lansko sezono, ki se je končala s poškodbo kolena na ljubljanskem maratonu. Očitno sem le-njo saniral, saj je koleno vzdržalo in spet sem srečen, ko zrem z optimizmom v prihodnost in nove teke, ki še pridejo.
Uporabniški avatar
 vencelj
Kros v MS sem imel dolgo v igri, nato sem se odločil za nekatere druge variante, predvsem zaradi primernosti prog v tem obdobju priprav.Za kako hudo tekmo bi bilo vendarle še prezgodaj...No, pa me rezultati s krosa vseeno zanimajo.
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 zdejan
Neuradni rezultati so bili danes objavljeni na oglasni deski na licu mesta. Videl sem, da sem bil absolutno 35-i z rezultatom 34.19 in peti v kategoriji 35 let, drugo pa ne. V moji kategoriji sem videl, da so tekli tudi okoli 25 min. Upam da se bo organizator potrudil in bo kje na spletni strani objavil rezultate.
Kontaktni podatki od organizatorja pa so:

organizator-ji:
Atletski klub Pomurje-PDU

telefon: 02/534-16-00
elektronski naslov: murafin@siol.net

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA