- 16 Maj 2004, 00:00
Kar ne morem verjet, da sem prvi. Tek je bil zelo črno-bel, tako bo tudi moje poročilo:
Žalost:
- planiran čas zaradi krčev zadnjih 10 km zgrešil za pol ure;hodil kot še nikoli
- prvi zares topel dan letos in to prav na dan tekov
- doma pozabil tablete soli, a jih tudi reševalci niso imeli(saj so me vabile, da me zmasirajo in odpravijo krče, a sem se zvlekel, da bo predolgo trajlo in ne bom hotel naprej)
-nobenih krapcev, še Tepanje so bile že zaprte in že pripravljen želodec je ostal tudi brez gibanice
Veselje:
+ super prvi krog z Lučkom, sva se načvekala, ma res je bilo prav fino
+ spoznal cel kup "novih" forumovcev
+ navdušen nad Bigfrikovimi rezultati(se bom kmalu včlanil v klub njegovih oboževalk, zgleda)
+ premagal krče in navkljub groznim bolečinam nisem pojedel dodatnih lekadolov in ob vzpodbudnem navijanju TF celo pritekel v cilj
+ prijazni domačini, navkljub dolgi cestni zapori
+ neverjetno dober bograč
+ z ženo sva bila končno spet več kot 12 ur skupaj
Ma drugo leto spet pridem in poizkusim enkrat spodobno premagat tudi tele Radence.
Žalost:
- planiran čas zaradi krčev zadnjih 10 km zgrešil za pol ure;hodil kot še nikoli
- prvi zares topel dan letos in to prav na dan tekov
- doma pozabil tablete soli, a jih tudi reševalci niso imeli(saj so me vabile, da me zmasirajo in odpravijo krče, a sem se zvlekel, da bo predolgo trajlo in ne bom hotel naprej)
-nobenih krapcev, še Tepanje so bile že zaprte in že pripravljen želodec je ostal tudi brez gibanice
Veselje:
+ super prvi krog z Lučkom, sva se načvekala, ma res je bilo prav fino
+ spoznal cel kup "novih" forumovcev
+ navdušen nad Bigfrikovimi rezultati(se bom kmalu včlanil v klub njegovih oboževalk, zgleda)
+ premagal krče in navkljub groznim bolečinam nisem pojedel dodatnih lekadolov in ob vzpodbudnem navijanju TF celo pritekel v cilj
+ prijazni domačini, navkljub dolgi cestni zapori
+ neverjetno dober bograč
+ z ženo sva bila končno spet več kot 12 ur skupaj
Ma drugo leto spet pridem in poizkusim enkrat spodobno premagat tudi tele Radence.
lp Aleš