Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

damjan10
No, pa se je spet začelo!

Danes sem pretekel svoj letošnji prvi uradni tek.
V spomin na pokojnega lastnika planinskega doma na Gospodični in za slovenski praznik, je Društvo Marathon organiziralo tek (gorski) na Trdinov vrh (1178m nm v, 810m višinske razlike).
Tek je bil tudi dobrodelnega značaja, saj je šlo del štartnine za finančno pomoč občanu-ki Gaberja.

Glede na to, da sem zadnje 3 mesece bore malo tekel, sem z doseženim časom zadovoljen.

Pohvale organizatorjem!

Edu Doljaku pa vse najboljše še z moje strani!
Uporabniški avatar
 LILA
Malo z zamudo še moje poročilo.

Že lani sem bila navdušena nad organizacijo te prireditve in tudi letos me organizatorji niso razočarali. Kar dosti se udeležujem tekaških prireditev, bolj malo pišem poročila, ampak to društvo zna organizirati in speljati prireditev do konca brez napak. Tistemu, ki se ne da v dolino peš ali nima drugače organiziran prevoz, ga popelje gasilski kombi.

In na tako dobro organizirano prireditev pridem sama čisto neorganizirana. Doma pozabim anorak in se celo pot tepem z debelim velurjem(gor-dol), da o tekaških supergah ne govorim. Obujem superge z žebljički (v moji glavi gor ful snega)- tema nič od tega. Žeblji so me bremzali celo pot in poznala se je tudi posledica uživanja antibiotikov.
Čas veliko slabši kot lani a uspela priplezat v cilj.

Hvala organizatorjem za lep dan.
Če bo zdravje, se vidimo naslednje leto.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA