- 05 Feb 2008, 17:16
Nisem bila, bil sem, he,he. Proga je lepa ravna ( no zdaj so mi lepe že tudi tiste gore dole), skozi vasice okoli Radkersburga je speljana, štarta se v termah, pa eno ubogo kamelo so gonili tam okoli, tista trebušna plesalka, ki jo je vodila, pa je bila v redu. Ljudje skozi ploskajo in navijajo. Štartnina je bila nekaj povprečnega, se ne spomnim točno, oziroma je bila menda malo višja kot pri nas, ampak, ne ne spomnim se točno. Drugo pa klasika. Ena majčka, ampak res lepa, menda jo najraje nosim od teh tekaških, pa kopaš se lahko po tekmi zastonj, pa en večer prej degustacija vina. Jaz sem ljubitelj, če si tudi ti se lahko letos zmeniva pa greva na predvečer še na degustacijo. Saj si iz vinorodnega okoliša, jaz pa tudi. Lani sem šel na 13,6 km, letos pa grem na 21. Lani mi je bil to do tedaj najdaljši tek in sem tako, z velikimi očmi gledal tiste, ki so se na enem mestu odcepili za 21-tko. Sem si mislil, pa kako to zmorejo, pa če bi jaz kdaj lahko. Zdaj pa se za letos oziram na ta pravi maraton. Zdravko ima prav, vse je v glavi. Ampak najprej mora biti še nekaj v nogah.
Ja kaj, gremo ne? Aja kdaj. Avgust ali začetek septembra. Nisem ziher. Ups, grem pogledat na majico, moment.....ne, majca je v pranju, na medalji, ki jo dobi vsak, pa piše samo leto. Tek se pa imenuje Wusstenlauf, pa najdeš v Googlu.
Pa še nekaj glede majice. Moram se popraviti. Najljubša mi je definitivno tista iz Šteng. Inot če boš to bral, še enkrat hvala za lepo prireditev in majico, ki je res prava reč. Letos pa spet.